Bak bu hafta bulgur sürmiycen ağzına tamam mıgeçen hafta 3 haftalık yedin
Bugünkü menüm
Sabah tereyağlı iki yumurta peynir zeytin salatalık domates kahve
Akşam mangal da kaşarlı köfte, tavuk, salata, çiğ köfte, marul, cola, iki kurabiye çay kahve,su
canım bonusum benim gel seni bi öpicemm
Yok kuzum ceza verme kendine.
Çok kıymetlisin değerlisin annesin. Güzel davran kendine kızarak acıyarak üzülerek hep hata ettik etmeyelim daha.
Sen kendini sevdiğin için bunu yapıyosun.
he yaa ben de bilemedim ne desem en iyisi şöle diyek ağzın hep sağlıklı mamalar yesin bonus canAğzın bal yesin mi desem, diyettesinde ne diyem bilemedim :)) inşallah diyim
Bonusun gözleri neden belerdi ki acep
Çok güzel sonuç açılış ve kapanış yaptıkilk cakil paylaşti.. :) bari en son bildirimi yapayim bari:)
geçen hafta 92
bu hafta: 90,5
arada fark: -1,5 regl olmama ragmen.
Günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108.6
Bu hafta 107.9
Fark -700
Spor 90 dk
Aslında daha çok eksiydim, ne oldu anlamadım bugün böyle çıktı.. İnşallah dahası haftaya..
Günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108.6
Bu hafta 107.9
Fark -700
Spor 90 dk
Aslında daha çok eksiydim, ne oldu anlamadım bugün böyle çıktı.. İnşallah dahası haftaya..
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimim....geçen hafta 78 ..5
bu. hafta. 77 ..6
Kızlar kilom
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.1
Spor 60 dk
Bu hafta regl olduğum için böyle oldu gene 7 leri göremedim ama şükür artı değilim
Kızlar hepinizi tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta 99.2
Bu hafta 97.9
Fark 1.3
Hayırlı cumalar,bol eksiler:)
Kılo Bildirimi
Geçen hafta:104.2
Bu hafta:102.1
Fark:2.1
Spor:fırsat buldukça bol bol yürüdüm bu hafta,dk tutmadim:)
Çok iyi bir sonuç sağlıklı besleniyorsun dimi amaç sağlıklı beslenmeyi de öğrenmek TebriklerBen geçen hafta ki kilomu bilmiyorum fakat 100 le başlamıştım 16 nisan da şimdi ki kilom 96..
11 günde -4 kg
S.a hanimlar
AllahimA gozlerime inanamiyorum ne guzel guzel kilolar verilmiş,cani gönülden tebrik ediyorum sizleri, harikasiniz, tüyoları paylaşalım lütfen.
Ben de kilomu bildireyim bari sizinki kadar iyi değil ama.
Geçen hafta kilom 101.3
Bu hafta 100.9
Fark -400grcık
Spor 120dk yürüyüş
Bonus
Ben herşeyi yiyorum inan,nefsime eziyet etmeden ama kaçırmışsam diğer öğünü atliyorum yada kuru meyveyle gecistiriyorum,birde fazla kilolu olunca çabuk gidiyor galiba.Çok iyi bir sonuç sağlıklı besleniyorsun dimi amaç sağlıklı beslenmeyi de öğrenmek Tebrikler
Sen kaç kilosun canimAtladığım kimse yoktur umarım bu hafta çok güzel gelmiş sonuçlar herkesi tebrik ederim güzel kilolar verelim.
Atladığım kimse yoktur umarım bu hafta çok güzel gelmiş sonuçlar herkesi tebrik ederim güzel kilolar verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?