Ahh ahhh tatil güzel olurdu bende doğu karadenize gitmek istiyorumnmmmmiyi akşamlar kızlar. çok yorucu ve biraz da sıkıcı bir haftaydı. ama sanırım haftaya daha da yoğun olacağım. tatile çıkmak istiyorum bennnnn
Evet kilo bildirimi sonrası artık teklif mi götürelim yarışmak isteyenleri eşleştirme işini mi yapalım isteyen dahil olabilsin başlat istersen listeyi altına ekleyelim isimlerimizi sonra yakın kilodakiler eşleşsinBen de varım:)
Kılolarımızın birbirimize yakın oldugu arkadaşlar seçerek ikili grup oluştursak çok güzel olur aslında,bizlerede iyi gelicegini düşünüyorum..
Kilo verme yerine kilo alma grubu olduk gittik ya rezillik diz boyu ee o zaman hadi bayanlar başlıyoruz.....Bonus Amethyst_1 syns beni de atın
kilo bildirimi 98.6 rezilim azalacağına artan bir koca dünyayım of of
Resmen sürünüyoruz ayağa kalkmamız lazım ramazan öncesi son çırpınışlarımızKilo verme yerine kilo alma grubu olduk gittik ya rezillik diz boyu ee o zaman hadi bayanlar başlıyoruz.....
Günaydın canım erkencisin:)Günaydın mutlu hafta sonları
Kızı idmana gönderdim yemek yap, çamaşır yıka as , duş al çık anca yoldayım kahvaltıda yapmadım çok acıktımGünaydın canım erkencisin:)
doğu karadeniz çok güzelAhh ahhh tatil güzel olurdu bende doğu karadenize gitmek istiyorumnmmmm
kilo bildirimi 98.6 rezilim azalacağına artan bir koca dünyayım of of
Günaydın çalışkan bayan..kızın kontrolü ne oldu merak ettim.kilo verebilmis mi?ne önerdi diyetisyen?Kızı idmana gönderdim yemek yap, çamaşır yıka as , duş al çık anca yoldayım kahvaltıda yapmadım çok acıktım
Sende erken kalkmışsın çocuklarımı uyandırıyor ben evde olsam 11 e kadar yatarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?