Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin,ne güzel kilo vermişsin,tebrik ederim..

Buraya uğramamzlık etme..

Sen ne tatlı şeysin böyle,adın ne senin hııı...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim

Geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versin..

ay inanmıyorum ya herkes topik kuralları diyor nedir topik kuralları hatırlatsanıza nelerdir yazsın herkes görüşlerini ve yorumlarını

ay inanmıyorum ya herkes topik kuralları diyor nedir topik kuralları hatırlatsanıza nelerdir yazsın herkes görüşlerini ve yorumlarını

Herkes derken benimi kastediyosun..??

Nedir bu alınganlık böyle,neden üstüne alınıyosun,seninle alakalı bişeymi var yazımda..
Ayrıca ortak bir platformda,tabiiki herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde dile getirecek..

Son düzenleme:
ama gördüğüm kadarıyla herkeste aynı sorun yokmuş bana mı gıcıklığı siteninaklinialirimsmile neyse nasılsınız neler yapıyorsunuz ben 84.6 kiloyum dün bildiremedim
aferin kısss alkisalkisalkis iyi kilo vermişsin bu arada topikten atılmak mı yok yaa kimsecikler topikin sahibi değil işe gelmeyince kovsunlar kaydirigubbakcemile3

adım zeeenneeepppp ufalıpta cebine girebilirimm:roflol::roflol::roflol:

bişeymi kaçırdım acabaa bilmiyorumkismile

bişeymi kaçırdım acabaa bilmiyorumkismile

Bende anlamadım valla..:roflol:
citol'e topikle ilgili konuşalım diye yazı yazdım zalimi kendi üstüne alındı..kafamçokkarıştı

Sanırım bu konuda çok dolmuş,patladı gayrı..hey Allahım ya..

selam ben dün başladım diyata 141 idim sabah 140.8 çıktım ne dersin umut varmı

Bugün kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin biraz salatalık..

Ara. Bir kase yoğurt ve bir elma..

Kızım dersaneden gelince arkadaşımda toplanıcaz,umarım abartmadan günü kurtarabilirim..

Hepinize mutlu haftasonları diliyorum..

karar verip başlamışsın ya bu işte başlamak en zoru gerçekten ben bi ipin ucunu kaçırdımmı bazen toparlanmam bile bir ayımı alıyorki başlamak bunların en zoru şu önündeki ilk iki haftayı atlattınmı tamamdır sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah tabi bizi bırakmazsan olumunekankayizsmile

İnşallah canım.Senden umutluyum;çok iyi gidiyordun aynı performansı yine bekliyorum senden.Hastalıkta etkiledi tabii.Bu hafta göreyim seni.Hadi bakem.... Merhaba Yenacığım.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah.1 hafta izin yaptım ama kaçamaksız.4 gün memleketteydim 2 günde eşimle uludağ yaptık.Otelde bile diete devam ettim.Tatlı yerine zeytinyağlı yedim....Yazık bana yaaa..Kilo almadan hatta 500 gr vererek geldim.Bu bana tatlı yemekten daha iyi geldi.Umarım böyle devam eder.Dalgalanmalar gösteren diyet geçmişime bakınca biraz endişeleniyorum açıkçası.Günde kaç defa tartılıyorum bir bilsen...Deli gibi....

Umut her zaman var canım.Eğer umutsuzluk varsa o zaman olmaz işte.İçimizdeki umut her zaman bize hız verecek.Seni anlıyorum kilonun yüksekliği seni korkutuyor ama şu gerçekte var.Yüksek kilolar daha hızlı gidiyor.Bu da seni motive edecektir.Bir süre hızla verirsin sonra bir süre durur bunu dert etmeyeceksin o zaman biraz hareketi arttırarak takviye etmek gerekiyor.
Diyetisyene gittiğini hatırlıyorum; (yanlış değilse) ,onun verdiği listeyi aynen uygula.Verilen liste sana çok yiyecek içeriyor gibi gelebilir;ama mutlaka listedekileri ye.Daha az yemek metobolizmayı durduruyor ve kilo verilemiyor.Diyetisyen listesi kalabalık oluyor ama kalorisi düşük ve gerekli besinleri içeriyor.Hiç sıkılmadan listeyi takip et canım.
Çok sevdiğim bir söz var.Sık sık topik arkadaşlarıma söylerim onlar hatırlar.

ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ.ÇARE SİZSİNİZ.

