Yaptım valla super oda sıcaktı bide bu hareketler acayip ter attiim-))Sümeyye arzu birlikte yapalım şu 10 hareketi. Arzu incelme yapıyomuş sana çok lazım elbise için
Yaptım valla super oda sıcaktı bide bu hareketler acayip ter attiim-))
Aynen canim ben doğumdan sonra deneyip içine giremediğim ppantolonlarıma tuniklerime giriyorum artık acayip motive oluyorum hastayken bile yapmaya çalışıyorum yapmazsam kendimi suçlu hissediyorum ..bu arada çok geçmiş olsun bi git dr bende bel fıtığı başlangıcı vardı yün korse kullandım sicakta bile çıkarmadım doktorun verdiği kremi sürüp ustune giydim onunla geçti sukurr sende dene yün korseyi bi derimHiç bişey kolay olmıycak kilo verirken bazen çok zorlanıcaz bazen çok kötü olucaz.
Ama her zorluğa günden güne daha çok değicek inşallah.
Fiziksel değişimin dışında sonunda yapabilmiş başarabilmiş olmanın manevi hazzıda ayrı.
Vazgeçmiycem sürüne sürüne bile olsa vericem diyodum. Yine aynısını diyorum.
Akşam eve dönerken belimden kalçama vuran ağrı ağlattı beni. Arabada ağladım.
Tam hevesle istekle devam ediyorum derken beni öyle kısıtlıyoki bunlar bi belim bi ayağım.
Yürümem lazım ayağım ağrıyo
Şaştım kaldım napcam böyle.
Tekrar bi dr giderim hiç geçmezse napayım.
Sabah hareketleri yaptım iyiydim mesela geçtim mutfağa ayakta kahvaltıyı hazırlarken yine gitti belim.
İşte bilgi bunlarda :))
Aynen canim ben doğumdan sonra deneyip içine giremediğim ppantolonlarıma tuniklerime giriyorum artık acayip motive oluyorum hastayken bile yapmaya çalışıyorum yapmazsam kendimi suçlu hissediyorum ..bu arada çok geçmiş olsun bi git dr bende bel fıtığı başlangıcı vardı yün korse kullandım sicakta bile çıkarmadım doktorun verdiği kremi sürüp ustune giydim onunla geçti sukurr sende dene yün korseyi bi derimHiç bişey kolay olmıycak kilo verirken bazen çok zorlanıcaz bazen çok kötü olucaz.
Ama her zorluğa günden güne daha çok değicek inşallah.
Fiziksel değişimin dışında sonunda yapabilmiş başarabilmiş olmanın manevi hazzıda ayrı.
Vazgeçmiycem sürüne sürüne bile olsa vericem diyodum. Yine aynısını diyorum.
Akşam eve dönerken belimden kalçama vuran ağrı ağlattı beni. Arabada ağladım.
Tam hevesle istekle devam ediyorum derken beni öyle kısıtlıyoki bunlar bi belim bi ayağım.
Yürümem lazım ayağım ağrıyo
Şaştım kaldım napcam böyle.
Tekrar bi dr giderim hiç geçmezse napayım.
Sabah hareketleri yaptım iyiydim mesela geçtim mutfağa ayakta kahvaltıyı hazırlarken yine gitti belim.
İşte bilgi bunlarda :))
5 dk adım attim olduğun yerde öyle diyor ya e.saraç olmaz miIsınmadan yapma ama ısındıktan sonra. 1 mil lesli falanda olur.
Ağrıda olmaz ısınınca.
Lesli 500 adım var oda 2 kere yapılabilir ısınmak için.
Aynen canim ben doğumdan sonra deneyip içine giremediğim ppantolonlarıma tuniklerime giriyorum artık acayip motive oluyorum hastayken bile yapmaya çalışıyorum yapmazsam kendimi suçlu hissediyorum ..bu arada çok geçmiş olsun bi git dr bende bel fıtığı başlangıcı vardı yün korse kullandım sicakta bile çıkarmadım doktorun verdiği kremi sürüp ustune giydim onunla geçti sukurr sende dene yün korseyi bi derim
5 dk adım attim olduğun yerde öyle diyor ya e.saraç olmaz miIsınmadan yapma ama ısındıktan sonra. 1 mil lesli falanda olur.
