Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benim bu saatte uykum geldi ilaç aldım gözlerim kapanıyor sersemledim size iyi akşamlarolumunekankayizsmile fazla kaynatmayın sonra okuyamıyomm sempatiksalakcinni candy özellikle sen çok yazıyon yaff oku oku bitmeyyorrr akannehirolumunekankayizsmile:roflol:

hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

bugünkü menümüde yazayım
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zetin
domates
şekersiz çay

öğle 1 dilim ekmek
1.5 domates
1 dilim peynir
2 zeytin

ara 1 bardak yoğurt 2 grisini

akşam 1 tabaktan biraz az pirinç pilavı

ve şimdide 2 diyet bisküvi

bu hafta 2.1 kilo verdim diye bugün biraz saldım. akşam pilav yememliydim biliyorum ama dayanamadım . yarın daha dikkat edeceğim

spor kızımı uyutunca 20 dakka yürüdüm 10 dakka bisiklet 10 dakka yer hareketi bukadar

canım neyin var? girme öyle depresyonlara falan:) resimleri hedefe ulaşınca koyarım canım zaten koyduğum resim 86 kg halim ve karanlık çıkmış. az daha bi süre geçsin koyucam söz:)

bende merak ettim resimlerini koyda mativasyon olsun bizedealkisalkisalkis
canım en şişman halimin ve şimdiki halimin resmi yok 86 kg olduğum bi resim koydum o da karanlık. azcık daha vereyim onu çeker koyarım sözboshayallersmile
DİLENCİİİİ....Şeniz:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytŞeniza.s.a.s.

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.

ablacım teşekkür ederim ama hesaplama yanlış. ben de seni tebrik ederim.

çitolüm maalesef ben birinci değilim 800 gr olacak o yanlış hesaplamışın yorgunluktanyerimseniben

yena nerdesin kilo vermeye başlamışsın çok sevindimsositososito

tuvaletten çıkmamak için nelerimi vermezdim boshayallersmile

için bomboş o zaman senin.. sanırım güzel sonuçlarını alacağız..
ahhhhhhh canım senelrdir kabız olan biriolarak seni anlıyorum ama maalesef idrar yolları ile ilgili canım gidiyorum 1 damla ve wcden çıkıyorum kasıklarım patlıyor sanki kovalar dolusu idrar var kasıklarımda ilk defa başıma geldi mahvetti beni
kız kendii :) sistit idrar yollarıyla ilgili:roflol:
evet canım doğru:roflol:
sağol dilenci deniyeyim o zaman benim kv çok kullanır tuğlayı aklına gelmedi demek
:roflol::roflol::roflol: olsun canım demek seninde başına gelmedi bende yeni öğrendim buymuş adı
cherry cim sağol tatlım motor haaaaa:roflol:
yağmurgözlü sağol canım hemde ne berbat bişi bak yeni çıktım wcden hala çok rahatsızım kaç gündür geçmedi

tursari geçmiş olsun canım

oku oku bitmedi yahuuuuu dün misafirim vardı giremedim akşamda kk açılmadı sorun bendeydi ozaman

slm kızlar ya benim kayınvalidem rahatsızlandı acil oraya gitmemiz gerekiyor (benim eşim tek çocuk olduğu için bakacak başka kimse yok) sanırım 1-2 hafta orda kalıcam ama cuma günü nsl bildiricem kilomu onu düşünüyorum orda net yok acaba bana citol numarasını verse yada başka bir arkadaş ben ona cuma günü kilomu msj olarak atsam olurmu acaba

evet ya.. ben de çok yazmaktan şikayetçiyim.. bi ara kendim yazıp kendim okuyup kendi kendime yorum yapıyordum kaydirigubbakcemile3 bu halim yine iyi..

işte insan kilo alınca ne konuşsam da konuyu kapatsam diyor :hulya:

olur canım tabi iyi düşünmüşsün. mesaj at sen çitole en azından kendi numaranı yaz.

geçmiş olsun kayınvalideye.

geçmiş olsun canım.. tartılabilecek misin orada? yani telefonla bildirebilirsin tabi..

