- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Hoş geldin aramıza canimMerhaba ben izmirde yaşıyorum 28 yaşındayım 3 çocuğum var 4. Olsun istiyoruz ama olmuyor o yüzden Kilo vermek isyiyorum inşallah sizinle motivasyonunjzla başarıcam boy 168 Kilo 98 hedef şimdilik 85 asıl hedef 65_70
H.b canm kurallar nedir acaba kısaca anlatirmsinHoş geldin aramıza canim
Maaşallah... hoşgeldin aramiza❤Merhaba ben izmirde yaşıyorum 28 yaşındayım 3 çocuğum var 4. Olsun istiyoruz ama olmuyor o yüzden Kilo vermek isyiyorum inşallah sizinle motivasyonunjzla başarıcam boy 168 Kilo 98 hedef şimdilik 85 asıl hedef 65_70
Korse kullan canim o baya toparlıyor kullanabilirsen yün korse daha da iyi olurKızlar size birşey soracaktım,hamilelikte alt göbeğim fazlasıyla çatladı ve aşağı sarktı.zayifladikca kaybolur zannediyordum ama sanki daha yığılıyor aşağı doğru,çok kötü bi görüntüsü var.var mı böyle olan,yapılması gerekeni bilen???
Ya da yapılabilcek birşey var mı cerrahi yöntem dışında.
Tamam canim sagolKorse kullan canim o baya toparlıyor kullanabilirsen yün korse daha da iyi olur
Her akşam saatleriyle birlikte ne yediğini,içtiğin su miktarını,yaptığın sporu ve dakikalarını yazıyorsun.. elinden geldikçe aktif oluyorsun sayfada.cuma günleri tartı günleri,bi önceki hafta kilonu v3 bu hafta olanı farkıyla birlikte yaziyorsunH.b canm kurallar nedir acaba kısaca anlatirmsin
Gecmis olsun hastalik zamanı biz de zor atlattık ...Kızlar sabah tartılamadım drdaydim aynı geçelim zaten hiçbir değişiklik yoktu...nisa ateşli üç gündür uğraşıyorum düşmüyor bir türlü ...
Maşallah canım benim iki tane 3 un adını bile anmıyorum :) :)Merhaba ben izmirde yaşıyorum 28 yaşındayım 3 çocuğum var 4. Olsun istiyoruz ama olmuyor o yüzden Kilo vermek isyiyorum inşallah sizinle motivasyonunjzla başarıcam boy 168 Kilo 98 hedef şimdilik 85 asıl hedef 65_70
O göbek bende de var bide yanlardan gelmiyor orta kısım bir anda aşağı uçmuş gibi :)Kızlar size birşey soracaktım,hamilelikte alt göbeğim fazlasıyla çatladı ve aşağı sarktı.zayifladikca kaybolur zannediyordum ama sanki daha yığılıyor aşağı doğru,çok kötü bi görüntüsü var.var mı böyle olan,yapılması gerekeni bilen???
Ya da yapılabilecek birşey var mı cerrahi yöntem dışında.
Geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar çok yıprattı seni ya her kese şifa versin rabbim inşallahKızlar sabah tartılamadım drdaydim aynı geçelim zaten hiçbir değişiklik yoktu...nisa ateşli üç gündür uğraşıyorum düşmüyor bir türlü ...
Cuma yarışmalarının faydasi oluyor mu canim dün bakınirken seni de gordum de...Hayırlı cumalar.
Geçen hafta 97.9
Bu hafta 97
Fark -0,9
Cuma yarışmalarının faydasi oluyor mu canim dün bakınirken seni de gordum de...
Ya gecen bi katilayim dedim baktim o grup sonra kapanmis yapabilirmiyim acabaOluyor tabi çok sıkı tutuyo çünkü herkes yarışma olduğu için.
Ozaman haftaya cuma ben tartimi paylasayim olurmu teşekkür ederimHer akşam saatleriyle birlikte ne yediğini,içtiğin su miktarını,yaptığın sporu ve dakikalarını yazıyorsun.. elinden geldikçe aktif oluyorsun sayfada.cuma günleri tartı günleri,bi önceki hafta kilonu v3 bu hafta olanı farkıyla birlikte yaziyorsun
Ya gecen bi katilayim dedim baktim o grup sonra kapanmis yapabilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?