Ağrıda olmaz ısınınca.
Lesli 500 adım var oda 2 kere yapılabilir ısınmak için.
5 dk adım attim olduğun yerde öyle diyor ya e.saraç olmaz mi
Bilirim bende yaşadım ama yün olması lazim iyi kötü durmaya calis çok terletiyor ama ben öyle kurtuldum yazın bile taktim
Ya gittim geçen mayıs ayında ilaç verdi krem verdi çok sonrada mr gösterdim fıtık dedi en çok kiloyu önemsedi kilo vericeksin dedi. Biraz vermiştim yetmez dedi.
Spor yapcaksın dedi.
İyice azdığında tutulma gibi olursa iğne verdi.
O ilaçları tekrar kullanayım korseyi deniyim ama nasıl durucam onunla ya
Tmm o zaman fazla yapayım dedigin gibi yeter ki gitsin su kilolar:-((Olurda 5 dk da vucut ısınsada yağ yakımı başlamıyo.
Yağ yakımı 15 dk başlıyo diyen var 20-25 diyen var.
Yağda yakalım diye dedim
Bugünkü menüm
Sabah tereyağlı iki yumurta peynir zeytin salatalık domates kahve
Akşam mangal da kaşarlı köfte, tavuk, salata, çiğ köfte, marul, cola, iki kurabiye çay kahve,su
Menü vereyim
kah.2 has.yumurta 2 zeytin 2kk peynir 1 dilim kepekli ekmek
ara sekersiz nescafe
öğlen sütlü çilekli tarcinli yulaf
ara 1 diyet galete
Aksam yoğurt detoks ( 2 salatalık 1 kabak zencefil pul biber ) blendir dan geçirip içtim 1 kase
su az
spor 1 mil lesli 10 dk twister
Sabah 2t.b ekmeği arasına salamli tost,haşlanmış yumurta,çay
Akşam tavuk mangal,diyet kola,salata
2 fincan yeşilçay,3 litre su daha da içerim
Spor 30 dk yürüyüş yapılacak,çaydan sonra
iyi akşamlar kızlar
bugün kü menüm
aç 1 bar sıcak su 1 nes ikisibr. 1 minik salatalık...çay..
öğlen .. 7 yk. zyğ kabak yemeği 4 yk pulbiberli kuru naneli yoğurt 1 dil tb ekmek...
ara ...çay .nes ikisibir .. yeşilçay az.
1 parça tavuk 2 kayısı .. 1nes ikisibir
akşam .. haş . tavuk. 1 but a biraz göğüs 1 tabak yeşil salata 4 yk yoğurt 1 dil tb ekmek 2 lt su ‘
spor yok ..
çay kahve suyla devam ederim heralde
28 nisan Menüm
Sabah
Yarim kase Melemen(1 domates 1 yumurta bol maydanoz 1 kaşık lor peyniri)
1 salatalık
7 zeytin
Yarim kase marul salatası :)
Öğlen
Marul salatası yarım kase
Atıştırma
6 erik
Akşam
Bir kase çorba
Bir tabak yaz yemeği patates var diye ekmek tuketmedim (patlıcan kabak biber patates soğan sarımsak domates vardı içinde )
35 ağırlık çalışması
100 mekik
50 squat
10 dakika hit cardio
40 dakika toplam
Dünkü yediklerim:)
Sabah
1 yumurta
Tulum peyniri
3 zeytin
Çilek
Ara
Kahve
Ara
Kefir
Akşam
Yarın porsiyon et döner
Bol yeşil salata
Ara
Çay+yarım avuç kabak çekirdegi.
Dün akşam fenaydım hiç bakamadım direk yattım.
Cumartesi menüsü
Sabah 9:00-9:30
2 yumurta tavada
2 kk beyaz peynir
9 zeytin, salatalık, kuzu kulağı
Yarım incir, 3 dut, 5 ceviz
17:00
10 fıstık, 7 fındık
Akşam 19:00
1 tabak menemen
2 kk beyaz , 1 üçgen peynir
1 kase yoğurt.
