Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper olur...
Hadi bakalım büyük bi atılım bekliyorum sizden izlemeside zevkli olacak..

YENA sen napiyosun formunu korumak nasil gidiyor yaa cok merak ediyorum. Ve yine 8 ler arkasini dondu bana

Iyi gidiyor baharcım..
Artık opun nimetleri bitti kaldım kendimle ve irademle :)
Harekete çok alıştım her gün yürüyüşüm var spor dişin da.. inş yaşam biçimim olur. ..

Sen 8 lere dön yeniden bak çakıl 86 kilo ..

Insallah annenin agrilari gecer canim ben diz kapagim bitti anlatamam yasadigim agriyi anneni anliyorum Rabbim beterinden korusun. Kuran kursum devam ediyor evt canim. Dr hangi hastanede?

Masallah sana. Donucem canim da insallah diyeyim. Aman yuruyusu birakma.

Cakil da insallah su istedigi kiloya ulasirda bebegine kavusur insallah.

Nişantaşı da muaynesi sanırım taksim acıbademde ameliyat oldu orda yapıyor çünkü dr başka yerde yok.
Alanında çok iyi isim yapmış biriymiş.

Biz bu dr u akrabamızla tanıdık. Tv de görmüşlerdi. Doğuştan hem kalça çıkığı hemde kalça içi kemiği yoktu. İki büklüm yürürdü ameliyat yapmadı hiç kimse olamaz sanıyoduk bizde bu dr yaptı işte.

İki büklüm kadın ayağa kalktı ya 6 cm boyu uzadı :) çok sıkıntı çekti dehşet zordu ameliyatı ama değdi.

Bonus bir de cigerle ayran olmayacagini bildiğim halde ictim.biliyorm demir emilimini azaltyo kalsiyum ama bazen dayanamayıp pekmez yogurt karışımı da yerim :) cikolata yemekten daha iyidir diye düşünürüm. Ayrica kapışma bütün enerjimle katılrm.70leri görene kadar azimliyim burdayımYeni gelenler korkun eskilerden biz fosillestik burda taş gibin kaya gibin hatunlarız bizbi hirslanalm hooop 10 kilo bayrama kadar uçar gider

İşte istediğim bengisu

İki gurup kazanmak için her yolu deneyebilir. Eskilerin spor avantajı var bildiğimiz yaptığımız sporlar var.

Yenilerinde diyetin ilk zamanlarında giden yüksek kiloları var :)))

İsim düzenlemesi yaparım yarın 5 kişiden fazla olmalı guruplar.

Hem kilo hem spor yarışı olucak.

Selam kızlar tartılmaya tırsıyorum 1 aydır h.içi tüm gün ders yapıorum ve cokda bozdum diyeti. H.sonu sınavım var sonra 2 hafta bosum mayıs başı baslıycam yine derse mayıs sonuna kadar.
Bir yarış var sanırsam süper olur ama ben dersimi anca yetiştiriyorum spor zor bana. 76 oluyum die canım cıktı 76 ta indim hatta bi ara 75 i gordum ve ne olduysa sımarıp diyeti bozdum sevinip azmetceğime nazaramı geliom yoksa artık beyin diyette tersinemi calısıo

Bu arada artık sabah öğlen karışımı kahvaltı oldu ama 15 önce moringa çayımı içtim
Bir bardak light süt
Bir tane havuç
2 kk büyüklüğünde Ezine sert peynir
6 zeytin
Bir kase kırmızı lahana salatası yağsız tuzsuz
1 tane çavdar ekmeği

5 gibi yağsız tavuk çorbası kendi yağı var zaten onu icicem gribe iyi gelir hem

7 gibi yağsız buharda pişmiş 2 adet dolma yiycem
Yanına bir kase yoğurt
Ve bir kase salata
1 dilim çavdar ekmeği ile

Eskilere yazayım senide :)) madem dersin var bişey diyemem spor için. Sınavdan sonra başlarsın.
2 hafta bosum sonra yıne ders calıscam canım aradada ank gitcem 3 gün spor zor haziran bası anca kilo alıp grubunuzu bozmayım ben uzaktan takip ediyim suan orta halli diyetime donsemde kar tatlı yemeye basladım. Canım tatlı ister oldu malum kısır dongu

Azmin daim olsun canım ama ben kendim adima yenileri zayiflatir sonra baska yenileri zayiflatirim gibi geliyo...bu grupta varmiyim onuda bilmiyom ama eskidim cok eskidim ve sisko olarak eskimeye devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…