Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önumuzdeki sezon 1. Sınıfmısınız hadi hayırlı olsun :)

Evet oğlan ıstemez artık senı :))
 
Hoşbulduk benimde amacım o. Şimdiden kurtulayım da rahat edeyim.
 
Sorma eve 00.30 da geldiğim oluyor çok zor günlerdi ama bitiyor az kaldı. Bugun Mobing uygulayan kişiyi aldılar resmen üstümden tonlarca yük kalktı. Dünya daha bir TOS pembe göründü gözüme daha bi mutluydum tüm gün sevincimi saklayamadim o da anladı zaten hala tehdit hala tehdit ama umurumda değil ben zaten cikarirlarsa cikarsinlar diyorum en kötü tazminatımi alıp bebek yaparım. 8 yıl kaldı prim gün sayisina dayanır yuregim olur biter.

Terapi biraz ağır geçiyor eskiler çok canlı yaşıyorum. Dedikleri dogruymus ciddi ciddi bebekligime döndük. 2 haftadır yorgun olmama rağmen uyuyabiliyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Uzun zamandan sonra ilk defa rüya gördüm gerçi neşeli değildi ama rüya sonuçta o da onemliymis. Insanlar rüya gormeliymis. Rüyamda sezeryan olacakmisim doktor bunu dedi. Ben de normal doğum olmadı diye üzülüyorum. Ilk defa böyle bir rüya gördüm kısmet. Bu arada kilo aliyorum bayramdan sonra çok sıkı gelecegim mesailerim de azalacak en azından 9 rutinine donecegim. Ay çok çene düştü yine dilim sismis.
 
Kizlar veni buhafta atni yazsanz.uykuduzlk yirgunluk ve troit degerm vata yükselmiş.biratoparlsnyn. y da bi sure izinli olaym.bu aksam arti 2 kilo gördüm.
 
Kizlar veni buhafta atni yazsanz.uykuduzlk yirgunluk ve troit degerm vata yükselmiş.biratoparlsnyn. y da bi sure izinli olaym.bu aksam arti 2 kilo gördüm.
Mesajdan bile belli ne kadar yorgun oldugum.bugun hem karne hem oftara misafir yordu beni.spor eklenirse daha iyi olacağım ins.bi de teoit duzend girsn
 
Kızlar annemi yatırdık ameliyat için hastaneye. Belde kayma ve 2 fıtık var pazartesi ameliyat olacak. Bugün onun işlerine koşturdum, kızım da hasta, yanında ben kalamadım eşim kaldı, hasılı çok yorgunum listeyi bugün yapamayacağım, Bonus yapar belki. O da 3 çocukla zorlanıyo, onunda ufaklık hasta. Yapamazsa da yarın hallederiz inşallah kusura bakmayın..
 
Gecmis olsun cnm Rabbim sofa versn
 
Geçmiş olsun canım inşallah pazartesiden sonra annem tum sıkıntılarından kurtulur haberdar et bizi olurmu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…