Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah rahmet eylesin kalanlara hayırlı ömür versin inş.

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin ölüm acı hele de genç ölüm
Allah adıyla yaşatsın

Allah sabır versin mekanı cennet olsun

74FRIDA basiniz sagolsun.Allah sabır versin.

Sağolun arkadaşlar

121 günlük hareketler
75 saniye plank
70 yarım mekik
65 dakika 3 mill leslie
20 dakika yürüyüş
3 dakika zumba

Dunki Menüm
Sabah 11 gibi 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta 1 domates yarım salatalık iki dilim beyaz peynir 2 hindi füme ekmek yok

Öğlen 3 gibi sade türk kahvesi 2 cevizz 4 kuru üzüm 2 fındık

Akşam 8 gibi yarım kasa tarhana çorbası tuzsuz 1 dilim ızgara biftek tuzsuz bir kase chia tohumlu salata zeytin yağlı tuzsuz

Zeynep erken uyudu (22:30) diye sevinmeye gelmedi 03:30 - 05:30 nobetini yeni bitirmis olmaktayim. 01:30da yatmistim zaten. Emine de 07:30 - 08:00 arasi kalkar bende yine nobete baslarim. Evet bu pazar cok dinlendim

Silent Scream :Sporları kaydedecek
M Minikpanda1107 :İçilen suları kaydedecek
Anteplim :İçilen suları kaydedecek
@orkidekaramel : Motivasyoncumuz bizi coşturup rakip takımı takip edip icabında uyaracak vs

@syns .Menü için etiketlenecek sorumlu
@kitkurdu .Menü için beni ve syns i etiketleyin düzenli paylaşım düzenli kontrol var yarış süresince
Arzuzuzuuu .Sporları kaydedecek

Taşın altına hepimiz elimizi koyalım görev dağılımımız şöyle olsun
Hülasa menüler syns ve ben
sporlar arzuzuzuuu ve sumyyemertilyza
su kontrolleri minikpanda ve anteplim
motivasyoncumuz orkidekaramel
değişiklik isteyen olmazsa cumadan itibaren aklımızda kaldığı kadarını yazalım bugünden itibaren de düzenli paylaşalım

Pazar pazar ne bu enerji demeyin erkenden kalkmış
Bugün lütfen kendimize bir iyilik yapıp gaza gelmeden sağlıklı beslenip pazarın yemekten ibaret olmadığını kendimize gösterelim şimdiye kadar abartıp pazarları sofra donatıp yedik de ne oldu pişmanlık hüsran
Akşama menü takibi var yazamayacağımız hiç bir şeyi yemiyoruz yeni sloganımız
çıtır grubumuza da şöyle afilli fiyakalı bir isim bulsak ya

Zeynep erken uyudu (22:30) diye sevinmeye gelmedi 03:30 - 05:30 nobetini yeni bitirmis olmaktayim. 01:30da yatmistim zaten. Emine de 07:30 - 08:00 arasi kalkar bende yine nobete baslarim. Evet bu pazar cok dinlendim
Ay canım ya senin işin çok zor benimkiler büyük kız 3 yaşına kadar kucugude 2 yaşına kadar hep öyleydi hacı yatmazlar şimdi birde hamilesin keşke biraz onları büyütüp uykulari düzene koysaydin uykusuzluk çok zor

Sistemli geliyorsunuz beğendimmmm

14 nisan menüsü
2 öğünü oturtma çabalarım

8:00
2 kaşık yulaf ezmesi, 1 çay bardağı süt

Kahvaltı 10:30-11:30 arası
2,5 haşlanmış yumurta
3 kk beyaz peynir ve eski kaşar
3 ceviz, 1 incir,10 zeytin
Domates, biber

Akşam 18:30 - 19:15 arası
5-6 köfte kadar haşlanmış tavuk
Dolu bir tabak yoğurtlu semizotu

21:00 çocuklara yemek yedirirken ucundan bi iki kaşık bezelyeli pilav
1 tane incir çay

Su yok dencek kadar az sanki oruçlu gibi gündüz hiç içmedim.
Sporum yok 1 haftadır belimden dolayı evde bişey yapamıyodum fırsat oldukça dinlene dinlene işlerimi yaptım.

Bacım super yapmışsın daaa ben bu kayit islerine fransizim nasil uapilir bilmiyrem

Hayırlı sabahlar,mutlu,huzurlu ,saglikli hafta sonlariniz olsun ins
Eski yazilari alelacele göz gezdirdim, okudum gibi yaptim,zira bugun cok isim var, günüm var,dun ve bugün kosturmacali gecti,geçiyor.
Yariş baslamiş, hayirli olsun gazamiz mubarek olsun:)) nisan34 un kabak detoksuyla, cakil80 nin sporuyla, Bonus un gaziyla, 1. Belli 2. Kim diyesim var:))
Yeni baslayanlarin ilk gunlerin verdigi motivasyonunundan azıcık korkmuyor degilim ama yine de yenecegiz, biz de tecrubeliyiz nede olsa:)
74FRIDA basiniz sag olsun,Allah rahmet eylesin canim. Sen niye takimda yoksun
Bonus listeler cok cok guzel olmus,ellerine saglik.
Bugunu kacamak yapmadan atlatmam icin dua edip pozitif enerji yollayiniz lutfen bana. Kactım ben,tatli yapacam daha
Seviyorum sizleri kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…