Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama ben kendime çok kızıyorum,bu kadar iradesiz değilim,normaldede mükemmelliyetçi,mücadeleci bir insanım..Bu kilo konusunda neden böyle oluyor anlamıyorum..Sürekli karar alıp vermekten,sürekli yeniden başlamaktan çok sıkıldım ve yoruldum..
Kendime olan inancımı kaybediyorum zaman zaman...

citol'ede bunu diycektim,menümüzü paylaşsak,eleştirsek sonuçta menfaatimiz için..tamamen geyik topik kıvamında olmasın..

Hepimizin ortak konusu kilo,birbirimizi çok iyi anlıyoruz..zaten kendi başımıza başarsaydık burda olmazdık..Ne güzel sohbetlerimiz oluyor,sohbetlerimizin içine beslenmemizide sık sık ekleyelim ama mantık çerçevesinde..Kabul ettirmeye çalışmayalım sadece görüş belirtelim yani ukala olmayalım..

BEYZUS,şapkan ve küpen çok yakışmış...:roflol:

evet 133+ dan düştüm ama topikte değil.. topikte yeniyim.. inşallah geri kalanını da burada vereceğim aklinialirimsmile

burası beni de gaza getiriyor çok.. ama çabuk sönüyoruz işte.. bugün fena geçmedi tam 3saat yürüdüm.. bahçeyi belledim.. çok yemedim ama yine de planlı olmadığı için sinirlendim kendime.. ama haftasonu biraz zor oluyor.. neyse.. yine de olumlu.. 18 30 da yemeği de kestim.. ekmek de yok iki dilim kepek + bir dilim beyaz ekmek yedim bugün toplamda.. böyle bitirirsem iyi.. tuvalete de çıktım müjdemi isterim hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

BEYZUS,şapkan ve küpen çok yakışmış...:roflol:

Tamamen katılıyorum canım.Sohpetlerimizi yaparız tabii yine;ama herkes yediklerini yazarsa birbirimizi uyarabiliriz.Bu da ukalalık değil yardım olur bence.Zaten benim yediklerime yorum yapmanız hoşuma gitmiyor diyene herhangi bir olumsuz görüş bildirmeyiz zaten,ancak doğru olduğunu kesinlikle bildiğimiz konuları diyetimize yardım edecekse kesinlikle paylaşmalıyız.Bazı takımlarda ikili eşleşmeler oluyor ve yediklerini mutlaka yazıp eş olduğu arkadaşının yorumlarını alıyor.Buna benzer bir sistem bizde yapabiliriz.Citol ler 5 ci takımda yapıyorlar bunu galiba.Hiç olmazsa birbirimizden sorumlu olursak dönem dönem düştüğümüz zor günleri atlatmak daha kolay olur.

Küpelerim ve şapkam Paris ten canım.Kokoşluğu severim....Beğendiğine ayrıca sevindim.

evet ikili takım olayını ben de yapalım istiyorum ya.. çok iyi bi fikir bence.. 5. takımda var mı yok mu bilmiyorum ben de beşinci takıımdayım ama yeniyim bilmiyorum.. takımları da kura ile belirleyelim.. mesela kilo bildiriminde citol e yazıyoruz ya.. ardarda yazanlar ikili olsunlar.. mesela ben attım kilomu citole benim ardımdan da sen yazdın diyelim ki ikimiz takım oluruz aklinialirimsmile citolde listeyi açıkladıktan sonra grupları açıklar..

citol e de çok yükleniyoruz ama çekicek artık.. kaptan olmak kolay değil sempatiksalakcinni

İyi fikir;ancak tüm arkadaşlar bu fikrimize katılırsa yada katılanlar çoğunluksa nasıl eşleşelim diye herkes fikrini söyler çoğunluğun fikri yada en pratik olan uygulamaya konur.
Citol e gereken yardımı yaparız.

ay sevindim valla dert olmuştu içime iyi oldu yenecım cvp yazdığın tşkopuyorumnanaktan

tatlişkom yenaya yazmışsın o depremden fena tırsan sokaklara kaçan biri olarak üstüme alındım yazını çok korkutuyor bu depremler beni deprem sırasında deilde sonrasında çok kötü oluyorum saatlerce titriyorum sinirlerim boşalıyor herhalde

Birde egsersiz olsun..Mesela ayın elemanı seçebiliriz..:)))

Ya ne bileyim yapalım bişeyler..

