Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spor kilo fazlada olsa incecik gösterir spor yapıyosun galiba

selam kizlar dün menü paylasamadim yorgunluktan uyuya kalmisimm

ama sabah -300 e uyandim skmdi aksam yemegimide yedimm bugünde bitti cok sükür zaman geciyor kizlar pes etmiyelim olmak istedigimiz gibi olalimmm

Sabah uyanamayıp öğlene kalan ben kase mercimek corbası(icinde kereviz brokoli havuc kabak beyaz lahana ) yanına kirmizi lahana salatasi ve maydanoz naneden bolca iki dilim cavdar ekmegi

Çorbanın yanına 2 dilim değilde 1 dilim ekmek uygun. Çorba kendiside 1 dilim ekmek zaten hangisi olursa olsun.
Çorba yedinmi 1 dilimini çıkar.

Bengisuuuu 1 ay önce daha dikkatli yiyodun kuzu noldu sana?
Pilav yiyerek kilo veremeyiz biliyosun dimi?
Süt yapsın diye hiç bişeye ihtiyacın yok.
Makarna ciğer olmaz.
Çorba ciğer salata daha uygun. Ayran yoğurt yersen yanında ciğerin demirinin emilmesini direk engelliyo.
Ekmek değişimi bulgur yap sadece.
Çay yanınada bişey yeme ara öğündekş meyve hakkını kullan.
Sen kafaya taktınmı güzel veriyosun :)

Akşam yemeği bu şekilde aralarda kepekli light ulkerin kraker iki tane sade türk kahvesi

Akşam yemeği çok gibi sanki yada çeşitli diye bana öyle geldi.

Ula 2 tost ne :) 2 tost yerine pırasanın yanında yiyeydin ekmeğini.
Pırasayı kendine havuçsuz pirinçsiz yapıyon dimi?

Toparlama sürecindeyiz diye çikolataya bişey demiyorum.

ipi nerde atliyorsun?
bahçeniz vardir senin mutlaka...
bizimde var yanlarda apt dolu utaniyorum ya yapamiyorum.
Evde ipsiz zıpla çok ses çıkmıyor:):)

Bonusum diyetisyen yazdı:) günde 13 dlm ekmek yazmış ben sadece sabahları yiyorum ama her dediğini yapmıyorum iki hafta sonra knt var vermem lazım ablam iki gündür sıkı yapıyor ya 3 kilo gitti ondan benden daha 1 falan artılarımdan kurtulamadım daha 115 leri gormuşken yedim yedim 121.8 i gördüm ya bugün 120.3 çıktım okuz gibi oldum ya

Günlük fazla demedim sabah yiyip sonra yememen olmaz.
Dr böyle dememiştir.
Her öğünde 3 dilimin olsa yine 13 etmez çok vermiş.
8-9 dilim duydumda 13 ilk kez duyuyorum

İyi akşamlar kızlar
Dün o kadar çok şey yedim ki midem fena oldu. Miktar olarak fazla değildi ama çeşit olarak fazlaydi. stresten olsa gerek Diyip kendimi avutayim
Siz çok yemeyin e mi?

tebriklerrr neler yaptin canim bize de soyle biz de yapalimmm

Canım beyaz ekmek yemeği kestim çavdara geçtim şekeri azalttım sadece Türk kahvesinde 1 tane kattim bolca yeşillik yeşil çay light yoğurt yada ev yoğurdu birde kalori hesabı yapıyorum her yediğimi günlük geçmiyorum 10 gün bu şekilde bir gün kaçamak yapıyorum çikolata tatlı yada buğun ki gibi hamburger en azindan vücudu kıtlığa sokmuyorum yapabildiğim kadar yürüyüş yapıyorum şimdi dansta yapmaya çalışıcam evde
Birde akşamları yoğurt pul biber zencefil yada zerdecal yarım limon uyumadan 30 dakika önce

Günlük fazla demedim sabah yiyip sonra yememen olmaz.
Dr böyle dememiştir.
Her öğünde 3 dilimin olsa yine 13 etmez çok vermiş.
8-9 dilim duydumda 13 ilk kez duyuyorum
Anacım hastası 120 olunca kadında yavaş yavaş azaltıyım dedi galiba ama ben o kadar yersem şişerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…