Selamlar,sevgiler hanimlar
Bonus ,@eboe geçmiş olsun kizlar
dafi hoşgeldin,nerelerdesin,hepimiz senin gibiyiz ,kendim için konuşayim ben oyleyim bir ileri iki geri.
Cumartesiden beri kendimi durduramiyorum,yiyorum da yiyorum. Ne olacak bunun sonu
Yediklerimi yazayim da biraz utanayim.
Sabah bir tost,bolca kaşar,3 kandil simiti,7-8 tane zeytin,9-10 tane hurma,bir muz,bir elma, bir kase patlamiş misir ve gun devam ediyor,sonrasinda yiyeceklerimden korkuyorum. Akşama makarna ve patatesli tavuk yemegi var, yemeyecem diyorum ama sonrasinda kendimi tutamiyorum. Sanki içimdeki sıkıntıyı yiyerek gidermek istiyorum gibiNasil bir cenderenin icindeyiz boyle ya. Çok zorHepinize ve kendime,azim,sabır,irade diliyorum Allahtan.
amin canımm inşaallahSelamlar,sevgiler hanimlar
dafi hoşgeldin,nerelerdesin,hepimiz senin gibiyiz ,kendim için konuşayim ben oyleyim bir ileri iki geri.
Cumartesiden beri kendimi durduramiyorum,yiyorum da yiyorum. Ne olacak bunun sonu
Sabah bir tost,bolca kaşar,3 kandil simiti,7-8 tane zeytin,9-10 tane hurma,bir muz,bir elma, bir kase patlamiş misir ve gun devam ediyor,sonrasinda yiyeceklerimden korkuyorum. Akşama makarna ve patatesli tavuk yemegi var, yemeyecem diyorum ama sonrasinda kendimi tutamiyorum. Sanki içimdeki sıkıntıyı yiyerek gidermek istiyorum gibiNasil bir cenderenin icindeyiz boyle ya. Çok zorHepinize ve kendime,azim,sabır,irade diliyorum Allahtan.
Selamlar,sevgiler hanimlar
Âmin inşallahAllah iyilerle karsilastirsin hepimizi kuzum...
Sagol canımSelamlar,sevgiler hanimlar
Canım benim,tesekkur ederim öpücükler icin ,iyiyim şükür,ama bir yorgunluk var uzerimde,karamsarimda geçecek insallah,sen nasılsın,halledebildi mi esin iş sorununu, çocuklarda iyidir insinşal. Ben senin iyi bir kayinvalide olacağini düşünüyorumO zaman ben de sana öpücük atayım :)
Daha iyisin inşallah
Aleyküm selam,kaplumbağa hizina iyi diyorsan iyiyiz şükür. Biz de seni ozledik. Çok ozletme çık gel aradaSagol canım
Maşaĺah istikrarla devam ediyorsun bende o cesaret yok şu anda
Sizleri özledim bir selam vereyim dedim
Kuzum ya,gel sarilalimAmin abla amin. Sarılıp ağlamak istedim sadece.
30 nisan m enum
Sabah 1 pogaca
Oglen
çorba
Akşam
çorba
spor yok su 1 litre anca (dis ten dolayi) :-(
1mayis
bugünkü menü
Sabah tavada 1 yumurta (bol maydonozlu )
Az beyz peynir
2 dilim çavdar ekmek
Ara sade turk kahvesi
2 parça bitter cikolata
Oglen
Çorba
Ara
Yulafli bisküvi
Akşam
çorba yogurt
Spor yokk su 1.5 lt
iyi akşamlar kızlar bugünkü yediklerim
menüm.....
9 .30 aç neskafe ikisibir
kah ..11..tereyağ da2 yumurta 2dil tb ekmek..ara . yeşilçay. çay. öğlen . 1 servis tabağı tavuklu yeşil salata. 3 yk yoğurt. ara. türk kahvesi ..10 tane siyah kuru üzüm..2. kayısı ... akşam ... 1 dil tb ekmek. 2 yk tulum peyniri tuzsuz. 6 .7 küp eski kaşar ..domates salatalık...çay .su 2 lt .
inşallah ama yok canım ya geçen hafta okadar dikkat ettim ama tartı günü pek memnun etmedi beni bilmiyorum ama zorlaştı durdu kilo vermem sanki ama şöyle teselli ediyorum kendimi devam etmeliyim diyorum birden iniş yapıcaksın kiloda diyorum tabi ozamana kadar şaşmazsamGayet güzel menun kız ha gayret gidecek bu kilolar
inşallah ama yok canım ya geçen hafta okadar dikkat ettim ama tartı günü pek memnun etmedi beni bilmiyorum ama zorlaştı durdu kilo vermem sanki ama şöyle teselli ediyorum kendimi devam etmeliyim diyorum birden iniş yapıcaksın kiloda diyorum tabi ozamana kadar şaşmazsamallah hepimizin nefsini korusun bizi şişko yapan yiyeceklerden amin
Bebişim sen sigaramı içiyorsun yoksa her konuda fikri olan bilinçli arkadaşıma yakıştıramadım kendini zehirlemesiniNeden böyle birşey düşündün ki
Alt mesajmi ne bu şimdi :)
Sağol canim zorla yemeye çalışıyorum çenem şişti ağzımı açamiyorum:-((Geçmiş olsun canım sürekli çorba mahfolur insan yahu iyi yiyebilmişsin biseyler genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?