Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim
Kah1 gunkurusu 4 d ekmekle tost(sonradan azck esimin kalan tostunu da yedim cok gereksizdi o 60li kilolarda ben bu hallerde
1 zeytin biraz peynir yogurt 2 yumurta

Ara bikac d peynir 2.3 tane ceviz
Öğlen cokelek maydanoz taze sogan karışımı(tavsiye ederim.soganlari once kıyıp cok az zeytinyagyla kavurdm kapattktan sonra sicagiyla pulbiber maydanoz ve çökelek ekledim.)bunu gözleme yaparz biz.bu kiloyla gözleme olmaz dedim ben de icini yapp yedim :)
Ara türk kahvesi 2 gubkurusu
Aksam 1 servis k.patates 3 küçük but 2 lokma ekmek

Bugun 3 mile yaptm ve 2 l su ictim umarım ucundan kiyisindan da olsa 87 görürüm

Ahh Bonus kalan yemekleri yedimuzun suredir pirinc pilavi yemiyordm zaten cogunlukla bulgur yapiyorm.biraz düzene sokmam lazm elestirilere hep açığm.tesekkurler uyarn icin.bu haftann avantaji dışarda cok yürüdüm.aylardr eve hapsolmus gibiydim.

Selam Kizlar bugünki Menüm

Sabah 2 yumurta biraz Zeytin ve 1 Hurma

ara bir türk kahvesi

Öglen Firinda Patlican domates

Aksam da 2 yk esmer bulgur pilavi Salata ve 3 yk kavurlmus et

1 bardak yesil cay icildi uyumada önce elma sirkeli cay ve sporrr

II gecelerrrr

Slm kizlar
Cumartesiden beri girememisim msjlar birikmis okudum gecmisi geldim

Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler
Topik biraz canlanmis danki onlarin sayesinde baya birikmis msjim vardi

Zeynep yeni uyudu nedir benim bu cocuklarin uykusundan cektigim cocuk dedigin 9da yatar uyur ama bizimkilerde yok cocuk uyuyo ben uyuyorum sabah ise git gel cocukla ilgilen gecenin bi yarisi yatsin o yatinca sende yat sabah tekrar kalk ise git kendime hic vakit ayiramiyorum bunaldim cok 3. Gelince nne yapcaz Allah bilir

Sorma bende sasirdim bu da son olur herhelde millet guzel azime geldi benim -0.3 -0.7 vs yalan olur onlarin yaninda ☺

Hoşbulduk 22 yaşındayım ismim ilknur istanbulda oturuyorum 168 boyunda tombik bir insanim

Boyumuz ayniymis ☺

Ben chia aldim yogurda veya salataya atip bekletmeden yemesini sevdim kitir kitir ama bekletince midem kaldirmadi jelimsi birsey oluyor ya kabul etmedi midem

Kıtır kıtır daha güzel aslında ama jelimsiyi yerken öldüm bu sabah artık nasıl yapicam bilmiyorum direk yutsam mi diye bile düşündüm zor bitti iki kaşık yoğurt vallahi dikkat edelim 2 yemek kaşığını geçince bağımlılık yapıyormuş kızlar chia tohumu az az tuketelim onları sağlığımızdan olmayalim

Bugün doktora gittim 4 ay önce 168 olan boyum 165 164 arasi çıktı şok oldum söylemeyi unuttum bak size ona göre metabolizma hizima baktı acaba yalnıs mi ölçtü ben mi çektim diye düşünüyorum cuma eczanede filan mı ölctursem sağlık ocağında yada boy kisalması yapar ama 4 5 santim az değil ki şimdi boy uzaması içinde egzersiz yapmak durumundayim

Kurs oglanin okulu ders etkinlikler ev isi derken bitiyorum . Geceleride yorgunluktan uyuyakaliyorum.

Kursuna bisey diyemiyorum kuranmi ogreniyosun o herseye deger :)

Annem iyi gibi koltuk degnegi ile yuruyor.
Ama agrilari cok dizi bacagi sis bunlar normalde bunyesi zayif kaldiramiyor.

Fahri erdogan dr un ismi sende gidiyosun ya dr a oneri olsun :)

Yena formunu koruyor tabisi spor yapiyor artik ayri kulvarda :)

asumanzeynep abla kilo aldi

E eboe aldi

y.o.l.c.u aldi

Bonus
74FRIDA yerinde saydilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…