kızlarr haftada iki kilo vermek sağlıklı mi??
ben bunu yapmak istiyorum ama nasıl?
zihinde sürekli zayiflamam lazim etkisinden nasıl kurtulabilirim?
zayfilcam takintisi var bende.
şu an kilom 91,5 gördüm sabah..
haftada hedefim 89 olsun 8 lere inmek istiyorum.
dün annemlere iftar yemegi çagirdim.
kabak çorbasi
tavuklu patates yemgi
salata.
peynirli börek...
bide tavuk gögsü tatlisi
kiraz...
ondan sora bişey yemedim. çay içtik canim istemedi.
bol bol su içtim .
inanilmaz yorulmuşum erken uyudum.
hayırlı cuamalr hanımlar, iftar davetleri dikkat etmeme rağmen
beni alt etti
geçen hafta 91.1
bu hafta 91,5
+400 gr
Hayırlı cumalar..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105
Bu hafta 106.2
Fark +1.2
Spor yok..
Utanç tablomu da yazdığıma göre tekrar başlamam lazım.. Düştüğüm yerden, yeniden..
Bayrama 2 hafta var, inşallah kaçamaksız geçer ne diyeyim..
tamamda canım erkekler biraz işlerine geldiği gibi davranıyorlar değilmi tüm yük kadınların omuzunda hadi canın itemedi bir hafta yemeği yapma yada emzirmek zorunda değilim de yada temizlik yapma bak o zaman bir eş ne diyor. bu konu çok derin ve büyük aslında bende konuya bodosama daldım gerçi :)))Canm neden anneligini soruluyorlar.eşin kendi cocuguna bakıp babalığını yapıyor.senin yapman gerekeni kendi üzerine almış olmuyo.çocuk bakmak kadının işi değil.bunu toplum olarak nasıl biz kadınların üstüne yüklüyorlar.dinimizde kadın istese cocuguna süt bile vermez.babasına brn çocuğu emzirmiyorum sütümü satyrm bana parasını ver çocuğu emzireyim bile diyebilir.dinimizde böyle.ha zaten Allah öyle bi sevgi sabır merhamet veriyor ki anneler kendi isteğiyle cocuguna bakıyo.esin babalık ve annelik sorumlulugunu yanlış öğrenmiş
hoşgeldin bir kaç mesajını okudum kalıcı olmanı istiyorum :) bende daha önce 2 sefer kırk kilo verip geri aldım bu sefer yeniden dizginlemeye çalışıyorum her seferinde dahada zorlaşıyor bunu biliyorumTabiki :)
Teşekkür ederim 26 yaşındayım 95 kiloyum
Daha önce 3 kere 20 ser kilo verip geri aldim
Şu an duygusal yeme durtum için bie psikologla çalışıyorum.
Evli değilim , çalışmıyorum . Öğrenciyim:) böyle
Evet hadi kilo bildirimini bekliyorumHayırlı cumalar
Regl olmak üzereyim tamda cuma günü :))
tartılmamıştır belki sende oruçluysan iftardan önce tartılıp şansını deneseydin keşke ben oruçlu olmadığım için sabah 7 de tartıldımEvet hadi kilo bildirimini bekliyorum
Maşallah çakıl çok güzel gidiyorsun 7 ler yakinGünaydın
Dün güzel bir gündü ve hayatımda güzel günlerin sayısı artmaya başladımutluyum kilo da düzene girecek inanıyorum
Eski kilo 83.7
Yeni kilo 83.7
84 olmadan haziran i bitirirsem çok iyi olacak
Herkese sevgiler
stres = kilo evet bendede durum aynıBen farkettim ki mutsuzken ve demotiveyken ne yediğimi bilmiyorum şuursuzca yiyorum
evet anlıyorum fakat yinede yaşananlar hisedilenler üç aşağı beş yukarı aynı oluyor inan. şimdi kendime özel konular diyip bize anlatmamazlık etmesin umarım :) döngü fena döngü tam çözdüm bu işi derken sar başa oluyor mağlesef, bu sefer belkide bir çıkış yolu bulursun. işe de yarıyor diyorsun baksana ne zaman başladın psikologa kaç seans anlaştın ve devam ediceksin bu işin maddi boyutuda vardır tabiki öğrenciyim diyorsun?74FRIDA Çok incesin teşekkür ederim :)
Ben şuan içgüdüsel beslenmeyi araştırıyorum. Ayrıca bir psikologa çalışıyorum.
Kendimi sık sık telkin ediyorum ( kendime özel konularda ) diyet yapma planım yok çünkü görmüşüz ikimizde kalıcılığı yok.
Biz sanıyoruz ki diyet yaptım sonra dikkat etmedim ondan geri aldim .
Hayır aslında zihnin bedenin koruması yada başka bir şeyle ilgili travmaları var ( bu insana özel) ve bu yüzden seni kilolu tutmak istiyor .
Zayıfladigin an güvensiz hissediyor/ hissettiriyor ve yemeklere saldırıyorsun .
Bu döngüyü kirmmamiz lazim
evet anlıyorum fakat yinede yaşananlar hisedilenler üç aşağı beş yukarı aynı oluyor inan. şimdi kendime özel konular diyip bize anlatmamazlık etmesin umarım :) döngü fena döngü tam çözdüm bu işi derken sar başa oluyor mağlesef, bu sefer belkide bir çıkış yolu bulursun. işe de yarıyor diyorsun baksana ne zaman başladın psikologa kaç seans anlaştın ve devam ediceksin bu işin maddi boyutuda vardır tabiki öğrenciyim diyorsun?
Hayirli cumalar
Geçen hafta 89.2
Bu hafta 88.2
Spor yohtur
Kızlar liste icin şimdiden ellerinize emeğinize saglik. bayrama 87 hedefi koymuştum galiba tutturucam. Bu süreçte mihmandarım olan bonuscuma selamlar hurmetler
Ben farkettim ki mutsuzken ve demotiveyken ne yediğimi bilmiyorum şuursuzca yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?