çok teşekkür ederim.....
canım neyin var? girme öyle depresyonlara falan:) resimleri hedefe ulaşınca koyarım canım zaten koyduğum resim 86 kg halim ve karanlık çıkmış. az daha bi süre geçsin koyucam söz:)kızlar kaynatmışsınız yine ama okuldayım ayrıntılı okuyamayacağım.dilenci resimlerini kaldırmışsın sanırım çok merak ettim canım yaaa
bu hafta beni izinli sayın,moralım bozuk yine canım hiçbişey istemiyor.bahar depresyonu sanırım.
ben kahvaltıyı hep 300 kalori olarak bellemişim nerde gördüysem artık.. sabit bi kahvaltı yani bi dilim kepek ek. domates salatalık kk peynir şekersiz çay
aralarda da kalorisi düşük şeyler yoğurttur ayrandır grissini kepekli biskuviler falan ama en fazla 3 tane onlarda.. benim yediğimin bi tanesi 17 cal. grissini falan hiç bilmiyom ne kadar yani yapmayı planladığım bu 1000 cal bi diyet bu.. akşam yemeği ya 7 kaşık sebze y. ya 60 gr et oluyo yanında salata veya yoğurt ayran öğünlerde birer dilim ekmek var.. akşam da bi tane meyve.. öyle bi diyet.. hergün süt dilimi kaçamağı yapsam 1116 eder.. iyi işte.. ben 80 lere gelince zati zayıflamayacağım ki :)
canım en şişman halimin ve şimdiki halimin resmi yok 86 kg olduğum bi resim koydum o da karanlık. azcık daha vereyim onu çeker koyarım sözboshayallersmilebende merak ettim resimlerini koyda mativasyon olsun bizedealkisalkisalkis
DİLENCİİİİ....Şeniz:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytŞeniza.s.a.s.
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.
ahhhhhhh canım senelrdir kabız olan biriolarak seni anlıyorum ama maalesef idrar yolları ile ilgili canım gidiyorum 1 damla ve wcden çıkıyorum kasıklarım patlıyor sanki kovalar dolusu idrar var kasıklarımda ilk defa başıma geldi mahvetti benituvaletten çıkmamak için nelerimi vermezdim boshayallersmile
için bomboş o zaman senin.. sanırım güzel sonuçlarını alacağız..
evet canım doğru:roflol:kız kendii :) sistit idrar yollarıyla ilgili:roflol:
sağol dilenci deniyeyim o zaman benim kv çok kullanır tuğlayı aklına gelmedi demekderin geçmiş olsun bana da olur arada. eski bir yöntem olarak "ütü bas" demek istiyorum sana:))) ananemim kırmızı bi tuğlası vardı sırf bu iş için:)))))))) onu sobada ısıtıp bi havluyla sarıp koyardı işte bi yerlerine ve bize de yapardı çok rahatlatır:)) tuğla yokken ütü de iş görür:)
:roflol::roflol::roflol: olsun canım demek seninde başına gelmedi bende yeni öğrendim buymuş adıcahillik işte.. ohaoldumsmile
insan önce bi google dan bakar di mi kız bi neden çıkmıyomuş tuvaletten diye :roflol:
olsun ben kafayı fena taktım demek.. ama ben de haklıyım 4 gün kız.. burnumdan çıkacak neredeyse (ki çok yaklaştı) ama çıkması gereken yerden çıkmıyo :roflol:
cherry cim sağol tatlım motor haaaaa:roflol:selam diyetdaşlarım...opuyorumnanaktan bugüne acayip stresli başladım dangalak servis şöforü kalkma saati olmamasına rağmen bi yere yetişmesi gerekiyomuş beklemedi beni 1 dk bastı gitti iş yerim de 30 km otobüsle gitmek işkence... bende o hırsla 3 4 kilometre durağa yürüdüm sonrada otobüse binmeden kendi durağımıza yürüyüp eve geldim kovarlarsa da kovsunlar delirttiler beniklava:
ben her gün tartılıp yazıyorum aslında ama çözemediğim bi dengesizlik var boshayallersmile tuvalete çıkamıyorum bu durum facia ne yesem içimde oooyyhhhhbi çözüm bulmam lazım bugün spor dönüşü sinameki alayım bari belki işe yararboshayallersmile
derin ve candy geçmiş olsun canlarım... Allah şifalar versin en acilinden...:Saruboceq: motorla ilgili sorunlar zor vesselam...kaydirigubbakcemile3
ve geleyimmm dilencii'me....
