Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

27 Nisan menu

Sabah
Bir kase tarhana çorbası
4 erik

Öğlen
Bir büyük kase etli kuru fasulye

Akşam üzeri
Çiğköfte durum ayran(yeşillik dolu cigkoftem)

Atıştırmalık
Dondurma felaket istedim sıcak havada

200 squat 10 dakika filan sürdü ağrıdan spor yok çok

Kizcem sen şimdi zayifladin ya eski mayolarin büyük geliyordu hani aldinmi yenilerini bak yaz geliyor al iki tane tankini çok düşünme

Alicam alicam bekliyorum biraz daha :)
Seninkinin resmini atsana göreyim merak ettim :)

bonus can tabloyu anlamamıştım ben de ama okuyunca sayfaları ok ddm geçen haftanın tablosu imiş canım ellerine emeğine sağlık

yaaa kankaa nasıl bir işkencedir bu meşur çin işkencesinde bile yoktur yani iştahlı olupta ellerinle en lezzetli yiyecekleri yap yeme yedir
çok zor canım allah hepimize yardım

Hı hesaplacağımızı bilmiyordum hesaplayıp cuma gunu mu yazıyoruz toplamini

Hı hesaplacağımızı bilmiyordum hesaplayıp cuma gunu mu yazıyoruz toplamini

ben gece ki böreğin acısını çıkarmaya çalışıyorum şuan da öğleni bekliyorum ki yemek yiyim 1 minik salatalık yedim çayla suyla neskafe il
e idare şekersiz tabi
Arzu yemeyerek telafi edemezsin aç kalınca daha çok saldırırsın yemeye. Eritmek için bişeyler yap.

Arzu yemeyerek telafi edemezsin aç kalınca daha çok saldırırsın yemeye. Eritmek için bişeyler yap.
haklısın aşkım idare ettim şimdilik bugün böle tavuk haşladım kendime akşam için çok acıkırsam ekmeksiz tavuğa ve yoğurt da saldırmayı düşünüyorum arada fındık kayısı bugün böle aşkım çünkü biliyorum yedik çe yiyesin geliyor benim bugün terbiye etmeliyim miğdemi börek yendiği için cezaaaakafayı yedim artık bonus can bu diyet olayları ile

Yok kuzum ceza verme kendine.
Çok kıymetlisin değerlisin annesin. Güzel davran kendine kızarak acıyarak üzülerek hep hata ettik etmeyelim daha.

Sen kendini sevdiğin için bunu yapıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…