Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor yapmiycam yürüyüşe çıkmıycam dedim ama yaptım.
Kendime verdiğim söz aklıma geldi.
Ağrısada yapıcam demiştim çünkü yapmayıncada ağrıyor.
Ağrılarıma şifa olsun inşallah.

25 dk lesli ( son 6 dk belim yanmaya başlayınca bıraktım)

20 şer adet ender saraçın 10 hareketinin 6 sını yaptım sanırım.

30 tane mekik bacak kaldırarak
24 tane yatarak
20 şer yan mekik
20 ters mekik
20 sopa çevirme
20 geri bacak açma
20 şer bacak kaldırma

Hepsi 15 dk sürdü heralde sayıları bana çok uygun geldi rahat yaptım inş devam edicem. Siz ne dersiniz?

Belim rahatlamıştı bittiğinde.

Maaşallah diyorum başka da bisey demiyorum ❤❤❤

maşallah bonusum daim olsun devamı hep olsun inşallah süpersin valla nazarlığını da takayım da nazar değmesin

Sümeyye arzu birlikte yapalım şu 10 hareketi. Arzu incelme yapıyomuş sana çok lazım elbise için
kız
Sümeyye arzu birlikte yapalım şu 10 hareketi. Arzu incelme yapıyomuş sana çok lazım elbise için
kızm evde çok yoruluyorum yaa evde pestilim çıkıyo yemin ederim bonus bizim sahili biliyorsun bir baştan bir başa florya ya menekşeye çekmeceye kadar yürü yürüyebildiğin kadar ne trafik ne kalabalık sessiz sakin deniz kenarı başkası yeminle bu fırsatı kaçıemaz ama yok ben çıkamıyorum yaaa evde bak sabah ları işe gidenleri okula gidenleri yollluyorm ya başıma 2 tane ıfaklık kalıyor onlarla ben akşama kadar evde iş çamaşır ütü yemek sil süpür yani hiç evde oturup dinlenmeye fırsatım yök bu yüzden çok sinirlerim bozuldı tıkandım yani isyanlardayım evde bağırıp çağırıyorum sonra içime kapanıyorum kimseyle konuşmuyorum etrafa da mutlu rolü yapıyorum of bonus bir söyledin bin ah işittin ben den he kısıra bakma sıktım biraz kendimi taoparlıyım moral olarak yaparız beraber spor kankaa

Anlıyorum kuzum bende aynı haldeyim bu sene çıktım dışarı geçen sene hep evdeydim.
Çocuklara bende çok kızıyorum napalım böyle böyle gidiyo işte.
Moralli olunca yapmayı beklerseeeek çok bekleriz :)
Bize en güzeli sabah yapmak gün içinde mutlaka bişey engel oluyo.
Yada akşam yürüyüşü.
İş bitmez bitmiyor.

şu durumda aşkım en uygun bana akşam ayarlamaya çalışcam kendimi zaten en az 5 kilo daha vermeden elbisenin prıovasını yaptırmicam bonusum 1 defa giycem bonusum yaaa çok özeniyorum güzel olmak istiyorum imşallah

Valla videoda ne diyo ender saraç 3 haftada 2 bedene kadar incelme.

Sen bilirsin yani

Hiç bişey kolay olmıycak kilo verirken bazen çok zorlanıcaz bazen çok kötü olucaz.

Ama her zorluğa günden güne daha çok değicek inşallah.
Fiziksel değişimin dışında sonunda yapabilmiş başarabilmiş olmanın manevi hazzıda ayrı.

Vazgeçmiycem sürüne sürüne bile olsa vericem diyodum. Yine aynısını diyorum.

Akşam eve dönerken belimden kalçama vuran ağrı ağlattı beni. Arabada ağladım.
Tam hevesle istekle devam ediyorum derken beni öyle kısıtlıyoki bunlar bi belim bi ayağım.
Yürümem lazım ayağım ağrıyo
Şaştım kaldım napcam böyle.
Tekrar bi dr giderim hiç geçmezse napayım.

Sabah hareketleri yaptım iyiydim mesela geçtim mutfağa ayakta kahvaltıyı hazırlarken yine gitti belim.

İşte bilgi bunlarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…