Yenaa çok sağol yazdıkların beni motive ediyorHedefin altını bile görebilirsin nisancim. .
2 hafta var bayrama ne güzel senin adına çok seviniyorum. ..
1.emineHarika o zaman , hayırlısıyla kucağına al inşallah Meryem'ini , Zeynep vardı birde diğer kizinin adı neydi
Tabii bahsettiğin devlet kurumu mevzuuatı hasibecim. .
Özel de hemşirelerin çok zor şartlarda calistigini soylememe hiiiç gerek yok.
Sadece hemşireler değil. Genel anlamda özel sektör emek sömürücü
Baharrr çok özledim seni. Noldu bize hiç denk gelmiyoruz
En yakın zamanda toplasip sohbet edelim
Bulamiyorum tatlım sen hamilesin üstüne üstlük çalışıyorsun kimse senden iftar daveti vermeni beklemez ki yorma kendini bu kadar
Bu arada kızlarının isimleri çok guzel Allah hayırlı evlat etsin hepsini
Bulamiyorum niye bu kadar iftar telasindasin is cocuklar hamişlik kuzum ya ne diyim bi firsat olsa otursam diyebilecegin kadar yogunluk gorunuyo burdan :))
Saglikla gelsin bebegin insallah
Yenaa çok sağol yazdıkların beni motive ediyor
Sen kaç kilosun?
Evt denk gelemiyoz canim ya nasil gidiyor spor ve hafiflik aman diyim kiymetini bil. Kizin napti okulu oglun nasil bitiyor bu hafta ayy rahatliycaz. :)
Gunaydinnnnn
Amin kizlar tesekkur ederim
Gecen senede iftara almak istedigim bazi arkadaslarimi cagiramamistim. Seneye omrumuz olursa 3 cocukla ya nasip hic cagiramam dedim ondan bu sene aliyorum. Esimin vardiyasindan dolayi pes pese oldular birazcik olsun ev cok kirlenmiyor temiz olunca. Iftardada cok abartmiyorum zaten yenmiyor diye corba ana yemek pilav salata tatli yapiyorum ekstralara kacmiyorum
Yorma kendini kuzu ya hamissin 2 de çocuk var iş güç onlar seni davet etsin pehhh:)Slm kizlarrr
12den sonra kofte yogurursan bu saatte yatarsin iste. Yrn misafirim var 1.5 kg kiyma aldim. kofte canaginda garnitur yaptim annem ben isteyken pisirecek. Kalan kofteyi esime hazirlayayim ven izmirdeyken cikartip kizartir yer diye dusundum. Sonra vaz gectim kucuk kucuk yuvarlayip unlayip dondurucuya attim persembe gunu kv ve gorumcemleri cagirdim iftara onlara garniturlu kucuk kofteli sulu yemrk yaparim dedim haxir olur.
1.emine
2.zeynep
3.meryem olacak insallah cnm
Izmirdeyken atanmadan once bir sure alsancakta ozel gazi hastanesinde calismistim inan sartlari cok zordu eleman yoktu nobete gidiyordum sabah 8de nobetten cik eve git yat ayni gun aksam 16da tekrar nobete git ki yol meafem en az 1st suruyordu ve boyle 4 kere ust uste gitmisligim oluyordu
Günaydın, anemi derken kansızlığı kastediyorsan demir eksikliğini, kilo veremezsin sürekli hapını icmen gerek ben öyle yapıyorumgünaydin kızlar bişey sorcam anemi hastasi olan kilo veriliyor muu?
ben kilo veremiyorum gerçekten hep 91-90 arasi gidip geliyo..Günaydın, anemi derken kansızlığı kastediyorsan demir eksikliğini, kilo veremezsin sürekli hapını icmen gerek ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?