GunaydınGünaydın hanımlar hayırlı cumalar...bugun bir haber bekliyorum dua edin hayırlıysa olsun olur mu:)
Allahim kalbinden ne geçiyorsa hayırlısıyla gerçekleştirsin insallah canunGünaydın hanımlar hayırlı cumalar...bugun bir haber bekliyorum dua edin hayırlıysa olsun olur mu:)
Ayyy ben tartıyı unuttum yedim bir guzel:)Hayırlı cumalar, hayırlı günler
Geldi bir tarti gubu daha. Bu hafta bol kaçamaklar sonucu +2 kiloya yakin artim vardi. Son iki gundur dikkat ediyorum çoğunu verdim. 200 gr mi kaldi. Buna da şükür
Geçen hafta 100.9
Bu hafta 101.1
Fark +200
Spor 60dk yuruyuş
Bonus
Tşk ederim canımGunaydın
Allah yardimcin olsun,gonlunun muradini hayirliysa versin canim
İnşallah canım teşekkür ederimAllahim kalbinden ne geçiyorsa hayırlısıyla gerçekleştirsin insallah canun❤
Senin bu işte bu sene seni ne çok yordu ya inşallah duzelirde duzgun mesai saatlerin olurGünaydınnn
Eski kilo 84.8
Yeni kilo 84.2
Fark 0.6
Bonus
Simdiden kilo veren ve çabalayan herkesi tebrik ederim güzel bir cuma olur inşallah
Gece 12 den önce işten çıkamadıgim için ugrayamiyorum 1 ay böyle olacak gibi biraz sıkıntılar var az uz değil aslında çok fazla sıkıntı var inşallah asacagim. Yarın terapiye başlıyorum umarım iyi gelir
Geçmiş olsun ...Geçen hafta 93.4
Bu hafta 90
Kızlar hasta olamıyorum sistim ölecem ağrıdan ya
Bu arada bravooooGeçen hafta 93.4
Bu hafta 90
Hoş geldin canım kendini tanıtır mısın...İlgimi çekti birlikten kuvvet doğar diyerek bende katılmak istiyorum gelebilir miyim acabaaaaa :)))
Kilon için tebrik ederim geçmiş oldun şişlik için deGeçen hafta 93.4
Bu hafta 90
Merhaba ben izmirde yaşıyorum 28 yaşındayım 3 çocuğum var 4. Olsun istiyoruz ama olmuyor o yüzden Kilo vermek isyiyorum inşallah sizinle motivasyonunjzla başarıcam boy 168 Kilo 98 hedef şimdilik 85 asıl hedef 65_70Hoş geldin canım kendini tanıtır mısın...
Kilon için tebrik ederim geçmiş oldun şişlik için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?