geçmiş olsun canımBelim fena bacagıms vuruyo ağrısı iğne yaptırdım ilaç aldım iyi gelir inş.
Hiç tadım yok.
ooooyyyy geçmiş olsun o diş çekildikten sonrada epey bir zaman ağrıyor mağlesefGeçmiş olsun bende dış çektirdim 20 lik yarım saatte zor cekti çok kötü aciyo ....
Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendineBelim fena bacagıms vuruyo ağrısı iğne yaptırdım ilaç aldım iyi gelir inş.
Hiç tadım yok.
Merhaba kızlar hayırlı kandiller ...bugün Cok duzensizim dìs çektirdim beter durumdayım bi pogacayla kah.Yaptım açimmm canim aciyo spor zaten imkansız :-((
Belim fena bacagıms vuruyo ağrısı iğne yaptırdım ilaç aldım iyi gelir inş.
Hiç tadım yok.
Çok sağol hiç uyuyamadim zaten çok fenayım :-((ooooyyyy geçmiş olsun o diş çekildikten sonrada epey bir zaman ağrıyor mağlesef
Çok sağol canim aminn ...kızlar her ikinizede çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşaallah amann dikkat edin nolur
Hoşgeldin canım sen M minikpanda ya uy bu aralar en duzenlimiz o spor ve diyet bir arada olmazsa olmuyo günlük menulerini yaz spor yaz suyu ihmal etme burda arkadaşlarda yorumlar bazılarımız diyetisyene gidiyor bazılarımız kendisi dikkat ediyorBende zayiflamak istiyrm kizlarrr ne yapmaliyimmm
Geçmiş olsun kuzum bu sıkıntılar bir bırakmadı yakanıBelim fena bacagıms vuruyo ağrısı iğne yaptırdım ilaç aldım iyi gelir inş.
Hiç tadım yok.
Geçmiş olsun canım..Geçmiş olsun bende dış çektirdim 20 lik yarım saatte zor cekti çok kötü aciyo ....
hayırlı kadiler
cumadan beri fenalardayım pazartesi nasıl kendimi kısıtlıyacağım yediklerimi düzene sokacağım diye düşünürken bu günde fazla yedim
listelerim kötü olduğu içinde yazamadım
Aferin sana kocaman alkışlarrrrrrr...Sabah 10 da kahvaltı
Domates salatalık peynir 2dilim t.b ekmeği
Öğlen 13.00 da
1 kase topalak çorbası,1 kase de dövme pilavı
Akşam 16.30
Ufak tabak kısır (komsuya gittik mecburi menu) :))
Su 3 litre yeşilçay henüz içemedim ama 1 büyük fincan içecem eve gecince
Kızz aferimmmmm sana iyi gidiyorsunn azimli kızzzBitter puding ve ben allam çok güzel oldu
Yaz kuzum yaz yazınca vicdan yapıyoruz yediğimizi görüyoruz sen yaparsınn fıstık gibi sünnet annesi olacaksın:):):)iyi akşamlar kızlar bıgün benim de menüm pek iyi değildi ama yinede yazayım
sabah 8..30 neskafe ikisibir
10 ..kah..6 adet mini kepekli grisini 1 haş yumurta az tulum peyniri 4 mini küp eski kaşar domates salatalık 1 dil tb ekmeğe sürülmüş 1 çk. tereyağ bal .. çay .... ara .. yeşilçay.. neskafe ikisibir dışarı çıktım çarşıya öğlen yok ara .. çarşıda 1 avuç dolusu çiğ fındık çocukların elinden 1 lokma simit 1 lokma açma ısırdım...akşam 1 kase menemen 1 kase yoğurt .. 1 dil tb ekmek.1 buçuk lt su ve çay
Çok sağol canim...Hoşgeldin canım sen M minikpanda ya uy bu aralar en duzenlimiz o spor ve diyet bir arada olmazsa olmuyo günlük menulerini yaz spor yaz suyu ihmal etme burda arkadaşlarda yorumlar bazılarımız diyetisyene gidiyor bazılarımız kendisi dikkat ediyor
Geçmiş olsun kuzum bu sıkıntılar bir bırakmadı yakanı
Geçmiş olsun canım..
74FRIDA m sonumuz nolucak böyle sıksak kendimizide en azından 3 lu rakamlardan kurtulsak bende fenalardayım
Aferin sana kocaman alkışlarrrrrrr...
Sende koptugumuz dönemde geldin ama duzeleceğiz bizde:) demi kızlarrrrrrrr:)
Kızz aferimmmmm sana iyi gidiyorsunn azimli kızzz
Yaz kuzum yaz yazınca vicdan yapıyoruz yediğimizi görüyoruz sen yaparsınn fıstık gibi sünnet annesi olacaksın:):):)
Bu yaz bu kilolardan kurtulcam 6 ile başlayan rakamlar hedefim 69 bile olsa olacak :))) herkes birbirini gazlasın...Hoşgeldin canım sen M minikpanda ya uy bu aralar en duzenlimiz o spor ve diyet bir arada olmazsa olmuyo günlük menulerini yaz spor yaz suyu ihmal etme burda arkadaşlarda yorumlar bazılarımız diyetisyene gidiyor bazılarımız kendisi dikkat ediyor
Geçmiş olsun canım..
74FRIDA m sonumuz nolucak böyle sıksak kendimizide en azından 3 lu rakamlardan kurtulsak bende fenalardayım
Yaz kuzum yaz yazınca vicdan yapıyoruz yediğimizi görüyoruz sen yaparsınn fıstık gibi sünnet annesi olacaksın:):):)
Hoşgeldin canım sen M minikpanda ya uy bu aralar en duzenlimiz o spor ve diyet bir arada olmazsa olmuyo günlük menulerini yaz spor yaz suyu ihmal etme burda arkadaşlarda yorumlar bazılarımız diyetisyene gidiyor bazılarımız kendisi dikkat ediyor
Geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?