Ben de şeker hiç düşmüyor vücut ne ara yağ yakacak bilemiyorum.hippotalamus aşk olsun dalmak ne demek tabiki bildiklerimizi paylaşacağız programı izleyince bana çok mantıklı geldi geçen yıl kortizon hormonuna baktırmak için en geç saat 8 de kan vermiş olmam gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam doktorda bunun üzerine bir şeyler söyleyince ben de ışık yandı inanmaya zaten hazır olarak programı izlemeye başlamıştım diyetisyenlerin ezberinden bıkmış birisi olarak saatli yeme içme işini mantığım almıyor
Su veya çay içince de calisiyor limonlu Detox suyu iç bi de öyle deneBen uyanınca ağzıma incir ceviz atıyorum ki meta çalışsın sonra bebekle ilgilen altını üstünü değiş kahvaltı hazırla 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum ..
Gerçekten bunalıyor dün tutamadim agladim hayatım sadece çalışmaktan ibaret gibi geldi. Eşimle yemeğe çıkacaktık 21.30 a kadar bekledi ve ben işten cikamadim. Eve geldiğimde eve yemek söylemiş cikamayacagini anladım dedi içime öyle oturdu ki. Sosyal bir insan anca bu şekilde asosyal yapılır dedim içimden hiç hayatım yokmuş gibi. Ben de 5 de 6 da çıkmak evime gelmekmistiyorum sevdiğim insanlarla olmak istiyorum sürekli mutsuz sınırlı insanlardan sıkıldım beni de mutsuz ettiler çığlık çığlığa bağırmak istiyorumbunalıyor insan.
haklısın kuzum o saatte eve gitmek çok bunaltıcı. Rabbim kolaylık versin. herşey yoluna girsin diye dua et çakıl.Gerçekten bunalıyor dün tutamadim agladim hayatım sadece çalışmaktan ibaret gibi geldi. Eşimle yemeğe çıkacaktık 21.30 a kadar bekledi ve ben işten cikamadim. Eve geldiğimde eve yemek söylemiş cikamayacagini anladım dedi içime öyle oturdu ki. Sosyal bir insan anca bu şekilde asosyal yapılır dedim içimden hiç hayatım yokmuş gibi. Ben de 5 de 6 da çıkmak evime gelmekmistiyorum sevdiğim insanlarla olmak istiyorum sürekli mutsuz sınırlı insanlardan sıkıldım beni de mutsuz ettiler çığlık çığlığa bağırmak istiyorum
Şimdi onu yapıyorum cnm.. bi ara aus kaptan 1 incir 7 zeytin dedi ya.. ondan şeyettim inciriSu veya çay içince de calisiyor limonlu Detox suyu iç bi de öyle dene
evde yalnız hissediyor sanırım. ondan herhalde çocuklarında kalmak istiyor. tabi sana da zor canım. Allah yardımcın olsun.İyi akşamlar kızlar kv gene bende kaldı eve götüreyim anne seni dedi oğlu nasılsa iyisin bende yanında kalırım dedi, senmisin diyen kadının başladı tansiyonu yükselmeye 20 oldu tövbe yarabbim kadın bakım istiyor ilgi istiyor kp öldü bir yıl oldu evde yanlız kalamiyor sanki ben çok saglamim iki küçük çocuk hiç bir işe el atmayan bir eş ve düşük tansiyonlu biriyim bende aradım gorumcekleri az önce gelin dedim annenizi alın yanlız kalamiyor
Yine de yanında kalmasına elinnden geldigince izin ver.oglunun evi demek ki sana da nazı geciyo kalmak istiyo.benim kv de buaralar gelmiyo darilmis kendi kendine.ben kızıyla soryj yaşadım o bana küsüyo.emin ol gelmemesi de dert.İyi akşamlar kızlar kv gene bende kaldı eve götüreyim anne seni dedi oğlu nasılsa iyisin bende yanında kalırım dedi, senmisin diyen kadının başladı tansiyonu yükselmeye 20 oldu tövbe yarabbim kadın bakım istiyor ilgi istiyor kp öldü bir yıl oldu evde yanlız kalamiyor sanki ben çok saglamim iki küçük çocuk hiç bir işe el atmayan bir eş ve düşük tansiyonlu biriyim bende aradım gorumcekleri az önce gelin dedim annenizi alın yanlız kalamiyor
Hakkımda hayırlısı diyorum ama 3 aya belli olur hersey çünkü çok zorlanıyorum hayatım çalınmış gibi baksana diet bile yapamıyorum yemek yeme hakkın yok sürekli calisiyorsun mola yok resmenhaklısın kuzum o saatte eve gitmek çok bunaltıcı. Rabbim kolaylık versin. herşey yoluna girsin diye dua et çakıl.