naber dilenciii.. yazımı alıntılamışsın ama yorum yok ne iş CADIARZU

günaydınlar kk nın en güzel hatunları valla diğer topikler alınmasın ama gerçekten en güzeller buraya toplanmışlar :1closedeyes:sengözlerimebaksanab güzellere katılmak isteyenler doksan kilo ve üzeri olsunlar lütfen kaydirigubbakcemile3ne kadar kötüyüm yafffaklinialirimsmile:roflol:bugün gayet iyiyim maşallah diyim kendime dil belasına tutulumayayım barim yine kaydirigubbakcemile3sabırsızlıkla yeniden toparlanmayı beklicem şimdi bekleyin beni anacım iki haftaya birinciyim inşallahhhhh:lepi::sm_cool:

evet ya.. ben de çok yazmaktan şikayetçiyim.. bi ara kendim yazıp kendim okuyup kendi kendime yorum yapıyordum kaydirigubbakcemile3 bu halim yine iyi..

işte insan kilo alınca ne konuşsam da konuyu kapatsam diyor :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiloları dille kapatıyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkileride kapat bi zahmet yafff kaydirigubbakcemile3(söylemesi ayıptır bende ilk topiğe geldiğimde senden beterdim bak o zamandan bu zamana on kilo kapattım bizler konuşarak kilo veriyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)valla sizi çok tebrik ediyorum özellikle 100 kilonun üzerini büyük başarı kaydediyorsunuz sizin azminiz bizede güç veriyor yanlış anlaşılmasın sakın benden bir kilo bile fazla olanın benden fazla gidecek bir kiloluk fazla yolu var ve vazgeçmiyorsa ben neden vazgeçeyim diyorum kendime yani azminize hayranım kısacası gerçekten harika bişey yaa başkası kilo verdikçe ben gaza geliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegerçek paylaşım ve dayanışma işte bu bence çünkü bu işsizlerde çok iyi biliyorsunuzki çokkkkkkkkkkk zorrrr akannehir beyzus aplam olsun yurduşum aplam sonra seçilimiz vardı 140 dan indi 80 lere sonra yenoşum var iki çocukla bunu başarıyor malum çocukaların abur cuburlaırna tahammül etmek zor:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3dilenci maşallahı var oda 100 küsürden indi daha yanlış değilsem cany sen vede cheryy pie da 130 lardan indi nerdeyse benim vermem gereken kilodan fazla kilo vermişler akannehir ya hayran olmamak mümkün değil ki azminize ve sizin başarınıza:asigimlumunekankayizsmile (ağlamak istiyorum sevgili seyircilerrrr :roflol: )bu arada unuttuklarım varsa affedin benii he bide citol ben onu tanıdığımdan beridir yerinde sayıyor ama bırakmıyor onunda bu inatçılığına hayranımm :asigim:ben olsaydım elli kere bırakmış üsütne bitonda kilo almıştım ama sen asla vazgeçmiyorsun ne bizden nede kilo vermek fikrinden ki bu aralar bu fikri iyiden iyiye hayata geçirmeye başladın bu konudada ayrıca tebrik ediyorum seni canım arkadaşımmmolumunekankayizsmile yürüyün beee kim tutar siziiiiiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.. tartılabilecek misin orada? yani telefonla bildirebilirsin tabi..

tartılabilirim cnm dışarı çıkarım tartılırım ama buraya nsl bildiricem sen versen telini sana msj atsam yada ben telimi yazayım sana sen bana çağrı at ben kaydedeyim numaranı

slm kızlar dğer gruptan atılacakmışım neredeyse buradanda atılacakmıyım veya atıldımmı site süekli hata veriyordu 504 yazıyordu kocaman cinler tepeme fırlayıveriyordu

ama gördüğüm kadarıyla herkeste aynı sorun yokmuş bana mı gıcıklığı siteninaklinialirimsmile neyse nasılsınız neler yapıyorsunuz ben 84.6 kiloyum dün bildiremedim

Selam,

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..dilencii'm özellikle seni..vayy be 30 kilo dile kolay..Düşün bedeninden üç tane barış'ı çıkarıp atmışsın..Barış 12,5 kilo o bakımdan şeyettim..:))

Avatarına bayıldım,abla hintlimi,güneydoğulumu..??

BEYZUS
merhaba canım,seni görüyorum,nasılsın..?? Üçüncü haftan ve aksatmadan devam ediyosun.Maşallah BEYZUS'uma..

citol
,Bir ara seninle konuşmak istiyorum, topik kurallarıyla alakalı,toplantı yapalım ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…