Kız sabit kalsm gene iyiyidi 5 verim 110 olmak varken 5 alıp 120 oldumNayın Nayın o hakkı kimseciklere bırakmıyorum evelallahŞu kadar yıldır burdayım bir arpa boyu yol katedemedim
İki ileri bir geri mehteran'dan farkım yok:)
Bak bir kaç sayfa önce senin mesajını alıntılanmıştım ikili olalım diye görmedin herhalde bir dön bak heleeKız sabit kalsm gene iyiyidi 5 verim 110 olmak varken 5 alıp 120 oldum
ne desemki..
Demek evine döndün heee :)))Bu arada dün Dr. Gittik kv birşeyi yok bisuru vitamin verip yolladılar naz yapıyor sanırım kapağı bana atmak için
Ben deseniz yorgunluktan tansiyonum düşmüş Dr öyle didi bende doğrudur Didim dün Dr dönüşü anama attım kendimi dedim ben burda kalicam gece gelirim bakın başınızın çaresine annem gel kızım ben bakayım sana dedi dedimanama gittim 4-5 saat yattım yuvarlandım bir iyi geldi anlatamam resmen bütün ağrım sızım kayboldu sonra çocuklarımı özledim evime döndüm :))
mefkûrem benim bildiğim artık gelmiycek kendi isteği ile üyeliğini iptal etmişti diğer kızlarda burdan kopmuş takımlarda olabilirKızlar bizim topikte takımlarda yarışan bisuru insan vardı herkes nereye kayboldu malipina vardı mefkure vardı daha bisuru aklıma gelmiyor simdi
Görmemişim kuzummmm affet beni hemen rakibe olalım birbirimizi yiyelim yemek yemeyelim :):) diyetisyene ayın 30 unda gidip randevu alacakmışız bakalım nasıl olacaksa artık paralıya gitsem çok tutar diye gitmedim bizim burda sağlıklı yaşam merkezi kurmuşlar diyetisyen sigara bırakma ve gebelik eğitimi veriyormuş sadece oraya gideceğiz ablamla bakalım ayyy bugun gezmede bir hatun gördüm kıskandım ya zayıflamış mini elbise giymiş kısa deriçeketini giydi gitti giderken benden kaççççç yaş büyük birde...Bak bir kaç sayfa önce senin mesajını alıntılanmıştım ikili olalım diye görmedin herhalde bir dön bak helee
İşe dönücem diyorsun bu kilolayla giyecek bir kıyafet bulamasın benden söylemesi ben bulamıyorum çünkii
Perşembe diyetisyene gidicem diyordun ?
Kızzz grubun 3 şişmanı biziz sende bizim gruba gel diyet spor yapıp farkı gosterelim tamam mı derinmnnn yeter bu kadar şişmanlık anacım....Hayırlı cumalar
Kilom 125
Yazık ne güzel 120 olmuştum şimdi yine 125ten inemiyorum bu koşturmaca icinde
Ahhh ahhh bu anne evleri olmazsa napardık bende gidiyorum çocukların yüzüne bile bakmıyorum bakın siz diyorum:)Bu arada dün Dr. Gittik kv birşeyi yok bisuru vitamin verip yolladılar naz yapıyor sanırım kapağı bana atmak için
Ben deseniz yorgunluktan tansiyonum düşmüş Dr öyle didi bende doğrudur Didim dün Dr dönüşü anama attım kendimi dedim ben burda kalicam gece gelirim bakın başınızın çaresine annem gel kızım ben bakayım sana dedi dedimanama gittim 4-5 saat yattım yuvarlandım bir iyi geldi anlatamam resmen bütün ağrım sızım kayboldu sonra çocuklarımı özledim evime döndüm :))
Benimkide hep hastayım der ama gelemez eşi gelmiyor evinde rahat ediyor:):):)Demek evine döndün heee :)))
Neyse doğru yollu bulmuşsun kayınvalide nerede şimdi bu arada naz yapıyorsa tehlikeli kadın desene : p
Benbimkindede var hastalığında nazlanmada söylesem kimse kabul etmez herhalde. gerçi kapağı bana değil kardeşleri veya başka çocuklara atmak için kullanıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?