Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin ölüm acı hele de genç ölümSağolun kızlar Amin diyorum mekanı cenet olsun inşallah amcamı kaybettim yaşı gençti daha hiç bir çocuğunu yuvadan uçurmadı yanii ama hastaydı kötü hastalık son evreleri çok acılı ağrılıydı ...
nisan34 canım bebikin adı bir netleşmedi nufus müdürlükleri bu ara çok karışıktı artık ehliyeti vs de yapmaya başladılar yaa bir gün gittiler sistemlerde sorun vardı sonra babası şehir dışına çıktı filan herhalde önümüzdeki hafta içi bir daha uğraşıcaklar adı yaman şiyar olucak herhalde :)
Silent Scream
M Minikpanda1107
Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
Kızlar toplanın ne yapacağız nasıl yapacağız karar verelim acil
Fikri olan varsa ben uyarim ...Silent Scream
M Minikpanda1107
Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
Allah sabır versin mekanı cennet olsunSağolun kızlar Amin diyorum mekanı cenet olsun inşallah amcamı kaybettim yaşı gençti daha hiç bir çocuğunu yuvadan uçurmadı yanii ama hastaydı kötü hastalık son evreleri çok acılı ağrılıydı ...
nisan34 canım bebikin adı bir netleşmedi nufus müdürlükleri bu ara çok karışıktı artık ehliyeti vs de yapmaya başladılar yaa bir gün gittiler sistemlerde sorun vardı sonra babası şehir dışına çıktı filan herhalde önümüzdeki hafta içi bir daha uğraşıcaklar adı yaman şiyar olucak herhalde :)
Protein tamamen akşam sis tavuk yedim salata ile bi de erken çıkınca harika oldu ben anladim ki erken ciksam çok kolay kilo verecegim.
150 az fazla olmuş sanki
2 saatten hesaplarsak 1 saat sabah 1 saat akşam diye 120 dk olur.
Çok tempoluysa hele 150 fazla.
Sen hayırdır ne içtin ula
Sevgili çıtır arkadaslar çok kararlı ve azimli olmalisiniz yoksa bizi yenemezsiniz not:bir dostSilent Scream
M Minikpanda1107
Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
siz proğramı hazırlayın ben uyarım canımSilent Scream
M Minikpanda1107
Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
Başın sağolsun canım rabbim geride kalanlara sabır versin inşallahSağolun kızlar Amin diyorum mekanı cenet olsun inşallah amcamı kaybettim yaşı gençti daha hiç bir çocuğunu yuvadan uçurmadı yanii ama hastaydı kötü hastalık son evreleri çok acılı ağrılıydı ...
Sıkalım kendimizi kaçamak yokkkkkkksporrr çokkkSilent Scream
M Minikpanda1107
Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
Tutuşurda etekleri yenilerinn dirin dirin dirin
Bunlar nafile çabalardır dirin dirin
Sen niye kilo veriyosun hasibe adamı hasta etme kızım :))
HAFTANIN BİRİNCİSİ
Anteplim -2kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ
kitkurdu -1,8 kg
bengisu022 -1,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNSÜCÜ
Silent Scream -1,2 kg
+90 GRUBUNUN GÜZEL HATUNLARI DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN....
YÜZYILIN KAPIŞMASI
90 GRUBUNUN ENNN ESKİ VE ENNN YENİ ÜYELERİ KIYASIYA REKABETE GİRİYOR
BİR TARAFTA BÜTÜN KÜFLERİYLE ESKİLER
@Bonus
@Amethyst_1
@nisan34
@cakil80
@bengisu022
ISILDURU
hergaf
BİR TARAFTA BÜTÜN TAZELİKLERİYLE YENİLER
@Sumeyyemertileyza
M Minikpanda1107
@Anteplim
@orkidekaramel
syns
kitkurdu
Arzuzuzuuu
Verilen kilolar ve yapılan sporlar yarışıcak.
En az 1 en çok 3 tur.
Hayırlı uğurlu olsun
Katıldım zaten canım bu sefer çok kafaya taktım olacak bu işGel bizim grubasenle azimle su 70leri görelim . ISILDURU sen de katil.kurtul artk 80lerden.size bi önerim var sayıca esit olsun gruplar ve her hafta grupca verilen kilolar ve sporlar toplansn.ve zaman da az olsun 5 hafta mesela her hafta bir grup birinci olsn.ne dersiniz kızlar size uyar mi? Bonus emegine saglk liste icin.misafirlik ve annemin gelmesi yogunluktan gelemedm.gecen hafta ödem vardı vu haftaya yansıdı yokaa 1.6 cok zor.benim icin diyet zor olacaj annem guzel mamalar hazrlayacagmz icin ama hareketi arttrarak arayı kapatrm ins.
Hayırlı olsunSağolun kızlar Amin diyorum mekanı cenet olsun inşallah amcamı kaybettim yaşı gençti daha hiç bir çocuğunu yuvadan uçurmadı yanii ama hastaydı kötü hastalık son evreleri çok acılı ağrılıydı ...
Başın sağolsun canım
Bizde bugün kızları çok gezdirdik gitmediğimiz yer kalmadı uyudular sukur, bu arada güzel temennilerin içinde ağzın bal yesin kizIyi geceler kizlar
Esim isten geldikten sonra avmye gittik kizlar bi oynadi bi oynadi ufaklik yolda gelirken uyudu buyugude eve gelir gelmez yatti uyudu bu gece biraz kafa dinleyebilcem
74FRIDA basiniz sagolsun cnm Allah sabir versin
Daha 2.2 kg verdim kiz daha da verirmiyim bilmiyorum digerlerinde bu zamama kadar 6 - 7 kg vermistim bunda ya sabit oluyorum ya da gr gr gidiyor. Karnim buyuk digerlerinde 7.5 aylikken olan karnim var simdi bu sefer bi garip
Biraz dikkat etseymisim demekki bu haftada dereceye girermisim hahahah
Ooooo hadi hayirli olsun
Ben dogurana kadar hepiniz tig gibi olursunuz insallah sonra da ben eskiler yeniler yaparim eski bi ben olurum herhalde o zaman yeni de mutlaka olur siz de bize hava atar bizieziklersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?