HELAAALLVahşice ödem attım
Tamam belki birazda susuz kaldım
Olsun lan yıllar var bu rakamı görmemişim
Ha sulu ha susuz yapıştır gitsin.
Geçen hafta 93.3
Bu hafta 91.8
Fark -1,5
Ben sana hoşgeldin dedim mi prensesin annesiTamam cnm sknt dgl
Ödem değildir yağ atmışındırVahşice ödem attım
Geçen hafta 93.3
Bu hafta 91.8
Fark -1,5
Önumuzdeki sezon 1. Sınıfmısınız hadi hayırlı olsun :)Akşam elif hasta öyle yorgundum ki ilacını verdim yatırdım kalkıp spor yapıcam sahur falan....
Uyumuşum ve çocukta rahat etmiş uyumuş bana ses eden yok sahur geçmiş bir güzel :))
Yemek değilde su içseydik bari ilaçlar falan neyse artık nasip böyleymiş kaç gece oldu bekledim sahuru hep bu seferde o beni beklemiş.
Sabahta erkenden karne için hazırlandık gittik öğlen geldim eve istanbul yanıyor sıcaktan.
Ana sınıfı karnesi bu oğlanın karnesine gidemiyorum artık. O zaten karneden sonra arkadaşlarıyla avm ye gidicek pehhh
Hoşbulduk benimde amacım o. Şimdiden kurtulayım da rahat edeyim.Fit mutlu anne ciseak77 hoşgeldiniz aramıza, inşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.. Arkadaşlar kurallardan bahsetmiş zaten.. Aktif olarak burda olursanız faydasını görürsünüz inşallah..
ciseak77 canım yaşın çok küçük lütfen hemen önlemini al, sonra bizim gibi uğraşma böyle..
Sorma eve 00.30 da geldiğim oluyor çok zor günlerdi ama bitiyor az kaldı. Bugun Mobing uygulayan kişiyi aldılar resmen üstümden tonlarca yük kalktı. Dünya daha bir TOS pembe göründü gözüme daha bi mutluydum tüm gün sevincimi saklayamadim o da anladı zaten hala tehdit hala tehdit ama umurumda değil ben zaten cikarirlarsa cikarsinlar diyorum en kötü tazminatımi alıp bebek yaparım. 8 yıl kaldı prim gün sayisina dayanır yuregim olur biter.@60kiloyum nasılsın daha iyisin umarım. Ugramamissin pek.
Vecakil80 işlerin yoğunmu hala .?
Terapi nasıl gidiyor çok merak ediyorum önemli doneleri bizimle de paylaşacaktın hani. Sadece mutsuzluğu bunalımı değil olumlu gelişmeleride paylaşalım ki bizede yansisin dimi ama :)
Supersin.devamı gelir ins.az laldi 80lereVahşice ödem attım
Geçen hafta 93.3
Bu hafta 91.8
Fark -1,5
Mesajdan bile belli ne kadar yorgun oldugum.bugun hem karne hem oftara misafir yordu beni.spor eklenirse daha iyi olacağım ins.bi de teoit duzend girsnKizlar veni buhafta atni yazsanz.uykuduzlk yirgunluk ve troit degerm vata yükselmiş.biratoparlsnyn. y da bi sure izinli olaym.bu aksam arti 2 kilo gördüm.
Hb cnm evet tek 3 bucuk yasinda :)Ben sana hoşgeldin dedim mi prensesin annesi
Demediysem şimdi diyorum hoşgeldin prensesin kaç yaşında ve tekmi ? benimde 1 adet 15 yaşında prensesim var :)
Gecmis olsun cnm Rabbim sofa versnKızlar annemi yatırdık ameliyat için hastaneye. Belde kayma ve 2 fıtık var pazartesi ameliyat olacak. Bugün onun işlerine koşturdum, kızım da hasta, yanında ben kalamadım eşim kaldı, hasılı çok yorgunum listeyi bugün yapamayacağım,Bonus yapar belki. O da 3 çocukla zorlanıyo, onunda ufaklık hasta. Yapamazsa da yarın hallederiz inşallah kusura bakmayın..
Geçmiş olsun canım inşallah pazartesiden sonra annem tum sıkıntılarından kurtulur haberdar et bizi olurmuKızlar annemi yatırdık ameliyat için hastaneye. Belde kayma ve 2 fıtık var pazartesi ameliyat olacak. Bugün onun işlerine koşturdum, kızım da hasta, yanında ben kalamadım eşim kaldı, hasılı çok yorgunum listeyi bugün yapamayacağım,Bonus yapar belki. O da 3 çocukla zorlanıyo, onunda ufaklık hasta. Yapamazsa da yarın hallederiz inşallah kusura bakmayın..
Benim de çok yüksek 25 e düşürmeye çalışıyoruz hayırlısı olsunSu an adet Gecikmem var ama testler negatif
Yüksek dio 5.7ydi ilk 98 kiloyken ilac kullandm bi ara 3.7ydi gecen olcturdum yine 4.6 olmus anlamadim normali 2.6ymis
Allah bağışlsın :)Hb cnm evet tek 3 bucuk yasinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?