acayip sevindim ya şu görenlerin sözlerine... süpersin, insan nasıl gurur duyuyo kendisiyle di mi?:icecream: benim de güzel şeyler geçiyo başımdan daha normal kategorisine girmeden bile a.s ben diyetisyeni bıraksam da herkes gelip soruyo bizim filanca var ona sen bi şu diyetisyeni söyle sen de bi konuş çok güzel verdin sen bi yol göster flan diyolar:icecream: önceden hep bana birilerini söylerlerdi filancanın kızı iyi kilo verdi git bi sor nasıl vermiş napmış diye fisfisfis
Allahııım bi de 80 lere düşsem hayırlısıyla:asigim:
tabi sabah sinirden yaptığım 3 kişilik kahvaltının yaptığı vicdan azabının bu söylediklerimle bi alakası yok...ohaoldumsmilebilmiyorumkismile
hee bide erkek milleti kaportayı düzeltince hemen yamuluyolar işteklava: işleri güçleri fizikle vücutla bedenle ölçüyle...
kurban olsunlar be sana...
yağmurgözlü sağol canım hemde ne berbat bişi bak yeni çıktım wcden hala çok rahatsızım kaç gündür geçmedi:gitme::gitme::gitme:
geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim..bizim ağzımızda zaten..kış başında bende buna benzer bişey yaşadım..ne güzel hiç grip olmuyorum olmuyorum artık dedim kış boyunca 2 defa ağır grip geçirdim..birde boğaz enfeksiyonu..kaydirigubbakcemile3
ne alaka diceksin ama bişey daha anlatayım..)) geçen hafta çamaşır makinesinin dışını cifliyordum..( mutfakta olduğu için batıyor haliyle ) ne iyi çıktın sen dedim ( makineyle konuşuyorum ):roflol::roflol: hiç beni yarı yolda bırakmadın hiç tamire gitmedin...ve dün akşam işten eve geldim..iki parça bişi vardı..attım içine çalıştırdım...suyu detj aldı...durdu çalışmıyor...tamda ay sonu valla hiçte baktıramam...alt komşu üst komşu idare etcem...komşu dediklerimde kardeşlerim:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsunn ayyy ne berbat bişeydir o bilirim..
çok işe yarar rahmetli babaannem yapardı...
ya benim bu saatte uykum geldi ilaç aldım gözlerim kapanıyor sersemledim size iyi akşamlarolumunekankayizsmile fazla kaynatmayın sonra okuyamıyomm sempatiksalakcinni candy özellikle sen çok yazıyon yaff oku oku bitmeyyorrr akannehirolumunekankayizsmile:roflol:
ya benim bu saatte uykum geldi ilaç aldım gözlerim kapanıyor sersemledim size iyi akşamlarolumunekankayizsmile fazla kaynatmayın sonra okuyamıyomm sempatiksalakcinni candy özellikle sen çok yazıyon yaff oku oku bitmeyyorrr akannehirolumunekankayizsmile:roflol:
slm kızlar ya benim kayınvalidem rahatsızlandı acil oraya gitmemiz gerekiyor (benim eşim tek çocuk olduğu için bakacak başka kimse yok) sanırım 1-2 hafta orda kalıcam ama cuma günü nsl bildiricem kilomu onu düşünüyorum orda net yok acaba bana citol numarasını verse yada başka bir arkadaş ben ona cuma günü kilomu msj olarak atsam olurmu acaba
slm kızlar ya benim kayınvalidem rahatsızlandı acil oraya gitmemiz gerekiyor (benim eşim tek çocuk olduğu için bakacak başka kimse yok) sanırım 1-2 hafta orda kalıcam ama cuma günü nsl bildiricem kilomu onu düşünüyorum orda net yok acaba bana citol numarasını verse yada başka bir arkadaş ben ona cuma günü kilomu msj olarak atsam olurmu acaba
evet ya.. ben de çok yazmaktan şikayetçiyim.. bi ara kendim yazıp kendim okuyup kendi kendime yorum yapıyordum kaydirigubbakcemile3 bu halim yine iyi..
işte insan kilo alınca ne konuşsam da konuyu kapatsam diyor :hulya:
geçmiş olsun canım.. tartılabilecek misin orada? yani telefonla bildirebilirsin tabi..
bu arada hazırlanmaktan daha kahvaltı bile yapamadım midem iyice kazındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?