Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım hem sana hem kayınvalidene şimdi nasılsınız düzeldiniz mi biraz
Daha iyiyiz ama tekrar edebiliyor tansiyon çok oynak bişey bir iyiyiz bir değil , ben tuz tuketimimi artırdım ki hiç tuz sevmem, oda işte ilaçlarına devam ediyor yeni ilaçları yaramadı gene bize de yolları göründü

Günaydın kızlar
2 gündür gelemedim bayağı bir sayfa birikmistir diye düşündüm fakat yanılmışım.
Bonus @Derin tekrardan geçmiş olsun Allah şifalar versin kızlar.

@ISILDURU bir zamanlar benim de tansiyonum 10 a 6 ydi uzun yilllar diyelim yaş aldikça 12-8 olmaya başladı.

@mavipatikler nasılsın görüşmeyeli listeden çıkma sakin sınavlar bitene kadar idare ederiz seni rahat ol burdan ayrilirsan pattis olur geri dönersin ona gore

Canım ya benim tansiyon 8-4 bile oluyor sonra 8-5, 9-6 bu aralarda gıcık bişey yani

Kendim çalip kendim söyledim faslıni bittirdigime göre gidebilirim artık:) lütfen yani hiç deli degilim,asla kabul etmiyorum

Gelenler müzikleri dinlesin,bi güzel eglensin yasemini izleyip sesli gülsün modunu yükseltsin :)

Bahar yorgunluguda neymiş üleeeyn,toparlanınnn

İn cin top atiyor şu topikte,hiç bize yakışıyor mu bize bize + 90 'a allasennn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…