Bende güldüm canım.Gülelim bari de katlanılabilir hale gelsin.
Bir dilim kekle kurtarmışsın yine iyi valla.Göz görünce ( zaten hep aç durumda) dayanması çok zor yavrum ya...Yine de Allah yardım ediyorda hasbelkader kilo veriyoruz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiloları dille kapatıyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkileride kapat bi zahmet yafff kaydirigubbakcemile3(söylemesi ayıptır bende ilk topiğe geldiğimde senden beterdim bak o zamandan bu zamana on kilo kapattım bizler konuşarak kilo veriyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)valla sizi çok tebrik ediyorum özellikle 100 kilonun üzerini büyük başarı kaydediyorsunuz sizin azminiz bizede güç veriyor yanlış anlaşılmasın sakın benden bir kilo bile fazla olanın benden fazla gidecek bir kiloluk fazla yolu var ve vazgeçmiyorsa ben neden vazgeçeyim diyorum kendime yani azminize hayranım kısacası gerçekten harika bişey yaa başkası kilo verdikçe ben gaza geliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegerçek paylaşım ve dayanışma işte bu bence çünkü bu işsizlerde çok iyi biliyorsunuzki çokkkkkkkkkkk zorrrr akannehir beyzus aplam olsun yurduşum aplam sonra seçilimiz vardı 140 dan indi 80 lere sonra yenoşum var iki çocukla bunu başarıyor malum çocukaların abur cuburlaırna tahammül etmek zor:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3dilenci maşallahı var oda 100 küsürden indi daha yanlış değilsem cany sen vede cheryy pie da 130 lardan indi nerdeyse benim vermem gereken kilodan fazla kilo vermişler akannehir ya hayran olmamak mümkün değil ki azminize ve sizin başarınıza:asigimlumunekankayizsmile (ağlamak istiyorum sevgili seyircilerrrr :roflol: )bu arada unuttuklarım varsa affedin benii he bide citol ben onu tanıdığımdan beridir yerinde sayıyor ama bırakmıyor onunda bu inatçılığına hayranımm :asigim:ben olsaydım elli kere bırakmış üsütne bitonda kilo almıştım ama sen asla vazgeçmiyorsun ne bizden nede kilo vermek fikrinden ki bu aralar bu fikri iyiden iyiye hayata geçirmeye başladın bu konudada ayrıca tebrik ediyorum seni canım arkadaşımmmolumunekankayizsmile yürüyün beee kim tutar siziiiiiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:
Ama ben kendime çok kızıyorum,bu kadar iradesiz değilim,normaldede mükemmelliyetçi,mücadeleci bir insanım..Bu kilo konusunda neden böyle oluyor anlamıyorum..Sürekli karar alıp vermekten,sürekli yeniden başlamaktan çok sıkıldım ve yoruldum..
Kendime olan inancımı kaybediyorum zaman zaman...
citol'ede bunu diycektim,menümüzü paylaşsak,eleştirsek sonuçta menfaatimiz için..tamamen geyik topik kıvamında olmasın..
Hepimizin ortak konusu kilo,birbirimizi çok iyi anlıyoruz..zaten kendi başımıza başarsaydık burda olmazdık..Ne güzel sohbetlerimiz oluyor,sohbetlerimizin içine beslenmemizide sık sık ekleyelim ama mantık çerçevesinde..Kabul ettirmeye çalışmayalım sadece görüş belirtelim yani ukala olmayalım..
BEYZUS,şapkan ve küpen çok yakışmış...:roflol:
Tamamen katılıyorum canım.Sohpetlerimizi yaparız tabii yine;ama herkes yediklerini yazarsa birbirimizi uyarabiliriz.Bu da ukalalık değil yardım olur bence.Zaten benim yediklerime yorum yapmanız hoşuma gitmiyor diyene herhangi bir olumsuz görüş bildirmeyiz zaten,ancak doğru olduğunu kesinlikle bildiğimiz konuları diyetimize yardım edecekse kesinlikle paylaşmalıyız.Bazı takımlarda ikili eşleşmeler oluyor ve yediklerini mutlaka yazıp eş olduğu arkadaşının yorumlarını alıyor.Buna benzer bir sistem bizde yapabiliriz.Citol ler 5 ci takımda yapıyorlar bunu galiba.Hiç olmazsa birbirimizden sorumlu olursak dönem dönem düştüğümüz zor günleri atlatmak daha kolay olur.
Küpelerim ve şapkam Paris ten canım.Kokoşluğu severim....Beğendiğine ayrıca sevindim.
evet ikili takım olayını ben de yapalım istiyorum ya.. çok iyi bi fikir bence.. 5. takımda var mı yok mu bilmiyorum ben de beşinci takıımdayım ama yeniyim bilmiyorum.. takımları da kura ile belirleyelim.. mesela kilo bildiriminde citol e yazıyoruz ya.. ardarda yazanlar ikili olsunlar.. mesela ben attım kilomu citole benim ardımdan da sen yazdın diyelim ki ikimiz takım oluruz aklinialirimsmile citolde listeyi açıkladıktan sonra grupları açıklar..
citol e de çok yükleniyoruz ama çekicek artık.. kaptan olmak kolay değil sempatiksalakcinni
Canım,ben hissetmedim,iyikide hissetmemişim..O sıra mutfakta uğraşıyodum sanırım ondan..
Eşim hissetmiş dışarı çıkalım falan dedi..Sonra boşver dedik hem hava soğuk hemde iyice panik olmasın çocuklar..
Ege'de çok sık oluyor,çoğunu hissetmiyoruz zaten..Allah korusun,kaçış yok bu tür afetlerden..
Anlaştık o zaman...yerimseniben
YENACIĞIM;
Geçmiş olsun canım.Şimdi haberlerde duydum İzmir deki depremi.Gerçi merkez Çeşme imiş ama çok yakın size.Çok hissettinizmi hayatım.Kuzucuklar korktumu?Bizim ödümüz patlıyor yavrular ne yapsın ki.
Tekrar geçmiş olsun canım.Allah hiç bir vesile ile korkutmasın inşallah.Rabbim her türlü felaket ve kötülükten sana sığınırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tatlişkom yenaya yazmışsın o depremden fena tırsan sokaklara kaçan biri olarak üstüme alındım yazını çok korkutuyor bu depremler beni deprem sırasında deilde sonrasında çok kötü oluyorum saatlerce titriyorum sinirlerim boşalıyor herhalde
ay sevindim valla dert olmuştu içime iyi oldu yenecım cvp yazdığın tşkopuyorumnanaktan
tebessüm77,avatardaki çok şeker ya,bayıldım..Sizin kızınız sanırım..Maşallah...
evet benim kızım ellerinizden öper. daha öğrenemedi el öpmeyi ama çok güzel öpücük atar ablasına
tatlişkom yenaya yazmışsın o depremden fena tırsan sokaklara kaçan biri olarak üstüme alındım yazını çok korkutuyor bu depremler beni deprem sırasında deilde sonrasında çok kötü oluyorum saatlerce titriyorum sinirlerim boşalıyor herhalde
evet benim kızım ellerinizden öper. daha öğrenemedi el öpmeyi ama çok güzel öpücük atar ablasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?