<3Hmmm maneviyat olayı.. Meditasyon ''tibette 7 yıl'' yahut ''ferrarisini satan bilge'' formunda birşey dimi :)
Seni takip edeceğim gelişmeleri merak ediyorum şimdiden..
Lütfen bizimle de paylaşmayı unutma..
Bu arada hoşgeldin..
<3
Tabiki onlarda olabilir . Daha şuan güçlü yanlarımı ortaya çıkarmakla ilgileniyorum . Ben bedenim dışında da nasıl biriyim bununla ilgilenmeye başladım
Sürekli yoga meditasyon vs ile ilgiliyim ama bedenime öylesine takıntı geliştirmişim ki sadece bu yönünü içimden dünyaya akıtıyorum gibi .
Sadece onları düşünerek yaşıyorum uzun bir süredir . Ama artık kafamda şu soru geçmeye başladı belki de kilolarla baş etmenin yolu dürtüsel olan yemw aşkını dizginlemek ya da her gün diyete başlamak spor yapmaya çalışmak değildir .
Belki de düşündükçe kilolu halime güç verdiğim için onu yenmek bu kadar zorlasiyordur her gün .
Dikkatimi ondan almaya karar verdim
Bugün arkadaşlarıma mesaj attım ve şunu sordum " beni düşündüğünde ilk aklıma gelen bir kaç şey nedir "
Cunku ben kendimi düşününce sadece tombislik geliyor :)
Ay çok uzattım kusura bakmayin
ne güzel yazıyorsun ay kitap okur gibiyim :)<3
Tabiki onlarda olabilir . Daha şuan güçlü yanlarımı ortaya çıkarmakla ilgileniyorum . Ben bedenim dışında da nasıl biriyim bununla ilgilenmeye başladım
Sürekli yoga meditasyon vs ile ilgiliyim ama bedenime öylesine takıntı geliştirmişim ki sadece bu yönünü içimden dünyaya akıtıyorum gibi .
Sadece onları düşünerek yaşıyorum uzun bir süredir . Ama artık kafamda şu soru geçmeye başladı belki de kilolarla baş etmenin yolu dürtüsel olan yemw aşkını dizginlemek ya da her gün diyete başlamak spor yapmaya çalışmak değildir .
Belki de düşündükçe kilolu halime güç verdiğim için onu yenmek bu kadar zorlasiyordur her gün .
Dikkatimi ondan almaya karar verdim
Bugün arkadaşlarıma mesaj attım ve şunu sordum " beni düşündüğünde ilk aklıma gelen bir kaç şey nedir "
Cunku ben kendimi düşününce sadece tombislik geliyor :)
Ay çok uzattım kusura bakmayin
Dışardan çok kolay tut boğazını demek bizi bişeyler yerken görseler keşke.
Belki görerek anlarlar.
selammm:)
dün morelim bozulduu... elbisem geldi fakat bana yakışmadiiiiiiii
kilo aldiğimi çin abiye yakışmıyooo
bide eşimle tartiştik..
ben kötü anne mişim detayim çok uzun nasıl anlaticam bilmiyorum bdv açacam da taşlanmasindan korkuyorum
hep içime attim jkimseye güvenemiyorum.;
içimden ağliyorum yaa.:
kv kişisi eşimin aklina yattirdi......
gece hep sen bakiyorsun diye kv.. ben gece uyuyormuşum bakamiyomuşummm içinden geleni yapmıyormuşum gevşek davraniyormuşummmm.
çalşııyorum eşim çalışmıyo. sanki babasi gibiymişim...
Az ilgileniyorsun diyoo..
çok içime oturduuu çooook.
tamam ben bakarim dedim her işe koşan biri degilmişmmm
anneliğimi sorgu etti adam. anneliğimi beceremiyormuyummm.
Bu ne kadar incitici bir tavır . Anne değilim ama hormonal bazda bakılınca bir kadının en fazla icten yapabildiği şey anneliktir galiba.selammm:)
dün morelim bozulduu... elbisem geldi fakat bana yakışmadiiiiiiii
kilo aldiğimi çin abiye yakışmıyooo
bide eşimle tartiştik..
ben kötü anne mişim detayim çok uzun nasıl anlaticam bilmiyorum bdv açacam da taşlanmasindan korkuyorum
hep içime attim jkimseye güvenemiyorum.;
içimden ağliyorum yaa.:
kv kişisi eşimin aklina yattirdi......
gece hep sen bakiyorsun diye kv.. ben gece uyuyormuşum bakamiyomuşummm içinden geleni yapmıyormuşum gevşek davraniyormuşummmm.
çalşııyorum eşim çalışmıyo. sanki babasi gibiymişim...
Az ilgileniyorsun diyoo..
