teşekkür ederim bebeğim..
Mönüler nerde kızlar korkuyonuz mu yazmaya
baharnaz bi tripli de sendin değil mi diyetisyene trip atiyo yaaa Neyse biz senin tribini çekeriz gel sen buraya kaç kilo oldun bu arada?
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR] [TD]No[/TD]
[TD]+90 Güzelleri[/TD]
[TD]Başlangıç kilo[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]109 [/TD]
[TD]104,3[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]106,2[/TD]
[TD]+1,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Tgcervanne0133[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ISILDURU [/TD]
[TD]103 [/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]cakil80[/TD]
[TD]96 [/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]bengisu022 [/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]135 [/TD]
[TD]127,5[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]126.8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]huzurunmeraklisi [/TD]
[TD].[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Bonus [/TD]
[TD]109 [/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]93,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Amethyst_1 [/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nur1835 [/TD]
[TD]75 [/TD]
[TD]67.6[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]67,1[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]plasticwoman [/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]74FRIDA [/TD]
[TD]136 [/TD]
[TD]116,9[/TD]
[TD]+1,0[/TD]
[TD]114,3[/TD]
[TD]-2,6[/TD]
[TD]113,7[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Nisan34 [/TD]
[TD]101,5 [/TD]
[TD]90,9[/TD]
[TD]-1,0[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD]-1.7[/TD]
[TD]88,2[/TD]
[TD]-1,0[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD][/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]104.8[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]104,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]nisan34 [/TD]
[TD]121 [/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Ben 2 yaşındaki kızıma yaptım, gaps diyeti diye geçiyor adı, 2 ay yaptık gaz şişkinlik sorunumuz bitti çok şükür.. Kesinlikle iyileştirici bir beslenme şekli olduğunu düşünüyorum ben bunun.Hanımlar hic bağırsak floranızı temizlemek adına ( yani ben bunun için düşünüyorum ama başka nedenlerde olabilir tabi :)) şekersiz unsuz beslediğiniz mi bir süre.
Karatay diyeti de bu şekilde, bende iki yıldır böyle beslenmeye çalışıyorum, yediğim an sisiyorum ertesi gün hemen karbonu şekeri kesiyorum.Hanımlar hic bağırsak floranızı temizlemek adına ( yani ben bunun için düşünüyorum ama başka nedenlerde olabilir tabi :)) şekersiz unsuz beslediğiniz mi bir süre.
Nerdeydin sen canim istanbulmu ?
Ondan sen durmadan doğuruyorsun :) kadın çocuklarla hep iç içe evde işte farketmiyor alışmış bu duruma desene , ne çok hemşire değişti biz hastanedeyken başım döndü 24 saat çalışıp 24 saat dinlenme mi 48 saat dinlenme mi hiç anlamadım gelen giden bitmedi
Harika o zaman , hayırlısıyla kucağına al inşallah Meryem'ini , Zeynep vardı birde diğer kizinin adı neydiSlm kizlarrr
Bu hafta gecer mi onumuzdeki hafta izine ayrilcam bunaldim artik ise gelesim gelmiyor
Hahahaha inan cnm hem iste cocuk hem evde cocuk bazen cok bunltici oluyor kafa kalmiyor surekli aglama sesleri
Sakaryadayim ben
Her kurumun calisma sekli farkli oluyor bizde tatil ve izin dinemleri haric 24 yasan 16 saat nobet 8 saat mesai seklinde calisiyoruz ama ben nibet tutmuyorum anceden zeynepten dolayi sut ve annelik iznim vardi cocuk 2 yasina gelene kadar nobet tutmuyorsun
bir de eger saglik durumunda bir tehlike yoksa hamileligin 24. Haftasini doldurduktan sonra nobetten cikiyorsun (24 haftaya kadar aktif nobet tutuyorsun)
Bende nobete girmek uzereyken meryeme hamile kaldigim icin ve 24. Haftayi doldurdugum icin hic nobete girmedim. (Ayarlasam bu kadar tutturamazdim) Insallah saglikli bir sekilde dogurup Allah omur verirse meryem 2 yasina girdikten sonra nobetlere baslicam ama ben dogumdan sonra ucretsiz izin almayi dusunuyorum vs vs vs ayyy ne cok konustum butun mevzuati anlattim resmen
Günaydın dedim mi ben :) demedim sanırım.
Heyirli günler diyim bari
Hee o benim canim :))
89.50 la gittim 91.700 oldum
Masallah ne guzel kilolar verilmis
Slm kizlarrr
Bu hafta gecer mi onumuzdeki hafta izine ayrilcam bunaldim artik ise gelesim gelmiyor
Hahahaha inan cnm hem iste cocuk hem evde cocuk bazen cok bunltici oluyor kafa kalmiyor surekli aglama sesleri
Sakaryadayim ben
Her kurumun calisma sekli farkli oluyor bizde tatil ve izin dinemleri haric 24 yasan 16 saat nobet 8 saat mesai seklinde calisiyoruz ama ben nibet tutmuyorum anceden zeynepten dolayi sut ve annelik iznim vardi cocuk 2 yasina gelene kadar nobet tutmuyorsun
bir de eger saglik durumunda bir tehlike yoksa hamileligin 24. Haftasini doldurduktan sonra nobetten cikiyorsun (24 haftaya kadar aktif nobet tutuyorsun)
Bende nobete girmek uzereyken meryeme hamile kaldigim icin ve 24. Haftayi doldurdugum icin hic nobete girmedim. (Ayarlasam bu kadar tutturamazdim) Insallah saglikli bir sekilde dogurup Allah omur verirse meryem 2 yasina girdikten sonra nobetlere baslicam ama ben dogumdan sonra ucretsiz izin almayi dusunuyorum vs vs vs ayyy ne cok konustum butun mevzuati anlattim resmen
Hanımlar hic bağırsak floranızı temizlemek adına ( yani ben bunun için düşünüyorum ama başka nedenlerde olabilir tabi :)) şekersiz unsuz beslediğiniz mi bir süre.
Mutlu haftalar kizlar
iki haftadır erteledigim kacamagimi yaptım. Psikolojik açıdan midir bilinmez yediklerimden lezzet alamadım ve pismanlik yaşadım. Dün dündur deyip kaldığım yerden devam edicem inş. Tekrardan 90 lara cikmaya niyetim yok. bayrama hedefim 87 idi bunu başarmama bir kilocuk kaldı inanıyorum olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?