Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yapma yaaaa
bugün tatlı ikram ettiler defalarca en azından tat azıcık ye dediler durdular hayır dedim
ne yani ben sanki yemiş gibi kilomu alacam şimdisenağlama

Allah bi daha göstermesin canım yaa hoff her gece derpremi düşünmeden uyuduğumu söyleyemicem çok etkiledi beni deprem Allah bidaha göstteremsin inşallahh

ben deprem sonrası çok fena oluyorum normalde güçlü bir yapıya sahibimdir sinirlerim yani ama deprem deyince kalıyorum deprem olurken sanki koştursam evin içinde yıkılacak şiddeti artacak diye parmakuçlarımda geziniyorum sonrasındada nefes alamıyorum resmen boğazıma birsi oturmuş gibi oluyorum zor sakinleşiyorum 99 da küçüktüm daha 15 yaşlarındaydım çok etkiledi beni bide oturuyorduk o saatte saniyeyi saniyesine hepsini hissettik neyse Allah bidaha yaşatmasın inşallah bana bişey olsa zaten depremden değil soluk alamamaktan olucak galiba kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler tursarı.....cıtol...
hadı ben yanlızım sızın burda bu saatte ne ısınız varççç
hadı cabuk kocıslerınızın yanınına....

ıyi geceler Tursariciğim,

Yatmadan bir bakayım dedim.Selamlaşmak nasip oldu.

Hepinizi öpüyorum canlarım.Yarın görüşmek üzere Allah rahatlık versin,

beyza ablacıgım goruyorum asagıda senı..
yukarı gelsene kız...
yazıların ve yakınlıgın ıçın tesekkur ederım...
dıleklerıne aynen katılıyorum...
gun gectıkce sevgımın katlandıgını farkedıyorum...
rabbım eslerımızı basımızdan eksık etmesın inş...ablacım....

Son düzenleme:
yapma yaaaa
bugün tatlı ikram ettiler defalarca en azından tat azıcık ye dediler durdular hayır dedim
ne yani ben sanki yemiş gibi kilomu alacam şimdisenağlama

Buda bir görüş tabii..Kitabı yazanın, ama uzmanlar der ya herşeyden azıcık yemek lazım diye..
Bende bu sıralar,hatta uzun zamandır savaşıyorum beynimle..a.s

naber dilenciii.. yazımı alıntılamışsın ama yorum yok ne iş CADIARZU
unutmuşum:)))) gerçi nasolsa bildiğini yapıcan aklinialirimsmile
vunnn vınnnnn aldık gazı tursari süpersin:))

ooo şirin barışçıkları mı göndermişim:)) tam zayıflamayayım da bi tanesi kalsın bari bende:))) avatarı bilmiyorum yerli gibi duruyor çok olgun, vakur bir kişi:) ben de sevdim.

iyi pazarlar millet..

slmlar günaydınlar herkese gece çoook geç yatmıştım 11de kalkmışım daha ayılamadım off bugün pazarda var..c.tesi pazar sınavlarım var ne yapcam bilmiyom çok daraldım

candy dedigi gibi eşlemede yapabiliriz bana uyarr

o zaman bu cuma iş başa düştü citol allah kolaylık versin kuzum :)
grup fikrine itiraz eden olursa eşleşmeden sonra ya da kilo bildirirken belirtebilir..
ceza da mı verecez eyvahedigeldismile

bugun gene asmalarla ugraştımm
buda alalh buda bitmedi
canımı aldı
ama süper hareket oldu..
agaçları bile budadım
iyice bahcıvan oldum

ben de dün bahçe ile uğraştım hep ama toprak kurumadı bi türlü yahu.. dün belledim bugün ufalıyorumm

Son düzenleme:

ınsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için,sevmekten korkuyor.
Sevilmekten korkuyor,kendisini sevilmeye layık görmediği için.
Düşünmekten korkuyor,sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor,eleştirilmekten korktuğu için.
Duygularını ifade etmekten korkuyor,reddedilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor,gençliğinin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birşey vermediği için.
Ve aslında ölmekten korkuyor,yaşamayı bilmediği için.

Shakespeare

Son düzenleme:

gunaydın tatlım.nasılsın.olumunekankayizsmile
cok guzel bır şiir canım paylastıgın ıcın sagol..
ama ben herseye ragmen sevıyorum boyle anladımkı sevgımın degerı dahada arttı...
esımı bu kadar sevdıgıme ben bıle ınanamadım...:asigim:
evet gercekten cok sevmek korkutuyormus ama ben ınadına sevecegım...Şeniz

iyi pazarlar herkeze
bursa 16 abla kaçgündür yazacağım fırsat bulamadım allah kavuştursun haklsın ablacım bende eşim olmadan uyuyamam bende eşimi çok severim bir dediğimi iki etmez allah kimsenin yuvasını bozmasın
ben yine her pazar sabahı olduğu gibi bu pazar sabahıda boğazımı tutamadım hem simit yedim hemde eşim haşhaşlı ekmek almış ondan yedim her zaman almaz o yüzden tutamadım kendimi ama şimdi kızıyorum kendime geçen hafta okadar uğraştım spor yaptım 1 kilo verdim şu an kesin almışımdır fazlası ile akşamı çok hafif geçiştirmem lazım

Sağol bursa'cım bugün çok iyiyim,kendimi iyi hissediyorum,çocuklarda iyileşti sanırım onunda etkisi var..

Sende üzülme artık,bu gibi kısa ayrılıkların ilişkiye getirisi daha fazla..
Birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız,azıcık heyecan girer işin içine..:)

Benim eşimde işi gereği zaman zaman şehir dışına çıkar..Çocuklar olunca onlar daha çok özlüyor ve etkileniyorlar..
Ben alıştığım için heralde pek etkilenmiyorum..Ama özlemiyorda değilim,sadece fazla çaktırmıyorum..:)).

İyi pazarlar Derin'cim..

sagolun derıncıgım...yenacıgım...
iyiki sizi tanıdım...iyiki varsınız....opuyorumnanaktan
candycıgım nasılsın bebem....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…