- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Mutlu pazarlar
Hayırlı kandiller
baharnaz yovv dostum gidebilemem daha senden zayıfım diye yazıcam buralara hiç mahrum kalamam bu zevkten
O
Nar nedir
Hani yazlik tiril tiril elbiseler atardi yena buraya onlardan bahsettimOoo uçuş uçuş elbiseleri severim ben de merak ettim
Cok bozulurum senden zayifim diye yazarsan eger
Alıştım alıştım :) ins cnm bnm moralim süper kilo konusu da ramazana girerken 91.5tim su an sabah tartildm 89.5 çıktım ins 89la çıkarım ramazandanAlıştın buraya dimi :))
Bayram sonrası inş ful aktif oluruz.
Alıştım alıştım :) ins cnm bnm moralim süper kilo konusu da ramazana girerken 91.5tim su an sabah tartildm 89.5 çıktım ins 89la çıkarım ramazandan
Sen kacla basladin su an kactin cnmMaşallah benimde önümüzdeki 2 hafta tek hedefim 89 a düşmek inşallah.
Sen kacla basladin su an kactin cnm
Ay masallah vermissin baya cnm istesek basarmamiz icin neden yok aslinda ya ben kiImdan sonra ne kadar sam sonra vazgectim en son tarti a 98 i gördüm dedim napiorum diyetisyene gittim basldm yavas gidio ama gidio şükür insulin direnci oldugu icin biraz zor oluo kilo vermem ama yerimde saymiyorum o a birsey ins 70leri görmek hedefim
Uzun zamandır yüksek kilodayım.
Geçen sene 109 gördüm birazını verdim sonra bi 4-5 ay kaldım öyle şimdş biraz daha verdim.
92 oldum 17 kilo oluyor sanırım.
Daha verecek baya kilom var
Demir eksikligi ole oluyo bnmde b12 düşük halsizlik uyku hali cok oluyogünaydin demir ekskiliğime ragmen gün 90,3 gördüm çok şükür.
doktora gidicem bakalim.
çok dikkat ediyorum hatta hareketli geçiyo günüm. ama gitmiyordu
yoruluyorum iyice. halim hiç kalmiyorduu.
ölü gibi oluyordum resmen.
Tünaydin cnm sana da insTünayyydınnnnn
Mutlu huzurlu bir haftanız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?