Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuştu inşallah

Cok gecmis olsun canim benim. Icini ferah tut ins.hepsi gecicek dualrimiz annenle

Güünaaayyyyydınnnn mıı yeeaaahhh

Mutlu haftasonlarınız olsun inşallah

Akşam ve gece ateşle uğraştık bu güne güzel başlamaya engel mi deyıl

1kilo alayim.bende o enerjiden

Şükür Canim iyiler tatile geldik antalyadayiz
Neresinde bu yıl biz de yine antalyaya gideceğiz arkadaş grubunda çoğunluk Antalya istedi bu sefer side de kalacağız geçen sefer Belek de kalmıştık Kepez de macera ormanı merak ediyorum çocuklarla eğlenceli bir gün olur diye

Vala çok sıkıntılı birşey ya belki ben çok takyorum kafama bilmiyorum
Benim 50.30 çıktı diğer değerler de yüksekti. Bu aralar kontrole gideceğim ama basaramadim izin problemlerinden. Ilk 2 ay yarıya dusermis birden hepsi dusmezmis birde yediğim şeyler de sonucu etkiler örnek akşam patates yedikten insülin yüksek çıkıyor. Ufak tefek fazlalıkları sporla tolere edebilirsin. Yemekten sonra mutlaka hareket et insülin i vücudunda kullanılsın. Doktorun tavsiyesi her yemekten sonra 30 dakika hareket halinde olmam bulasik yıkamak bile dahil buna. Evin içinde birseyler yapman. Ben yemekten sonra nerdeyse masada uyurdum o derece kötü oluyordum. Bi de tüm gün çok rahat aç kalabiliyorum ama birkez ağzıma birsey alsam kontrolumu yitiriyorum sınırsız yeme kapasitesi. Kalbim çarpmaya baslayinca durmak zorunda kaliyordum. Tam bir eziyet vücuda. Şimdilerde iyiyim daha düzgün secimlerim var ekimden bu yana kola icmedim dün eşime aldım dolapta duruyor ama benim içme isteğim yok o derece. Bu konuda yazmakla bitiremem sebebini bilmeden kendimi hastalık sahibi yaptım ama ben bunların hepsini duzeltecegim. Sen de duzeltebilirsin stres olmadan akıllıca düşünerek

Cnm ben bayadr. Diikkat ediorum aslinda kola abur cubur beyaz ekmek bunlari nerdryse cikardim hayatimdan hi.c tuketmiyorum kilo da veriyorum ama nie yukseldi yine anlamadim acaba ramazan dolayisiyla mi yuksek cikti die düşünüyorum acikcasi dogal olarak sahur uapioruz gec vakitte sabah 9 da tahlil verdim ondan da brlki yuksek cikmistr diorum bi de ramazan sonu standarta binimce olcturcem

Insurance değeri için 12 saat açıkla ölçülür beni öyle olçuyorlar benim 12 saat açlıktan sonra 50.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…