Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum izinli sayılıyordum ama bu demek değilki homini gırtlak yedim içtim keyfime baktım 82 e kadar düşmüştüm baharın etkisiyle ve sınav stresinden 2 kilo geri aldım su an 84 üm haftaya vizelerim var sizleri çok özledim devam edecek cıtır kıbikiniler zlar olacağız hepimiz yazın plajlarda bizzlerde giyip salına salına gezebileceğiz inşalah cok öpüyorum hepinizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiloları dille kapatıyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkileride kapat bi zahmet yafff kaydirigubbakcemile3(söylemesi ayıptır bende ilk topiğe geldiğimde senden beterdim bak o zamandan bu zamana on kilo kapattım bizler konuşarak kilo veriyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)valla sizi çok tebrik ediyorum özellikle 100 kilonun üzerini büyük başarı kaydediyorsunuz sizin azminiz bizede güç veriyor yanlış anlaşılmasın sakın benden bir kilo bile fazla olanın benden fazla gidecek bir kiloluk fazla yolu var ve vazgeçmiyorsa ben neden vazgeçeyim diyorum kendime yani azminize hayranım kısacası gerçekten harika bişey yaa başkası kilo verdikçe ben gaza geliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegerçek paylaşım ve dayanışma işte bu bence çünkü bu işsizlerde çok iyi biliyorsunuzki çokkkkkkkkkkk zorrrr akannehir beyzus aplam olsun yurduşum aplam sonra seçilimiz vardı 140 dan indi 80 lere sonra yenoşum var iki çocukla bunu başarıyor malum çocukaların abur cuburlaırna tahammül etmek zor:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3dilenci maşallahı var oda 100 küsürden indi daha yanlış değilsem cany sen vede cheryy pie da 130 lardan indi nerdeyse benim vermem gereken kilodan fazla kilo vermişler akannehir ya hayran olmamak mümkün değil ki azminize ve sizin başarınıza:asigimlumunekankayizsmile (ağlamak istiyorum sevgili seyircilerrrr :roflol: )bu arada unuttuklarım varsa affedin benii he bide citol ben onu tanıdığımdan beridir yerinde sayıyor ama bırakmıyor onunda bu inatçılığına hayranımm :asigim:ben olsaydım elli kere bırakmış üsütne bitonda kilo almıştım ama sen asla vazgeçmiyorsun ne bizden nede kilo vermek fikrinden ki bu aralar bu fikri iyiden iyiye hayata geçirmeye başladın bu konudada ayrıca tebrik ediyorum seni canım arkadaşımmmolumunekankayizsmile yürüyün beee kim tutar siziiiiiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
ay inanmıyorum ya herkes topik kuralları diyor nedir topik kuralları hatırlatsanıza nelerdir yazsın herkes görüşlerini ve yorumlarını
aferin kısss alkisalkisalkis iyi kilo vermişsin bu arada topikten atılmak mı yok yaa kimsecikler topikin sahibi değil işe gelmeyince kovsunlar kaydirigubbakcemile3ama gördüğüm kadarıyla herkeste aynı sorun yokmuş bana mı gıcıklığı siteninaklinialirimsmile neyse nasılsınız neler yapıyorsunuz ben 84.6 kiloyum dün bildiremedim
adım zeeenneeepppp ufalıpta cebine girebilirimm:roflol::roflol::roflol:
Hoşgeldin,ne güzel kilo vermişsin,tebrik ederim..
Buraya uğramamzlık etme..
Sen ne tatlı şeysin böyle,adın ne senin hııı...opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versin..
Herkes derken benimi kastediyosun..??
Nedir bu alınganlık böyle,neden üstüne alınıyosun,seninle alakalı bişeymi var yazımda..
Ayrıca ortak bir platformda,tabiiki herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde dile getirecek..
bişeymi kaçırdım acabaa bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiloları dille kapatıyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkileride kapat bi zahmet yafff kaydirigubbakcemile3(söylemesi ayıptır bende ilk topiğe geldiğimde senden beterdim bak o zamandan bu zamana on kilo kapattım bizler konuşarak kilo veriyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)valla sizi çok tebrik ediyorum özellikle 100 kilonun üzerini büyük başarı kaydediyorsunuz sizin azminiz bizede güç veriyor yanlış anlaşılmasın sakın benden bir kilo bile fazla olanın benden fazla gidecek bir kiloluk fazla yolu var ve vazgeçmiyorsa ben neden vazgeçeyim diyorum kendime yani azminize hayranım kısacası gerçekten harika bişey yaa başkası kilo verdikçe ben gaza geliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegerçek paylaşım ve dayanışma işte bu bence çünkü bu işsizlerde çok iyi biliyorsunuzki çokkkkkkkkkkk zorrrr akannehir beyzus aplam olsun yurduşum aplam sonra seçilimiz vardı 140 dan indi 80 lere sonra yenoşum var iki çocukla bunu başarıyor malum çocukaların abur cuburlaırna tahammül etmek zor:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3dilenci maşallahı var oda 100 küsürden indi