Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kah.uyanamayinca 10 da haşlanmış yumurta biraz beyaz peynir açık çay öğlen salata yogurt arada form cayi zencefilli cay aksam dünden kıymalı kapuska..
Topik canlannnn hadiiiii kızlarrr kalkın zıplayın menu yazmayana ceza 10 kez zıplayın yazmayanlar...

Kızlar yogurdun içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek biraz dereotu az maydanoz öğlen yemeğin yanında super hem tok tutuyor hem çok lezzetli. ..

Kızlar yogurdun içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek biraz dereotu az maydanoz öğlen yemeğin yanında super hem tok tutuyor hem çok lezzetli. ..

Eveeet geri dönüp bi menülere bakayım.

Ben naptım dünü biraz gereksiz yiyerek geçirdim gazoz bile içtim.
Moralsiz olmamaya çalışıyorum ama çok sinirim bozuk bu duruma.

Bu kadar zor olmamalıydı bişeyler...
Yapanlar nasıl yapıyor görüyorum okuyorum hiç feyz almazmı insan niye bu kadar zorlanıyorum bilmiyorum.

Modumu düşürmiycem.

Tek mercimek yiyorsan 3 kaşık az. Yanında başka ne var bilmiyorum. Mercimek varsa ekmek olmamalı yada çok çok az minik olmalı.

Tek avantajım markete evimin uzak olması köyde oturuyorum canim tatlı çektiğinde alamıyorum bu bi avantaj galiba ne dersiniz ama anneme gittiğim de o bugün ye evine gidince diyet yaparsın diyo kilo mu göstermiyorum görenler 75 sindir der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…