- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ay canım ya senin işin çok zor benimkiler büyük kız 3 yaşına kadar kucugude 2 yaşına kadar hep öyleydi hacı yatmazlar şimdi birde hamilesin keşke biraz onları büyütüp uykulari düzene koysaydin uykusuzluk çok zor
Hayırlı sabahlar,mutlu,huzurlu ,saglikli hafta sonlariniz olsun ins
Eski yazilari alelacele göz gezdirdim, okudum gibi yaptim,zira bugun cok isim var, günüm var,dun ve bugün kosturmacali gecti,geçiyor.
Yariş baslamiş, hayirli olsun gazamiz mubarek olsun:)) @nisan34 un kabak detoksuyla,cakil80 nin sporuyla, Bonus un gaziyla, 1. Belli 2. Kim diyesim var:))
Yeni baslayanlarin ilk gunlerin verdigi motivasyonunundan azıcık korkmuyor degilim ama yine de yenecegiz, biz de tecrubeliyiz nede olsa:)
@74FRIDA basiniz sag olsun,Allah rahmet eylesin canim. Sen niye takimda yoksun
Bonus listeler cok cok guzel olmus,ellerine saglik.
Bugunu kacamak yapmadan atlatmam icin dua edip pozitif enerji yollayiniz lutfen bana. Kactım ben,tatli yapacam daha
Seviyorum sizleri kizlar
Maşallah kız sabah sabah bende erken kalktım ama perişandım yeni yeni açıldım şimdi kızı yıkayım kendim yıkanayım temiz temiz diyetimi yapayım :)Pazar pazar ne bu enerji demeyin erkenden kalkmış
Bugün lütfen kendimize bir iyilik yapıp gaza gelmeden sağlıklı beslenip pazarın yemekten ibaret olmadığını kendimize gösterelim şimdiye kadar abartıp pazarları sofra donatıp yedik de ne oldu pişmanlık hüsran
Akşama menü takibi var yazamayacağımız hiç bir şeyi yemiyoruz yeni sloganımız
çıtır grubumuza da şöyle afilli fiyakalı bir isim bulsak ya
Hadi kızlar vakit hareket vaktiHele hele @kitkurdu na bak sen
Ne ara gaza geldiniz ula
cakil80
@nisan34
@Amethyst_1
hergaf
bengisu022
ISILDURU
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok sistemli gelecek yeniler
Herkes elini taşın altına koysun. Gösterelim bakalım +90 ın eskilerinin küllerinden doğuşunu
canım ben liste yapmayı felan beceremem birde ayrı ayrı yazmaya gerek yok akşamları menü listemizin en altına su ve spor yazılıyor zatenVeee ilk spor paylaşımımı yapayım
cuma :78 dakika tempolu yürüyüş
cumartesi:75 dakika yürüyüş
Arzuzuzuuu
@Sumeyyemertileyza
Ben ben yokum[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ISILDURU [/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]hergaf [/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus [/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]bengisu022 [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Ben ben yokum
Güzel bir eksim var geçen hafta gelmeyen eksi bu sabah teşrif etti top bende dermişim tabi sizde yapın kız tek benimki yetmez :)))Hele hele @kitkurdu na bak sen
Ne ara gaza geldiniz ula
cakil80
@nisan34
@Amethyst_1
hergaf
bengisu022
ISILDURU
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok sistemli gelecek yeniler
Herkes elini taşın altına koysun. Gösterelim bakalım +90 ın eskilerinin küllerinden doğuşunu
Hayırlı sabahlar,mutlu,huzurlu ,saglikli hafta sonlariniz olsun ins
Eski yazilari alelacele göz gezdirdim, okudum gibi yaptim,zira bugun cok isim var, günüm var,dun ve bugün kosturmacali gecti,geçiyor.
Yariş baslamiş, hayirli olsun gazamiz mubarek olsun:)) @nisan34 un kabak detoksuyla,cakil80 nin sporuyla, Bonus un gaziyla, 1. Belli 2. Kim diyesim var:))
Yeni baslayanlarin ilk gunlerin verdigi motivasyonunundan azıcık korkmuyor degilim ama yine de yenecegiz, biz de tecrubeliyiz nede olsa:)
@74FRIDA basiniz sag olsun,Allah rahmet eylesin canim. Sen niye takimda yoksun
Bonus listeler cok cok guzel olmus,ellerine saglik.
Bugunu kacamak yapmadan atlatmam icin dua edip pozitif enerji yollayiniz lutfen bana. Kactım ben,tatli yapacam daha
Seviyorum sizleri kizlar[/QUOTE
Kolay gelsin canım gün telaşi
Hergün yazmayacak mıyız heyecan olmasin mi hafta ici rakiplerin gücünü de bilmek gerekHerkes yaptığı sporu dk olarak not etsin cuma günü toplarız inş.
Ayrıca hafta içi de toplamak isteyen toplasın
Önemli olan bu haftaGeçen hafta varmıydı sporun not almamışım ben kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?