Vatan gazetesinde Mutlu Tönbekici'nin yazısı çok hoşuma gitmişti çok gülmüştüm..Zayıflama ve ürünleriyle ilgili bir yazıydı..:))

Benim görümcem aynı senin gibi olur..

ay sevindim valla dert olmuştu içime iyi oldu yenecım cvp yazdığın tşkopuyorumnanaktan

Tatlım neden cevap yazmayayım..Bende üzülmüştüm..O şekil tepki vermene.

Son düzenleme:
bugünkü listemi yazayım
bugün kayınvalidemlere gittik ve biraz abarttım

sabah 1 dilim ekmemk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2zeytin

ara: 3 diyet biskivi

öğle
-1/2 kepçe çorba
-sulu köfte( 3 köfte 1 köfte kadar patatesten oluşuyordu yağlı diye suyunu yemedim. kaynanam ben seviyorum diye yapmış yemem diyemedim)
-1 kepçe taze fasulye
- 1 poğoça

ara: 1/2 muz 1 portakal

akşam : YOK( öğle fazla yedim dnegelesin dedim.

spor: sanırım buğün yapamaycağım kızım hasta oldu sanırım bugün üşüttü. uyuttum ama sürekli mızıldanıyor sürekli yanına gidiyorum.

dün sporu biraz az yaptım diye gece yatmadan bir 13 dakka dah bisiklet çevirdim öyle yattım

tebessüm77,avatardaki çok şeker ya,bayıldım..Sizin kızınız sanırım..Maşallah...

Tek şişman beynimiz kitabından alıntı,hoşuma gitmişti..

yemekleri görünce yemicem yemicem bak ne kadar iradeliyim yemiyorum gibi telkin etmeyin bosuna cunku beyniniz lisan bilmez, beyninizin tek anladıgı sey görüntülerdir, o yiyeceği aklınıza getirip, gözünüzün önünden geçirdiginiz an beyin bunları yemek istediğiniz ya da yiyeceğiniz şeklinde algılar ve buna göre salgılar salgılamaya başlar ama sonra o yiyecek gelmeyince, sizi şişmanlatmaya başlar...

Geçmiş olsun canım.İzmirli olduğunu yeni fark ettim yoksa sanada bir an önce geçmiş olsun dilerdim.Allah kimselere göstermesin.Çok zor bir imtihan.

99 depreminde İstanbulda depremin sürdüğü 45 dakika bitmek bilmemişti.Ben bittim tabii.Bahçeye çıkacağız üzerime bir şey giyemedim dakikalarca bakındım şuursuzca ne yapacağız diye.Ablam bende misafirdi kendsi şark hizmetinde yıllarca Van da kaldı deprem konusunda daha deneyimli beni giydirdi cüzdanımı aldı,takıları aldı ben kafamda bigudiler onu takip ederek bahçeye indim.Birde baktım ki bahçe anında dolmuş.sadece kiloduyla erkekler mi istersin,baby doly lü kadınlarmı ne istersen var.Allahtan ablam beni insan içine çıkacak vaziyette giydirdi.Günlerce arabada yattık.
Allah kimseye göstermesin inşallah.

iyi geceler hanımlarrrrrr

yenacım güzel düşünmüşsün
herkes günlük listesini muhakkak yayınlasın
yorumlar yapalım elieştirelim
ceza verelimm

candy dedigi gibi eşlemede yapabiliriz bana uyarr

nan tıursasrıı iyi bi tepik geliydu hakkaımdkai yorumuna iyi yere baglamasan
bu ara halılarına savan kulllan
bebeler ufakken ben kullanıyodum başka türlü baş edilmiyo

izmire geçmiş olsun depremi şimdi ögrendim

zalimi sorun vardı sitede girilmiyodu bi kaç gündür ara aralisteye yazdım kilonu
buraylada ilgilen azz ama

bugun gene asmalarla ugraştımm
buda alalh buda bitmedi
canımı aldı
ama süper hareket oldu..
agaçları bile budadım
iyice bahcıvan oldum

ne yedim bgunnn
10 buçuk gibi
2 dilim kepek ekemegi normal kahvaltı

akşam 6 ya kadar bahçedeydim
bir bardak kola içtim bir ara
5 gibi dürüm ısmarladım 4 te birini yedim
akaşmda 2 tane milfoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…