- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Bence doğru yapiyorsunben yemiyorum makarna mercimek gibiyaninda ekmek..
acaba ben nerde hata yapıyorum onu bulmaya çalışıyorum.
spor kilo fazlada olsa incecik gösterirTek avantajım markete evimin uzak olması köyde oturuyorum canim tatlı çektiğinde alamıyorum bu bi avantaj galiba ne dersiniz ama anneme gittiğim de o bugün ye evine gidince diyet yaparsın diyo kilo mu göstermiyorum görenler 75 sindir der hep
spor kilo fazlada olsa incecik gösterirspor yapıyosun galiba
ipi nerde atliyorsun?Arada yapıyorum her gün yapıyorum iki çocuk ev işi derken biraz da useniyorum ip atliyorum bazen ameliyat yerim kızarıyor sürekli yaparsam
ipi nerde atliyorsun?
bahçeniz vardir senin mutlaka...
bizimde var yanlarda apt dolu utaniyorum ya yapamiyorum.
kaynanayla birlikte oturmak zor olmuyor mu :/Yok evde atlıyorum bahçe var zaten kendi evimiz sıkıntı olmuyo etrafımda pek ev yok kaynana var ..
EvimzEvimzkaynanayla birlikte oturmak zor olmuyor mu :/
Sabah uyanamayıp öğlene kalan ben kase mercimek corbası(icinde kereviz brokoli havuc kabak beyaz lahana ) yanına kirmizi lahana salatasi ve maydanoz naneden bolca iki dilim cavdar ekmegi
Iyi akşamlar bugun yediklerim.dun gece12 de bikac kask makarna ve salata yedim.normalde olsa bi tabak yerdim ancak bu kadar iradem.
Kah klasik kah.zeytin peynir dom.salatalk köz biber 3 d.kadar ekmek ilebirer lokma bal recel pekmez ceviz
Ara 2 ceviz
Öğlen 5 c.kasigi makarna 1 kaseden az ciger yesiilik(roka maydanoz nane) ayran
Ara.5 minik kuru incir
Aksam 1tabk mantar sote 1 kase pirinc pilavi ayran 1 armut
Cayn yanında biseyler yemek istyrm ama
Gun icerisinde sekersiz cay iciyorm onları yazmıyorum.kah caysz yapamyrm zaten
Akşam yemeği bu şekilde aralarda kepekli light ulkerin kraker iki tane sade türk kahvesi
Hemen dunki menumu yazıyım...
Sabah kepekli tost iki tane
Öğle
Pırasa yemeği bir tabak dolu dolu
Ara çocuklara koyunca bende yedim mercimek çorbası
Akşam pırasa çorba salata
Sonrasında az fıstık yedim
Spor 15 dk
Şeyyyyyy öğlen marketten bitter çikolata alıp yedim yemeyeydim iyiydi diyetisyen 40 gr yazmıştı benimki 70 gr dıı
Evde ipsiz zıpla çok ses çıkmıyor:):)ipi nerde atliyorsun?
bahçeniz vardir senin mutlaka...
bizimde var yanlarda apt dolu utaniyorum ya yapamiyorum.
Bonusum diyetisyen yazdı:) günde 13 dlm ekmek yazmış ben sadece sabahları yiyorum ama her dediğini yapmıyorum iki hafta sonra knt var vermem lazım ablam iki gündür sıkı yapıyor ya 3 kilo gitti ondan benden daha 1 falan artılarımdan kurtulamadım daha 115 leri gormuşken yedim yedim 121.8 i gördüm ya bugün 120.3 çıktım okuz gibi oldum ya
Çorbanın yanına 2 dilim değilde 1 dilim ekmek uygun. Çorba kendiside 1 dilim ekmek zaten hangisi olursa olsun.
Çorba yedinmi 1 dilimini çıkar.
Bengisuuuu 1 ay önce daha dikkatli yiyodun kuzu noldu sana?
Pilav yiyerek kilo veremeyiz biliyosun dimi?
Süt yapsın diye hiç bişeye ihtiyacın yok.
Makarna ciğer olmaz.
Çorba ciğer salata daha uygun. Ayran yoğurt yersen yanında ciğerin demirinin emilmesini direk engelliyo.
Ekmek değişimi bulgur yap sadece.
Çay yanınada bişey yeme ara öğündekş meyve hakkını kullan.
Sen kafaya taktınmı güzel veriyosun :)
Akşam yemeği çok gibi sanki yada çeşitli diye bana öyle geldi.
Ula 2 tost ne :) 2 tost yerine pırasanın yanında yiyeydin ekmeğini.
Pırasayı kendine havuçsuz pirinçsiz yapıyon dimi?
Toparlama sürecindeyiz diye çikolataya bişey demiyorum.
Evde ipsiz zıpla çok ses çıkmıyor:):)
Bonusum diyetisyen yazdı:) günde 13 dlm ekmek yazmış ben sadece sabahları yiyorum ama her dediğini yapmıyorum iki hafta sonra knt var vermem lazım ablam iki gündür sıkı yapıyor ya 3 kilo gitti ondan benden daha 1 falan artılarımdan kurtulamadım daha 115 leri gormuşken yedim yedim 121.8 i gördüm ya bugün 120.3 çıktım okuz gibi oldum ya
İyi akşamlar kızlar
Dün o kadar çok şey yedim ki midem fena oldu. Miktar olarak fazla değildi ama çeşit olarak fazlaydi. stresten olsa gerek Diyip kendimi avutayim
Siz çok yemeyin e mi?
Gençler ve daima genç kalanlar 21 günde 4 kilo vermişim bugün tartildim 97.3 den 93.2 olmuşum asiri mutluyum
Ne vuruyon be tamam yapariz kabagin var miyarın kabak yapalım
tebriklerrr neler yaptin canim bize de soyle biz de yapalimmm
Anacım hastası 120 olunca kadında yavaş yavaş azaltıyım dedi galiba ama ben o kadar yersem şişerim ya
Günlük fazla demedim sabah yiyip sonra yememen olmaz.
Dr böyle dememiştir.
Her öğünde 3 dilimin olsa yine 13 etmez çok vermiş.
8-9 dilim duydumda 13 ilk kez duyuyorum
İrisinden 2 tane varNe vuruyon be tamam yapariz kabagin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?