- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yani bnmkinin yanlış çıkma olasılığı yuksek demi saglik ocaginda ölctürdüm hic te demedi doktor gece yediysen etkiler die bnmde aklima gelmediydi yeni geldiInsurance değeri için 12 saat açıkla ölçülür beni öyle olçuyorlar benim 12 saat açlıktan sonra 50.30
ayyyy kız ben kilo bildirmeyi unutmuşumm yaaaa
hemen tartıldım , o kadar yemeğe iyiyymişim
geçen hafta 91,5
bu hafta 90,5
-1 kg
Seni gidi şipşakçı hele bayram bi bitsin sana neler edeceğum
Güünaaayyyyydınnnn mıı yeeaaahhh
Mutlu haftasonlarınız olsun inşallah
Akşam ve gece ateşle uğraştık bu güne güzel başlamaya engel mi deyıl
ayy dün öldüm , çekim mekanım tarlalar ve uçurum kenarlarıydı göreydin beni
hava sıcak tarlada ordan oraya koş üstüne bi de oruç
hoca 2 dakika daha geç okusaydı kesin 61 e kalırdım çok fenaydım
ama ramazandan sonraıs için bende kendimden ümitliyim
12 saat aç kalmalisin bir daha ölçtururken bidahakine dikkat edersin her ay ölçturuyor musunYani
Yani bnmkinin yanlış çıkma olasılığı yuksek demi saglik ocaginda ölctürdüm hic te demedi doktor gece yediysen etkiler die bnmde aklima gelmediydi yeni geldi
Yok her ay dgl tabiki en az 3 ay arayla olcuyorlar zaten benim 4 ay falan olmuştu merak ettim olctureyi dedim ama pek guvenemedim bayram sonu bi daha olcturcem12 saat aç kalmalisin bir daha ölçtururken bidahakine dikkat edersin her ay ölçturuyor musun
Ne guzelBugün gerçekten yorulmusum ayaklarım ağrıdı resmen ama güzel oldu bolca sağlıklı şeyler aldım mis gibi dietime hazırım
Kopuk kopuk oluyo alintilar ama Yena napiyim hep aklimda olunca sizle konusur gibi konusuyorum merak ediyorum. Ucuş uçuş elbiseler giyiyormusun hani bi ara resim atiyordun ya merak ettim.
Bende sen gibi aynn bi iki kg alip geri veriyorum 2 ileri bi geri ayni döngüde Feramat ve Beneday iciyorumevet dikkat ediyorum kilo almiyorum çok şükür bi iki kilo verip aliyorum. az ve öz yiyorum. gitmiyo yaa
Ooo uçuş uçuş elbiseleri severim ben de merak ettimKopuk kopuk oluyo alintilar ama Yena napiyim hep aklimda olunca sizle konusur gibi konusuyorum merak ediyorum. Ucuş uçuş elbiseler giyiyormusun hani bi ara resim atiyordun ya merak ettim.
Nar nedirBende sen gibi aynn bi iki kg alip geri veriyorum 2 ileri bi geri ayni döngüde Feramat ve Beneday iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?