Benim kafa gitti yarin perşembe dimi...Tartı günü yarın mi,cuma günü mu
Sen eksilerdesin galiba böyle tartı gününü beklediğine gore sabırsızlıklaBenim kafa gitti yarin perşembe dimi...cuma tartı gunu )
Sabah eksiyi gorunce sevincten gunleri sasirmisimSen eksilerdesin galiba böyle tartı gününü beklediğine gore sabırsızlıkla
geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yorma kendini canımIyi geceler kizlarrrr
Bugun cok yogun bir gun gecirdim basimin ve ayaklarimin agrisi hala gecmedi
Insallah sizler iyisinizdir bir sikinti yoktur
maşallah canım süper gidiyorsun2 Mayıs menü
Sabah
6 ceri domates
3 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
1 adet lahmacun bol yeşillikli
Ayran
Akşam
Domates çorbası
Bezelye
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama
Oluyo böyle tatlı krizi s8kma canini canim ...eşinin yaptigi da enteresankızlar regl olacam canım çok tatlı türü bişeyler istedi 1 avıuç içi siyah kuru üzüm ve ceviz yedim şimdi ... offf bir bu eksikti şişti indi ödemdi derken birde bunun şişliğiyle strese girmek varsanki zamanında yediklerimizin şişliği yetmiyor birde bu regl şişirsin bakalım bizi ... allah aşkına kızlar bişey dicem şimdi inanmıcaksınız çocukların odasında uzanıyorum şuanda size yazıyordum eşim elinde şişeyle geldi detoks böylemi oluyor dd 1 lt şişe ye maydanoz koymuş tarçın atmış limon koymuş 1 tane kırmızı acı biber koymuş allahım yaaa adam da kafayı yedi .. onu içer 1 saat sora da kalkıp dolaptan kendine ekmek arası birşeyler koyup yer
Okadar emek boşa mi gitsin canim naptin öyle bugün dikkat et bariiSelam kızlar yedikce yiyesim geliyo.can sıkıntimin hırsını yemekten cikaryrm sanki.dur demem lazım.bu sabah arti 2 kiko gördüm.zar zor verdigim kiloyu cabucak alyrm.öyle böyle ulasacam ins hedefime eylülde 75 olmayi umuyoruıumuyorum.
Dünkü sacma menümü de yazaym hatrladgm kadar
Kah _saat 10 gibi)3 pankek dom.sal.peynir 4.5 zeytin yogurt biberle biraz ekmek 1lokma tereyağı
Oglen( saat 12) 4.5 sarma ayran 1 pankek
Ara(3gibi)ceviz biraz fındık 2 yumurta tereyagnda 1.2 d ekmekle
Aksam(8 de)2 firinda but bikac catal patats 2.3 corba k pirinc pilavi 1 kask taze fasulye
Yarm avuc cekirdek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?