çok içime oturduuu çooook.
tamam ben bakarim dedim her işe koşan biri degilmişmmm
anneliğimi sorgu etti adam. anneliğimi beceremiyormuyummm.
ben herşeyi eşime yüklediği düşünüyorum. birak ben yapayim dedim ama ben çok yoruluyorum bende erkek gücüne sahip degilim erkekler çok dirençli. ben dirençli olamiyorum.Anne baba nasıl olunur ki? Gece az uyuyan kesin annemidir? Baba ilgilenince neden kadın hemen eksik görülür?
Zaten biri çalışıp diğeri çalışmıyosa mutlaka bi fark olur.
Kendini değersiz görme allah sana bir can nasip etmiş emanet etmiş. Konuşanların ağzını kapatsanda fikrini değiştiremezsin.
Yapman gerekeni yap gerisine allah kerim.
çalışan anne olmak çocuga bakmamak mi demek..Bu ne kadar incitici bir tavır . Anne değilim ama hormonal bazda bakılınca bir kadının en fazla icten yapabildiği şey anneliktir galiba.
Sizin tepkiniz ne oldu bu sorgu karşısında?
Geçmiş olsun eşinize .çalışan anne olmak çocuga bakmamak mi demek..
eşim çalışmıyor kendisi alerjik astim hastasi.. bide gül hastalığa yakalandi.. gece sürekli o bakiyordu.. beni uyandirmiyo birak ben bakayim dediğimde adam bunu gönülden yapıyo . düşündüm hepsini eşime yüklediğimi düşündüm...
çalışmayip da çocuga hiç bakmayan adamlarda var. ben buna şükrediyordum da kv kişi vide görümce ikisi eşime bunlari sölemiş... bakmiyo az ilgileniyo gibi
inanki anneliğimi sorgulamaya başladim.
kv cocuklari hep kendi bakmiş üstelik çalışmıyordu.. kp de çalışıyordu hiç orali degildi.. o yüzden kadin içine sindiremediği için hepsini oğluna yüklediği benim ona hasta ettiğimi düşündü buna görümce de dahil...Geçmiş olsun eşinize .
Ama şöyle bakın annelik sadece çocukla ilgilenmek midir ?
Iyi sartlara sahip olsun diye çalışıyorsunuz Bu da bir sevgi sonucu olmuyor mu ? Lütfen kendinizi superman gibi gormyein sizde insansiniz çalışıyorsunuz bebekle ilgileniyorsunuz, yorucu bir hayatınız var . Yerinizde kim olsa çok yorulurdu . Bebeğinizi ne kadar seviyorsunuz belli ; bu kadar sevipte gerçekten ilgilenmediginize inanıyor musunuz ?
Ruh ve beden sağlığınız el verdikçe en fazla şekilde ilgileniyorsunuz bence . Dediğim gibi mukemmelliyteci olmayın sizde insansiniz .
Aslında çalışan degil hic bir anne mükemmel değildir :)kv cocuklari hep kendi bakmiş üstelik çalışmıyordu.. kp de çalışıyordu hiç orali degildi.. o yüzden kadin içine sindiremediği için hepsini oğluna yüklediği benim ona hasta ettiğimi düşündü buna görümce de dahil...
çalışıyorum sürekli evde degilim haftasonu bile gece eşim baktığı için sanirim bunu içine sindiremedi...
sabahlari ben bakiyorum altını alip yemegini yediriyorum. haftasonlari..
işten gelince yemek yapıyorum.. bwen gelince bana getiriyolardi ...
azicik 5 dk onlara biraksam laflari mi duyayim... hiç ilgilenmiyo bakmiyo mu desin istiyorum HAYIR.. ben birakmiycam.. inanki zoruma gitti. böle demeleri hiç beklemezdim....
haftasonu işlerim oluyor çamaşırım oluyor evi toparlamaya çalışıyorum kızımla ce ce oyun oynuyoruz yetmiyo mu bana
hafta içi işten gelince yemek.. bulaşık derken kızıma koşuyorum akşamlari genelikle babasi yediriyo yemegi arada ben... çünkü işim oluyo.. bide kızım uyunca bende uyuyorum... 10-11 gibi .
eşim uyumuyo sahura kadar.sahurdan sora uyuyo... sahuru da eşim hazirliyo Allah ondan razi olsun...
kızımı beşikte salliyo eşim. ben bakamiyormuşum. edemiyormuşum sürekli tel elindeymişim. bi 5 dk bakivereyim dediğimde onada karişti
mükemmel anne degilim bundan eminim. çalışan annelerin çoğu mükemmel degildir eminim ki benim kadar çok yoruluyordur. ama hiç anlamiyolar beni ben hasta etmişim eşimi benim suçummuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?