Su 3 litre tam olamadı 2,5 içmiştim çay falan içince içemedim.
Spor 65 dk tempolu yürüyüş 20 mekikti.
Kv ye gidip orda yiyeceğimiz için leptini bozduğum saatte akşam yemeğini yiyemedim. Yoksa 5 te yerdim
Menüleri saatli yazalım
Etini bol tutup salatayla ayran içicektin biliyosun.
Kurabiye çiğ köfte boşuna yemiş olsun kuzum. Haftada 1 kere hakkımız varsa cuma yada cumartesi kullanalım eyvallah.
Bunu ona sayalım.
Bu hafta bulgur yok dediğim ertesi günü çiğ köfte kurabiye yersen napsın gözlerim başka79 diyorum sana 79
Yulaf ne kadar? Niye detoks öğünü yaptın? Sen geçen haftada yapmadın mı?
Normal sebze yemeği yoğurt yesende olur yani.
2 öğünmü yiyosun hep? Mis gibi tavuk salata yanında ekmek yesen daha iyi koladan.
Zarardan başka bişey değil cola. Diyeti falanda yok.
3 fincan ikisi bir arada kahve çok fazla arzu.
1 tane iç çok istiyosan ama 3 gerçekten çok.
Onun yerine çok kahve istiyosan birini türk kahvesi birini sütlü kahve yap.
Gündüz 3 tane içtiysen akşamda daha içme la kıraathanede oturuyo sanki
Yoksa öğünlerin araların çok iyi aralarını çeşitlendirebilirsin taze meyvelerle falan.
Öğle yemeğin yok olmaz öyle hele spor yapan insana. Hiç bişey yoksa o an yoğurt ye peynir ye salatayla.
Aslında kahvaltında azda salatayla doydun heralde :)
Şovmu yapacan iki gözüm iki haftadır esiyosun pifffffff ifil ifilguş mu oldun sen yarım porsiyon nedir diğer yarısına noldu 3 zeytin adedince öperim seni
Canım benim ya maşallah maşallah inşallah
Evet ya yaptımda her duyduğumu yapasim geliyo sebzeye geciyorum insallahMenüleri saatli yazalım
Etini bol tutup salatayla ayran içicektin biliyosun.
Kurabiye çiğ köfte boşuna yemiş olsun kuzum. Haftada 1 kere hakkımız varsa cuma yada cumartesi kullanalım eyvallah.
Bunu ona sayalım.
Bu hafta bulgur yok dediğim ertesi günü çiğ köfte kurabiye yersen napsın gözlerim başka79 diyorum sana 79
Yulaf ne kadar? Niye detoks öğünü yaptın? Sen geçen haftada yapmadın mı?
Normal sebze yemeği yoğurt yesende olur yani.
2 öğünmü yiyosun hep? Mis gibi tavuk salata yanında ekmek yesen daha iyi koladan.
Zarardan başka bişey değil cola. Diyeti falanda yok.
3 fincan ikisi bir arada kahve çok fazla arzu.
1 tane iç çok istiyosan ama 3 gerçekten çok.
Onun yerine çok kahve istiyosan birini türk kahvesi birini sütlü kahve yap.
Gündüz 3 tane içtiysen akşamda daha içme la kıraathanede oturuyo sanki
Yoksa öğünlerin araların çok iyi aralarını çeşitlendirebilirsin taze meyvelerle falan.
Öğle yemeğin yok olmaz öyle hele spor yapan insana. Hiç bişey yoksa o an yoğurt ye peynir ye salatayla.
Aslında kahvaltında azda salatayla doydun heralde :)
Şovmu yapacan iki gözüm iki haftadır esiyosun pifffffff ifil ifilguş mu oldun sen yarım porsiyon nedir diğer yarısına noldu 3 zeytin adedince öperim seni
Canım benim ya maşallah maşallah inşallah
Yok bacım bizim yanlışlara yorum yapman benim zoruma değil anca hoşuma giderKimse menülere bişey demediği için ben yorumluyorum aman yanlış anlaşılma olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?