Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar menüyü verem
kah.2 has.yumurta
1 ceviz
1 dilim çavdar ekmek
çay

Ara
sade kahve

Oglen
çorba
2 kaşık kabak yemeği (disten yemek yiyemiyorum ki :-(( )

Akşam
çorba
yogurt

Spor yok su 2 litre

Gelsin menü

Sabah 9 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,şekersiz çay

1 de yeşilçay

3 buçukta 1 kase sutle kahvaltılık karamelli gevrek

Yesilcay

5 buçukta akşam yemegi
Tavuklu mantar sote ufak tabak,3 y.k yoğurt

1 fincan daha içilecek,su 3 litreden fazla içtim,spor yok

iyi akşamlar herkese
menüm...

9 .00 aç neskafe ikisibir

11 kah tereyağında 2 yumurta 2 dil tb ekmek..ara.. yeşilçay..4 tane ceviz 3 mini kayısı ... öğlen ..1 servis tabağı tavuklu yeşil salata 4 yk yoğurt ...

ara.. neskafe ikisibir..türk kahvesi 3 siyah kuru üzüm.2 küp eski kaşar ..akşam ... 1 tabak zyğ taze fasulye...4 yk yoğurt .1 dil tb ekmek 2 lt su .. spor yok
şimdi çay içiyorum kızlar suyla felan idare edicez artık

kızlar regl olacam canım çok tatlı türü bişeyler istedi 1 avıuç içi siyah kuru üzüm ve ceviz yedim şimdi ... offf bir bu eksikti şişti indi ödemdi derken birde bunun şişliğiyle strese girmek var sanki zamanında yediklerimizin şişliği yetmiyor birde bu regl şişirsin bakalım bizi ... allah aşkına kızlar bişey dicem şimdi inanmıcaksınız çocukların odasında uzanıyorum şuanda size yazıyordum eşim elinde şişeyle geldi detoks böylemi oluyor dd 1 lt şişe ye maydanoz koymuş tarçın atmış limon koymuş 1 tane kırmızı acı biber koymuş allahım yaaa adam da kafayı yedi .. onu içer 1 saat sora da kalkıp dolaptan kendine ekmek arası birşeyler koyup yer

Iyi geceler kizlarrrr

Bugun cok yogun bir gun gecirdim basimin ve ayaklarimin agrisi hala gecmedi
Insallah sizler iyisinizdir bir sikinti yoktur
geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yorma kendini canım

2 Mayıs menü

Sabah
6 ceri domates
3 zeytin
1 dilim peynir

Öğlen
1 adet lahmacun bol yeşillikli
Ayran

Akşam
Domates çorbası
Bezelye

Su 2 litre

Spor 200 ip atlama
maşallah canım süper gidiyorsun

Oluyo böyle tatlı krizi s8kma canini canim ...eşinin yaptigi da enteresan

Selam kızlar yedikce yiyesim geliyo.can sıkıntimin hırsını yemekten cikaryrm sanki.dur demem lazım.bu sabah arti 2 kiko gördüm.zar zor verdigim kiloyu cabucak alyrm.öyle böyle ulasacam ins hedefime eylülde 75 olmayi umuyoruıumuyorum.
Dünkü sacma menümü de yazaym hatrladgm kadar

Kah _saat 10 gibi)3 pankek dom.sal.peynir 4.5 zeytin yogurt biberle biraz ekmek 1lokma tereyağı

Oglen( saat 12) 4.5 sarma ayran 1 pankek
Ara(3gibi)ceviz biraz fındık 2 yumurta tereyagnda 1.2 d ekmekle
Aksam(8 de)2 firinda but bikac catal patats 2.3 corba k pirinc pilavi 1 kask taze fasulye
Yarm avuc cekirdek

Okadar emek boşa mi gitsin canim naptin öyle bugün dikkat et barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…