Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman ben de sana öpücük atayım :)

Daha iyisin inşallah

amin canımm inşaallah

Amin abla amin. Sarılıp ağlamak istedim sadece.

Gelsin menü

Sabah 8 de uyandim 1 büyük bardak su alışkanlık oldu hamilelikten kalma

11 de kahvalti ancak yapabildim eşimle ufak çaplı bi kavga edince

Ceyrek yufka ekmegin arasına peynir,şekersiz çay

Akşam 16.30

Yoğurt çorbası bi kase,ufak tabak domates soslu makarna

Spor yok,hava çok sıcak olduğu için burda fazlasıyla su icildi

He şimdi nektarin yedim birde unutmadan eklim,yeme faslı kapandi

Sagol canım
Maşaĺah istikrarla devam ediyorsun bende o cesaret yok şu anda
Sizleri özledim bir selam vereyim dedim

O zaman ben de sana öpücük atayım :)

Daha iyisin inşallah
Canım benim,tesekkur ederim öpücükler icin ,iyiyim şükür,ama bir yorgunluk var uzerimde,karamsarimda geçecek insallah,sen nasılsın,halledebildi mi esin iş sorununu, çocuklarda iyidir insinşal. Ben senin iyi bir kayinvalide olacağini düşünüyorum

Amin abla amin. Sarılıp ağlamak istedim sadece.
Kuzum ya,gel sarilalim benim de bir ağlayasim içimi boşaltasim var ama şunu unutmayalim en karanlik zaman sabaha en yakin olan zamandir,sıkıntilar,dertler ilelebet değildir,bir gun hepsi geçecek ve mutluluğu kucakliyacagiz inş

iyi akşamlar kızlar bugünkü yediklerim
menüm.....

9 .30 aç neskafe ikisibir

kah ..11..tereyağ da2 yumurta 2dil tb ekmek..ara . yeşilçay. çay. öğlen . 1 servis tabağı tavuklu yeşil salata. 3 yk yoğurt. ara. türk kahvesi ..10 tane siyah kuru üzüm..2. kayısı ... akşam ... 1 dil tb ekmek. 2 yk tulum peyniri tuzsuz. 6 .7 küp eski kaşar ..domates salatalık...çay .su 2 lt .

1 Mayıs menü

Sabah
Yarim çavdar ekmeği
2 yumurta haşlama
Light süt
Beyaz peynir
7 zeytin
1 salatalık
4 çeri domates

Öğlen
Sade türk kahvesi
Eti gong 4 adet 30 Gr ediyor
Sütlü Nescafe şekersiz

Aksam
Yaz yemeği patatessiz alındı
Izgara köfte 200 Gr filan

Yemedjklerim yağda kızartılmış patates domates biber bayilirim ama yemedim fasulye turşusu vardı tuzlu diye yemedim ihh ihh

Geçmiş olsun canım sürekli çorba mahfolur insan yahu iyi yiyebilmişsin biseyler genede

Gayet güzel menun kız ha gayret gidecek bu kilolar

Gayet güzel menun kız ha gayret gidecek bu kilolar
inşallah ama yok canım ya geçen hafta okadar dikkat ettim ama tartı günü pek memnun etmedi beni bilmiyorum ama zorlaştı durdu kilo vermem sanki ama şöyle teselli ediyorum kendimi devam etmeliyim diyorum birden iniş yapıcaksın kiloda diyorum tabi ozamana kadar şaşmazsam allah hepimizin nefsini korusun bizi şişko yapan yiyeceklerden amin

Kesin durduğunda iki hafta sabit kaldığında yada bir öğün istediğini ye sasirt kendinide bedeninde tartı önemli değil vücudun inceliyorsa istediğin görüntü oluşuyorsa önemli olan odur bence zamanla gider onlar benimde durdu bu hafta tartıda 89.60 gördüm 90dim 40 gramcik bişey gitti ama gitti az az gidicek sağlıklı gidicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…