Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim minnos her sabah 7 de uyaniyo.dün iyice erkene alıp 6 da uyandı tüm gün gözaltı morluklarm bi türlü gecmiyo uykusuzluktan.ama her zorluğuna ragmen güzel bi duygu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

öyle deme tatlım. bak ben de durakladım. 1 ileri 2 geri gidip geliyom. vazmeyeceğiz.
Fulyacığım iki üç ay içinde 10 kg aldım tekrar en başa döndüm moralim bozuluyor haliyle zorla verip kolaylıkla almak ve bile bile saçma sapan beslenmek artık söyleyecek laf bırakmıyor hep aynı hep aynı sen neler yapıyorsun

cakil80 Paylaştığın programı baştan izledim çok mantıklı geldi zaten genelde Karatay beslenmesi mantıklı geliyordu onunla iyi vermiştim kısacası bugün 6 da kalktım saat 12.30 a kadar bir şey yemedim akşam da 7 gibi yiyip bitireceğim arada bir şey yemeyeceğim şimdi çay içiyorum kitabını bulamadım tabi en kısa sürede çıkınca alacağım sen neler yaptın

Canım öyle dalıyorum ama uyandıktasn sonraki ilk bir saat içinde kahvaltı yaparsan meta 5 km koşmuş gibi çalışıyo 6 saat açlık geceden de var.. meta durur..

Valla ne varsa annelerde de var

Günaydın çalışkan bayan..kızın kontrolü ne oldu merak ettim.kilo verebilmis mi?ne önerdi diyetisyen?
sağol canım dünkii diyetisyen konturolümüz mağlesef hüsran dı :))
2 haftalık sonuç - 200 gr oldu bunda biraz diyetisyenin birazda kızımın payı büyük tabii liste her konturolde olduğu gibi yine düzenlendi şimdi benim kız tatlıya dayanamadığı için diyetisyen ara öğüne çukulata koydu idman çıkışıda çukulatalı sütü var idman önceside çıukulatalı bar olunca ben diyetisyene dedimki hocam günde 3 ara öğün çukulata oldu :))) dediki listede farklı şeylerde vardı değiştirerek yersiniz zanettim cevizli sucuk filan yemedinmi dedi benim kıza bende hocam çukulatadan onlara sıra gelmedi dedim :)))
neyse dün listeden çukulatalar kalkmış haftada iki sefer bir ara öğünde sütlü tatlı ve çukulata verdi

diğer konturole bakıcaz artık 2 hafta sonra

Benim minnos her sabah 7 de uyaniyo.dün iyice erkene alıp 6 da uyandı tüm gün gözaltı morluklarm bi türlü gecmiyo uykusuzluktan.ama her zorluğuna ragmen güzel bi duygu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bence sende gün içinde minoşla uyumalısın dinlenin beraber :)

canım ben çok zayıflayamadım hala hedefe de ulaşamadım ama çok da almadım. en fazla geri vitese takıp birkaç kilo alıyorum veriyorum son haftalarda. tamamen bıraksam mahvolurum. zaten bunu engellemek için de birkaç gün çok yersem vücut otomatikman temiz beslenme istiyor. temiz besleniyorum topluyorum. ama nedense sürekli böyle bir döngü var son haftalarda.
direnicem ama o 70 gelecek.

Cikolata fazla olinca verememis demek.hep güzel seyler kalorili nedense.bak ben bu aralar cikolata istegini medine hurmasyla gecistiriyorum tavsiye ederim.

Kızlar bizim topikte takımlarda yarışan bisuru insan vardı herkes nereye kayboldu malipina vardı mefkure vardı daha bisuru aklıma gelmiyor simdi
Kızlar benim tel bozuldu ondan sadece gece giriyorum işten 22.30 da anca evde oluyorum çoğu zaman tablet açık uyuyakaliyorum. Nisan sonuna kadar böyle geç çıkacakmisim hayat bu belli olmaz gözüm kararır istifa eder rahat rahat gelirim ki bilir

Canım öyle dalıyorum ama uyandıktasn sonraki ilk bir saat içinde kahvaltı yaparsan meta 5 km koşmuş gibi çalışıyo 6 saat açlık geceden de var.. meta durur..
hippotalamus aşk olsun dalmak ne demek tabiki bildiklerimizi paylaşacağız programı izleyince bana çok mantıklı geldi geçen yıl kortizon hormonuna baktırmak için en geç saat 8 de kan vermiş olmam gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam doktorda bunun üzerine bir şeyler söyleyince ben de ışık yandı inanmaya zaten hazır olarak programı izlemeye başlamıştım diyetisyenlerin ezberinden bıkmış birisi olarak saatli yeme içme işini mantığım almıyor

Ben uyanınca ağzıma incir ceviz atıyorum ki meta çalışsın sonra bebekle ilgilen altını üstünü değiş kahvaltı hazırla 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum ..

Ben uyanınca ağzıma incir ceviz atıyorum ki meta çalışsın sonra bebekle ilgilen altını üstünü değiş kahvaltı hazırla 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum ..
Canım benim bebeğin küçük o halde süt verirsin doğumun hamileliğin etkileri vardır üzerinde en doğrusunu yapıyorsun sağlıkla huzurla büyüt yavrucuğunu

Bebek dediğime bakma 21 aylık oldu :))
Oy allahım analı babalı büyütsün annesi o daha minicik en sevimli çağları zaman çok çabuk geçiyor nasıl büyüdüklerini anlamıyor insan doğum sonrası kiloları ben de asırlık oldu kalıcı hale getirdim zayıf hallerimi unuttum hep böyle doğmuşum gibi geliyor artık kendimi kandırıyorum gibi senelerdir diyetteyim anlayacağın sen gencecik annesin kilo durumun nasıl eminim daha kolay verirsin

Başarı öykülerine bi göz atsana

Bugün doktora gittim yeni bir program çizdi bakalım bu hafta nasıl olacak vücut stres ve yorgunluktan kilo vermez korumaya geçer dedi. Bu hafta kilo verecek gibiyim öyle dedi her 45 dakika da bir kalkıp 5 dakika ayakta olacağım kitabı ben de bugun çok aradım ellerinde kalmamış resmen daha çok merak ettim böyle olunca

Iste YÖRÜKOĞLU bunun yanlış olduğunu söylüyor saat 10 gibi vücut bir hormon salgiliyormus ve yakma işlemleri ozaman daha yoğun oluyor diyor kahvaltinin şart olmadigini. Kitabı bulsam net yazarım da kitabı bulamadim hala. It yöntemini anlatıyor ona çok benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…