Sanirim yalnız kalmaktan korkuyor daha ilerde daha zor olacak gibiİyi akşamlar kızlar kv gene bende kaldı eve götüreyim anne seni dedi oğlu nasılsa iyisin bende yanında kalırım dedi, senmisin diyen kadının başladı tansiyonu yükselmeye 20 oldu tövbe yarabbim kadın bakım istiyor ilgi istiyor kp öldü bir yıl oldu evde yanlız kalamiyor sanki ben çok saglamim iki küçük çocuk hiç bir işe el atmayan bir eş ve düşük tansiyonlu biriyim bende aradım gorumcekleri az önce gelin dedim annenizi alın yanlız kalamiyor
zor valla haklısın. insan belli bir saatte eve gitmek istiyor. zaten yemek ye topla. azcık otur. falan derken uyku geliyor. eee eve 21.30 da dönersen direk yorgunluktan yatağa gider insan. sabah kalk işe git. bunalıma girer insan.Hakkımda hayırlısı diyorum ama 3 aya belli olur hersey çünkü çok zorlanıyorum hayatım çalınmış gibi baksana diet bile yapamıyorum yemek yeme hakkın yok sürekli calisiyorsun mola yok resmen
Adına sevindim canım ne güzel bir beden küçülmüşsün ben de işte xxxxxl giyiyorum ayyh kabus gibi ha :)Bugün lcw de günlük giymek için tshirtlerine baktım incecik bir modelini beğendim yaza yumuşacık tavsiye ederim yeni gelmiş. Veeee önemli olan kısım XXL giyerken XL tam oldu hatta bol a yakın çok sevindim
Yazarken yorulmamak için xxxxxleri azaltiyoruz.Adına sevindim canım ne güzel bir beden küçülmüşsün ben de işte xxxxxl giyiyorum ayyh kabus gibi ha :)
evde yalnız hissediyor sanırım. ondan herhalde çocuklarında kalmak istiyor. tabi sana da zor canım. Allah yardımcın olsun.
İki görümcem, iki eltim var canım eltiler zaten bir bahaneyle kadina küstü hiç oralı değiller geçmiş olsuna bile aramadilar ki gidip kalmasın diye insanlar çok kötü kalpli, gorumcelerde uzakta bakalım ne olucakYine de yanında kalmasına elinnden geldigince izin ver.oglunun evi demek ki sana da nazı geciyo kalmak istiyo.benim kv de buaralar gelmiyo darilmis kendi kendine.ben kızıyla soryj yaşadım o bana küsüyo.emin ol gelmemesi de dert.
anladım. o da zor.İki görümcem, iki eltim var canım eltiler zaten bir bahaneyle kadina küstü hiç oralı değiller geçmiş olsuna bile aramadilar ki gidip kalmasın diye insanlar çok kötü kalpli, gorumcelerde uzakta bakalım ne olucak
Özellikle azaltmadım ki ne kadar fazla olduğunu görüyüm belki dank eder dedim:)Yazarken yorulmamak için xxxxxleri azaltiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?