Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlarrr

12den sonra kofte yogurursan bu saatte yatarsin iste. Yrn misafirim var 1.5 kg kiyma aldim. kofte canaginda garnitur yaptim annem ben isteyken pisirecek. Kalan kofteyi esime hazirlayayim ven izmirdeyken cikartip kizartir yer diye dusundum. Sonra vaz gectim kucuk kucuk yuvarlayip unlayip dondurucuya attim persembe gunu kv ve gorumcemleri cagirdim iftara onlara garniturlu kucuk kofteli sulu yemrk yaparim dedim haxir olur.

Harika o zaman , hayırlısıyla kucağına al inşallah Meryem'ini , Zeynep vardı birde diğer kizinin adı neydi
1.emine
2.zeynep
3.meryem olacak insallah cnm

Tabii bahsettiğin devlet kurumu mevzuuatı hasibecim. .
Özel de hemşirelerin çok zor şartlarda calistigini soylememe hiiiç gerek yok.
Sadece hemşireler değil. Genel anlamda özel sektör emek sömürücü

Izmirdeyken atanmadan once bir sure alsancakta ozel gazi hastanesinde calismistim inan sartlari cok zordu eleman yoktu nobete gidiyordum sabah 8de nobetten cik eve git yat ayni gun aksam 16da tekrar nobete git ki yol meafem en az 1st suruyordu ve boyle 4 kere ust uste gitmisligim oluyordu

Gunaydinnnnn

Bulamiyorum niye bu kadar iftar telasindasin is cocuklar hamişlik kuzum ya ne diyim bi firsat olsa otursam diyebilecegin kadar yogunluk gorunuyo burdan :))
Saglikla gelsin bebegin insallah

Amin kizlar tesekkur ederim
Gecen senede iftara almak istedigim bazi arkadaslarimi cagiramamistim. Seneye omrumuz olursa 3 cocukla ya nasip hic cagiramam dedim ondan bu sene aliyorum. Esimin vardiyasindan dolayi pes pese oldular birazcik olsun ev cok kirlenmiyor temiz olunca. Iftardada cok abartmiyorum zaten yenmiyor diye corba ana yemek pilav salata tatli yapiyorum ekstralara kacmiyorum

Evt denk gelemiyoz canim ya nasil gidiyor spor ve hafiflik aman diyim kiymetini bil. Kizin napti okulu oglun nasil bitiyor bu hafta ayy rahatliycaz. :)

Iyiler canım kızın finalleri bitti .
Oğlan da bu hafta gitmiyor evdeler...

Spora ramazan ayı nedeniyle ara verdim bayram sonrası nasipse başlıyorum tekrar. Yürüyüş yapıyorum ama iftar oncesi. Her gün olmasada. .

Fazla yorma kendini . Kolay gelsin canım.

Yorma kendini kuzu ya hamissin 2 de çocuk var iş güç onlar seni davet etsin pehhh:)

Iyi aksamlar kızlar beni her goren zayifladigimi söylüyo ben de motive olacağına havalara girdim bi yiyorm bi yiyorm sanki dersin 40 kiloyum da kilo alnaya calisyrm.kilomun yarısı bile 40 degil.gecen gün bebeği kaldrrken 8.9 kiloysa bu kadarm fazlaydı bende üzerimde hep bir çocuk varms gibi düşününce acımstm kendime.ama simdi ustumdeki fazlaligin yetiskin bir insan kilosu kadar oldugunu düşününce de bi garip oldum.nerdeyse 85 kiloym.benim boyumdakilir 50 li kilolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…