ben kilo veremiyorum gerçekten hep 91-90 arasi gidip geliyo..
çok spor yaptım ayni.
Iyi aksamlar kızlar beni her goren zayifladigimi söylüyo ben de motive olacağına havalara girdim bi yiyorm bi yiyorm sanki dersin 40 kiloyum da kilo alnaya calisyrm.kilomun yarısı bile 40 degil.gecen gün bebeği kaldrrken 8.9 kiloysa bu kadarm fazlaydı bende üzerimde hep bir çocuk varms gibi düşününce acımstm kendime.ama simdi ustumdeki fazlaligin yetiskin bir insan kilosu kadar oldugunu düşününce de bi garip oldum.nerdeyse 85 kiloym.benim boyumdakilir 50 li kilolarda
Bonusa sopalar, yenacığım sana kalpler böcekler çiçekler tabikisi de
Demir, d vitamini, b12, TSH, t3, T4 aklıma gelenler bunların eksikliği kilo vermeyi tamamen engelliyorgünaydin kızlar bişey sorcam anemi hastasi olan kilo veriliyor muu?
Demir, d vitamini, b12, TSH, t3, T4 aklıma gelenler bunların eksikliği kilo vermeyi tamamen engelliyor
ben kilo veremiyorum demirim çok düşük ayni zamanda anemi hastasiyim. emzirdiğimö için hap verdi fayda etmedi. igneye başliycam emzirmeyi birakmaliyim galiba.Demir, d vitamini, b12, TSH, t3, T4 aklıma gelenler bunların eksikliği kilo vermeyi tamamen engelliyor
evet dikkat ediyorum kilo almiyorum çok şükür bi iki kilo verip aliyorum. az ve öz yiyorum. gitmiyo yaaeksik değerlerde kilo verimi çok zor hatta bazen imkansız gibi .
Kansızlık. D vitamin, B12 takviye almani oneririm tahlil yaptırıp ..
Takip ettiğim kadariyla epey dikkat ediyorsun yanılmıyorsam.
evet dikkat ediyorum kilo almiyorum çok şükür bi iki kilo verip aliyorum. az ve öz yiyorum. gitmiyo yaa
en kısa zamanda başliycamYazık emeğine bir süre sonra bıkkınlık gelir yemeye sararsin. .
Tahlilleri yaptırıp ilaçlarını kullanmaya başla bir an evel canım ..
60kiloyum nasılsın daha iyisin umarım. Ugramamissin pek.
Vecakil80 işlerin yoğunmu hala .?
Terapi nasıl gidiyor çok merak ediyorum önemli doneleri bizimle de paylaşacaktın hani. Sadece mutsuzluğu bunalımı değil olumlu gelişmeleride paylaşalım ki bizede yansisin dimi ama :)
İyi akşamlar
Çarşamba
15:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 fincan süt
18:00
Pasta tabağında et döner
1 kase cacık
Su az baya az yatana kadar içerim 1.5
Spor
2 mil lesli...
35 dk kardiyo....
200 bölgesel.....
Pazartesi 94.8
Salı 94.2
Çarşamba 93.3
Ödem gitmiş oldu.
GitmiyorGünaydınnn mutlu perşembeniz olsun
Nasıl gidiyor diyetleriniz :)
Gitmiyor
oyyy kuzum gelmiş benim. sevindim. menü de şahane görünüyor ama o suyu çoğalt kuzum yoksa gitmiyor yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?