Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlarrrr

Yorma kendini kuzu ya hamissin 2 de çocuk var iş güç onlar seni davet etsin pehhh:)

Sagolun kizlar
Bugun son misafirlerim gelecek kv ve gorumceler ondan sonra misafir dosyasi kapaniyor cuma evi biraz toparlarim haftasonuda izmir hazirliklari baslar insallah 1 sene oldu gelmedim

YENA 64 kilosun ya bende bu sabah 105.4 ciktim biraz gayret etsek sen versen ben alsam bulustugumuzda tam benim yarim kadar olacaksin
Bulusunca resim cekilelim nasip olursa bir sonraki sene yine cekilip oncesi sonrasi yapariz

S.a kizlar bende insulin direnci var zayiflamam gerektigini soledi doktor yaklasik bi senedir ugrasiyorum en son akupunkturla zayiflamata basladim sukur 98.5 kiloydum su an 90 kiloyum ama insulin direncim hala yüksek delirmek uzereyim düşmüştü yine çıkmış ve ben ikinci cocugum olsun istiyorum inaulin direnci olanda dusuyo gebelik ihtjmali diolar insulin direnci olup gebe kalan var mi

Aleyküm selam.

Ben kalmıştım gebelik süresinde zaten yüksek seyreder diye okumuştum bi yerde.
Bilmiyorum ama takip edemedim.

İnsülin direncinin düşmanı düzgün glisemik indeksi düşük beslenme ve yürüyüş spor.

Gebe kaldığında insulin degerin kacyi peki hatrlio musun cnm

Su an gecikmem var acaba ondan yukselmis olabilir mi de diorum kendi kendime

Anlık yükselmez öyle 1 ay en az süre böyle hormon değerleri için.

Gecikmeyle ilgisi belki olabilir kilo herşeyi etkiliyor bazen.
Sen kilo vermeye devam et mutlaka düşücektir.

Benimde 1 sene önce homa 4.5 ti bayramdan sonra tekrar yaptırcam düşüp düşmediğini görücem.

Tamam cnm saolasin zaten kilo vermeye çalışıyorum yavas yavas gidio ama bu ay gecikme olunca bi umitlenmiatim kilo verdkten sonra hamile kalmayi planliyordm aslnda ama seker ilacina yeniden bslamali miyim onu bilemdim

Tamam cnm saolasin zaten kilo vermeye çalışıyorum yavas yavas gidio ama bu ay gecikme olunca bi umitlenmiatim kilo verdkten sonra hamile kalmayi planliyordm aslnda ama seker ilacina yeniden bslamali miyim onu bilemdim

Hayırlısı olsun hakkında. Sen vermeye devam et ne zaman nasipse olur.

Benimde ilaçlıktı sonucum dr vermedi kilo verince düşücek dedi. 1 sene içinde çok iyi veremediğim için gitmedim kontrole yoksa daha erken gidicektim.

Bize katılabilirsin istersen

Vala bilmiorum bnm canımı sıkan ilaci kullanirken misal daha 95 kiloydum 3.6 cikmiati au an 90 kiloyum 4.6 cikti nasıl oluo

İlaç geçici düşürmüş ama beslenmeye bağlı yine çıkmış demek.
İlaç ilk zamanlar çok etki ediyor sonra ilaca rağmen yüksek gidebiliyor
Beya ekmek zaten cikardim hayatimdan arada tam buyday ekmegi yiyorum tatliyi cok cok nadir tadimlik o da elimden geldikce hareketsiz kalmamaya calisiyorum yuruyus yapamiyorum kizim var 3 bucuk yaşında ve bakacak kimse yok onunla da yurunmuyo abur cubur da yemiyorum cola vs hic eve sokmuyorum ben daha napicam bilmiorum inan psikolojim alt ust oldu artik

İki küçük bir büyük olarak 3 çocukluyum anlıyorum seni :)

Dışarda yürümek için en iyi saati şöyle buldum ben kızlar uyurken baba da daha işe gitmemişken.

Yada bebek arabasıyla.

Dışarı çıkmak çok iyi geliyor ama şart değil spor için evde lesli yapıyoruz biz.

Lesli sensone bir dolu videosu var evde yürüyüş programı ama yürüyüşten daha hızlı temposu var.

Açıp onu yapıyosun 2 mil 3 mil yürümüş gibi oluyosun

Lesliyi bilmiorum ama bi ara zumba yapiordum2 fakat devami gelemedi alışkanlık haline gelse belki devam eder ama 2 3 gjn yapıp araya bisey giriyo birakiyorum su an ramazan boyunca cok dikkat ettim sahur ve iftarlarda da 1 bucuk kilo kadar gitti ama canımı sıkan benden daha kilolu insanlarda insulin direnci yok ya da bilmiolar belki bilmiorum ama hamile kalıp doguruyorlar ben su durumda zayiflayip insulin dirwncim düştü derken belki bi kac sene gececek :/

Takma bu kadar kafana kafaya takınca sorunlar büyüyor sadece.
Bi dolu insan var direnci olup umursamayan yada haberi bilr olmayan.

Direnç için her gün yapmalısın yürüyüşü sporu en azından düşene kadar.

Sabret inş birden düşer bak ne güzel ramazanda çok insan kilo alıyo sen vermişsin. Dahada çok verirsin inşallah.

Kilo ve spor listemiz var bizim kendi aramızda yarışıyoruz

Saol cnm haklsn normalde takmiyordm ama bu ay snrm moralim baya bozuldu gebe olma ihtimali aklima gelince zaten kesin sonuc alayım jinekologtan tekrar azimle zayiflamaya caliscam...
Su konu da hemfikirim yanliz snrm insulin ditrenci olupta bilmeyende cok

Yaris
yYarisiyoruz derken kk uyeleriyle mi whatsap grubu falan mi

merpayııınnnnn
yaa regl oldum, 4 gündürde evde yemioz içmioz misafirlikteyiz
bende olaylar bambaşka yerlere getti desem yeridir
o yüzden gelmedim

hema bugün yniden oruça başladım inşAllah düzen oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…