daha yanlış değilsem cany sen vede cheryy pie da 130 lardan indi nerdeyse benim vermem gereken kilodan fazla kilo vermişler akannehir ya hayran olmamak mümkün değil ki azminize ve sizin başarınıza:asigimlumunekankayizsmile (ağlamak istiyorum sevgili seyircilerrrr :roflol: )bu arada unuttuklarım varsa affedin benii he bide citol ben onu tanıdığımdan beridir yerinde sayıyor ama bırakmıyor onunda bu inatçılığına hayranımm :asigim:ben olsaydım elli kere bırakmış üsütne bitonda kilo almıştım ama sen asla vazgeçmiyorsun ne bizden nede kilo vermek fikrinden ki bu aralar bu fikri iyiden iyiye hayata geçirmeye başladın bu konudada ayrıca tebrik ediyorum seni canım arkadaşımmmolumunekankayizsmile yürüyün beee kim tutar siziiiiiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:
selam ben dün başladım diyata 141 idim sabah 140.8 çıktım ne dersin umut varmı
İnşallah canım.Senden umutluyum;çok iyi gidiyordun aynı performansı yine bekliyorum senden.Hastalıkta etkiledi tabii.Bu hafta göreyim seni.Hadi bakem....günaydınlar kk nın en güzel hatunları valla diğer topikler alınmasın ama gerçekten en güzeller buraya toplanmışlar :1closedeyes:sengözlerimebaksanab güzellere katılmak isteyenler doksan kilo ve üzeri olsunlar lütfen kaydirigubbakcemile3ne kadar kötüyüm yafffaklinialirimsmile:roflol:bugün gayet iyiyim maşallah diyim kendime dil belasına tutulumayayım barim yine kaydirigubbakcemile3sabırsızlıkla yeniden toparlanmayı beklicem şimdi bekleyin beni anacım iki haftaya birinciyim inşallahhhhh:lepi::sm_cool:
Merhaba Yenacığım.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah.1 hafta izin yaptım ama kaçamaksız.4 gün memleketteydim 2 günde eşimle uludağ yaptık.Otelde bile diete devam ettim.Tatlı yerine zeytinyağlı yedim....Yazık bana yaaa..Kilo almadan hatta 500 gr vererek geldim.Bu bana tatlı yemekten daha iyi geldi.Umarım böyle devam eder.Dalgalanmalar gösteren diyet geçmişime bakınca biraz endişeleniyorum açıkçası.Günde kaç defa tartılıyorum bir bilsen...Deli gibi....Selam,
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..dilencii'm özellikle seni..vayy be 30 kilo dile kolay..Düşün bedeninden üç tane barış'ı çıkarıp atmışsın..Barış 12,5 kilo o bakımdan şeyettim..:))
Avatarına bayıldım,abla hintlimi,güneydoğulumu..??
BEYZUS merhaba canım,seni görüyorum,nasılsın..?? Üçüncü haftan ve aksatmadan devam ediyosun.Maşallah BEYZUS'uma..
citol,Bir ara seninle konuşmak istiyorum, topik kurallarıyla alakalı,toplantı yapalım ok..
Bende anlamadım valla..:roflol:
citol'e topikle ilgili konuşalım diye yazı yazdım zalimi kendi üstüne alındı..kafamçokkarıştı
Sanırım bu konuda çok dolmuş,patladı gayrı..hey Allahım ya..
beyzus abla nasılsın..hıc bugunlerde bana tesellı vermıyorsun abla kocam surıyeye gıttı.gercı 3 gun oldu daha gelmesıne 3 gun var ama abla 15 yıllık evlıyız ınanırmısın ılk defa bu kadar ayrıyız.
ben kocamı coooook sevıyormusum.
zalımı sen nasılsın ozlettın kendını tatlım...
kızlar umarım allah hıckımseye ayrılık acısı yasatmasın.....
belkıde bu yazdıklarıma guluyorsunuz ama gercekten ıcım cok fena.......
YENACIĞIM;
Geçmiş olsun canım.Şimdi haberlerde duydum İzmir deki depremi.Gerçi merkez Çeşme imiş ama çok yakın size.Çok hissettinizmi hayatım.Kuzucuklar korktumu?Bizim ödümüz patlıyor yavrular ne yapsın ki.
Tekrar geçmiş olsun canım.Allah hiç bir vesile ile korkutmasın inşallah.Rabbim her türlü felaket ve kötülükten sana sığınırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
guzuum ay kızdın herhal seninle ilgili bişey yazmadımki ay kırılma alınma darılma:Saruboceq: ah ah sorma başka takıda da yer alıyorum paylaşım olmayınca atıyorlar takımdan burada kurallar varmıydı unuttum ondan dedim topik kuralları konuşulsun diye opuyorumnanaktan üstüne alınacağını bilemedim kiaklinialirimsmileaslında lafım citoleydi kural varsa hatırladıveeesin diye nese opuyorumnanaktanseni
Canım,ben hissetmedim,iyikide hissetmemişim..O sıra mutfakta uğraşıyodum sanırım ondan..
Eşim hissetmiş dışarı çıkalım falan dedi..Sonra boşver dedik hem hava soğuk hemde iyice panik olmasın çocuklar..
Ege'de çok sık oluyor,çoğunu hissetmiyoruz zaten..Allah korusun,kaçış yok bu tür afetlerden..
Çok sevindim duymadığınıza.Çocuklar çok korkardı.Kıyamam yavrulara...
BEYZUS'çum yazını okurken zeytinyağlı muhabbetine çok güldüm,hakikaten yazık bize..
Bizde bugün 4 arkadaş toplandık,fazla yemedim,çok dikkatli davrandım..Arkadaşım sağolsun otlu mamalarda hazırlamış,kendi bahçelerinden annesi göndermiş..Onları tercih ettim..
Ama bir dilim kremalı kek vardı,onu yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?