2 Gündür yediklerimi yazayım.

DÜN:

SABAH: 2 ınce dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,3-4 yeşil zeytin,salatalık,biber.
ARA: 1 Keçiboynuzu ve sade türk kahvesi
ÖĞLEN: Küçük bir tabak yağsız pişirilmiş tas kebabı,1/2 kase yoğurt
ARA: 1 lma
AKŞAM: 2 ınce dilim köy ekmeği,az yağlı salata,1 haşlanmış yumurta,1/2 kase yoğurt
ARA: 2 Keçiboynuzu

BUGÜN:

SABAH: 2 ince dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,3 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı baharatlı salça
ARA: 1 Elma
ÖĞLEN: 2 Parça tavuk ızgara(göğüs eti),yağsız yeşil salata
ARA: Türk kahvesi(sade)
AKŞAMPLAN): 1 Tabak zeytinyağlı ıspanak,1 kase yoğurt
ARA: Meyva.

Bu arada kabızlık çeken arkadaşlara ZENCEFıL ÇAYINI şiddetle tavsiye ediyorum.Ben çok faydasını görüyorum.

Kçük bir dlim zencefili küçük parçalara bölüp içine kabuk tarçın,karanfil ve limon dlimleri koyup 3-4 dakika kaynatıp 2 büyük kupa içiyorum ve gün içinde yediklerimin hepsi tahliye oluyor canlarım.
Evde oturacağınız zaman içerseniz iyi olur çünkü tahliye kısa sürede gerçekleşebiliyor
.

YENACIĞIM;

Geçmiş olsun canım.Şimdi haberlerde duydum İzmir deki depremi.Gerçi merkez Çeşme imiş ama çok yakın size.Çok hissettinizmi hayatım.Kuzucuklar korktumu?Bizim ödümüz patlıyor yavrular ne yapsın ki.

Tekrar geçmiş olsun canım.Allah hiç bir vesile ile korkutmasın inşallah.Rabbim her türlü felaket ve kötülükten sana sığınırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

guzuum ay kızdın herhal seninle ilgili bişey yazmadımki ay kırılma alınma darılma:Saruboceq: ah ah sorma başka takıda da yer alıyorum paylaşım olmayınca atıyorlar takımdan burada kurallar varmıydı unuttum ondan dedim topik kuralları konuşulsun diye opuyorumnanaktan üstüne alınacağını bilemedim kiaklinialirimsmileaslında lafım citoleydi kural varsa hatırladıveeesin diye nese opuyorumnanaktanseni

beyzus abla nasılsın..hıc bugunlerde bana tesellı vermıyorsun abla kocam surıyeye gıttı.gercı 3 gun oldu daha gelmesıne 3 gun var ama abla 15 yıllık evlıyız ınanırmısın ılk defa bu kadar ayrıyız.
ben kocamı coooook sevıyormusum.
zalımı sen nasılsın ozlettın kendını tatlım...
kızlar umarım allah hıckımseye ayrılık acısı yasatmasın.....
belkıde bu yazdıklarıma guluyorsunuz ama gercekten ıcım cok fena.......

Oy oy kıyamam ben sana.Allah verecekse böyle ayrılık versin yavrum.Hayırlısı ile 3 gün sonra yanında nasılsa.Özlemek dahada iyi gelir birbirini seven eşlere.
Bende annemlere sıkça giderim (trakyaya).Önceden benimkinin sesi pek çıkmazdı şimdilerde ufak tefek kıskançlıklar yapıyor;yüzüne vuruncada gülüyor ama merak ediyorum neresiyle güldü şimdi diye.Laf aramızda bizde çok severiz kocişle birbirimizi.Çocuk gibi oluruz biraradayken.
Senin gibi sevgi dolu eşleri görüp duydukça çok seviniyorum.Yalan dünya sevgisiz olmaz ki.Her şeyi sevmek lazım,çiçeği,doğayı insanların çoğunu ( çünkü bir kısmı haketmiyor) ve eşleri tabii ki.
Allah mutluluğunuzu arttırsın,cümlemizin tabii ki.....

Canım,ben hissetmedim,iyikide hissetmemişim..O sıra mutfakta uğraşıyodum sanırım ondan..
Eşim hissetmiş dışarı çıkalım falan dedi..Sonra boşver dedik hem hava soğuk hemde iyice panik olmasın çocuklar..

Ege'de çok sık oluyor,çoğunu hissetmiyoruz zaten..Allah korusun,kaçış yok bu tür afetlerden..

Anlaştık o zaman...yerimseniben

BEYZUS'çum yazını okurken zeytinyağlı muhabbetine çok güldüm,hakikaten yazık bize..

Bizde bugün 4 arkadaş toplandık,fazla yemedim,çok dikkatli davrandım..Arkadaşım sağolsun otlu mamalarda hazırlamış,kendi bahçelerinden annesi göndermiş..Onları tercih ettim..
Ama bir dilim kremalı kek vardı,onu yedim..

Bende güldüm canım.Gülelim bari de katlanılabilir hale gelsin.

Bir dilim kekle kurtarmışsın yine iyi valla.Göz görünce ( zaten hep aç durumda) dayanması çok zor yavrum ya...Yine de Allah yardım ediyorda hasbelkader kilo veriyoruz
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…