eşim bunlari dedikten sonra ikinci cocuk fikrine hiç sicak bakamiyorum.Aslında çalışan degil hic bir anne mükemmel değildir :)
Tek maaş çalışıyorsanız ikinci çocuk zor olmaz mı zaten ?eşim bunlari dedikten sonra ikinci cocuk fikrine hiç sicak bakamiyorum.
eşim ikinci çocuk istiyo tabi kızım büyüsün ... halada bu istege açik.. ben soğuk bakiyorum düşünemiyorum hiç bakmiyormuşum mükemmel anne degilmişimmm..degilim tabi.. eşime bunlari söledim istiyo ama diyo ki bende bebek bakimina karışıcam 4 aylıkken yemek yedircem diyoo...
6 ay sadece anne sütü verilir bunlar 4 aylıkken ek gidaya geçişi konuştular. kızımın dişleri geç çikti ben işe başladıktan sora değişti gibi bişey diyo..doktorlar geç bile kalmişsin dedi.. 4 aylıkken başlanirmişş.. gerçekten ikinci çocuk firinden soğudum.
eşim bi yere işe girecek.. ikinci cocuk için erken.. kızım daha 1,5 yaşinda..Tek maaş çalışıyorsanız ikinci çocuk zor olmaz mı zaten ?
Disim çok daha iyi canim..tedavi bitmedi ama ağrılarım bitti çok şükür.. ideal kiloya kadar rakibimsinTgcervanne0133 dişin nasıl oldu?
Bu hafta yendin sayıyorum beni haftayada devam edelim inşallah.
nisan34 yavrucum sen naptın gelmemişsin lütfen yarın eksi ile gel sana bir daha 9 yazmayayım
Bu akşamı sahuru güzel atlatalım.
M Miyav68 hoşgeldin ne güzel geldin öyle :)
Öğrenciymişsin allah zihin açıklığı versin :) Bahsettiğin şeyi burda daha öncede konuştuk zaman zaman.
Biz kilolarımızdan ibaret değiliz diye. Öyle zaten. Aynaya odaklanmaktan ruhumuzdaki incelikleri bazen göremedik bazen kaybettik.
İnsanın gücü kalmıyor bazen kendi içini bile görmeye.
Burda kaç kişi gördük ortak hastalığımız bu bizim kilolu olduğumuz için güvensizlik.
Güvensizlikten yine kilo alımı.
Böyle lanet bir döngüyle uğraşıyoruz.
Dışardan çok kolay tut boğazını demek bizi bişeyler yerken görseler keşke.
Belki görerek anlarlar.
Sonuna kadar destekleriz bu konuda bütün gelişmeleri paylaş lütfen.
Canm neden anneligini soruluyorlar.eşin kendi cocuguna bakıp babalığını yapıyor.senin yapman gerekeni kendi üzerine almış olmuyo.çocuk bakmak kadının işi değil.bunu toplum olarak nasıl biz kadınların üstüne yüklüyorlar.dinimizde kadın istese cocuguna süt bile vermez.babasına brn çocuğu emzirmiyorum sütümü satyrm bana parasını ver çocuğu emzireyim bile diyebilir.dinimizde böyle.ha zaten Allah öyle bi sevgi sabır merhamet veriyor ki anneler kendi isteğiyle cocuguna bakıyo.esin babalık ve annelik sorumlulugunu yanlış öğrenmişselammm:)
dün morelim bozulduu... elbisem geldi fakat bana yakışmadiiiiiiii
kilo aldiğimi çin abiye yakışmıyooo
bide eşimle tartiştik..
ben kötü anne mişim detayim çok uzun nasıl anlaticam bilmiyorum bdv açacam da taşlanmasindan korkuyorum
hep içime attim jkimseye güvenemiyorum.;
içimden ağliyorum yaa.:
kv kişisi eşimin aklina yattirdi......
gece hep sen bakiyorsun diye kv.. ben gece uyuyormuşum bakamiyomuşummm içinden geleni yapmıyormuşum gevşek davraniyormuşummmm.
çalşııyorum eşim çalışmıyo. sanki babasi gibiymişim...
Az ilgileniyorsun diyoo..
çok içime oturduuu çooook.
tamam ben bakarim dedim her işe koşan biri degilmişmmm
anneliğimi sorgu etti adam. anneliğimi beceremiyormuyummm.
Bak buna tamamen katılıyorum, bende aynı şeyi söyleyecektim hadi bakalım hodri meydanYarın Büyük gün
Bonus gelmedim ama fazla bi yaramazligimda olmadı.
@orkidekaramel seni cozumledigim kadariyla hassas bir insansın. Arkadasinda yazdığı gibi hiç birimiz mükemmel anneler değiliz öyle olmaya gayret gösteriyoruz sadece. Esin çalışmıyorsa gayet tabi bebeginize bakmalı . Sakın anneliği beceremiyorum diye düşünme. Ama haftasonlari bebeğinin bakımını babasına veya kayinvalidene birakma az is yap cocugunla yap. Aslında bi an kayinvalidenin yerine kendimı koydum onunda en değerlisi oğluşudur hasta olduğu için kıyamıyo olabilir
Şöyle de yapabilisin onlardan habersiz senelik iznini al bundan sonra çalışmıyorum çocuğumun bakimiyla tamamen ben ilgilenicem de bak ozaman işler nasıl da tersine dönüyo.
Şükür canım çok sağol, tamam bir gün belirleyelim kısmetse görüşelimSlm kizlarrr
Ramazanda pek giremedim kisura bakmayin bugun yrnda misafir alcam yogunum
Alinti yapmistim ama kaybolmus aklimd kalan kadarini yazayim artik
ISILDURU cnm gecmis olsun cok sukur eve cikmissiniz
nursena hayirli olsun cnm saglikla kucagina alorsin insallah
YENA ISILDURU nasipse 13unde izmir yolcusuyum 7temmuza kadar oradayim sizinde musayit oldugunuz bir gunu ayarliyalim
Öyle tabi dinimizde kadın istemyorsa süt vermek zorunda bile degil daha baska seylerin lafını da ediyolar. Hem ev isi gem cocuk hem calismak.okuldan 5 te geldim ifyar hazırladım yemek bulaşık derken bebegi uyuttum daha yeni cay icyrm.bebis de 7 de uyaniyo hangi ara uyuyacaksamBengisu süt satışınida ilk kez duydum gız benim herif iki yıl iki kizimida emzirmem için sürekli vıdı vıdı etti gecikmeli bir satis yapayım ona4 yıl buna can mi dayanir dediysem de veletler sadece memede sustuklari için işimede de gelmedi değil helâli hoş olsun minnaklarima
Canım haftada 1 kilo ideal olan,fazlası kas kaybı olabilir..ama diyete yeni basladigin için ödemi 1 kg dan fazla da atabilirsin..bunun için de yeşilçay ve suyunu ihmal etmeyeceksin.kızlarr haftada iki kilo vermek sağlıklı mi??
ben bunu yapmak istiyorum ama nasıl?
zihinde sürekli zayiflamam lazim etkisinden nasıl kurtulabilirim?
zayfilcam takintisi var bende.
şu an kilom 91,5 gördüm sabah..
haftada hedefim 89 olsun 8 lere inmek istiyorum.
dün annemlere iftar yemegi çagirdim.
kabak çorbasi
tavuklu patates yemgi
salata.
peynirli börek...
bide tavuk gögsü tatlisi
kiraz...
ondan sora bişey yemedim. çay içtik canim istemedi.
bol bol su içtim .
inanilmaz yorulmuşum erken uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?