Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Annem ameliyattan çıktı, iyi görünüyo inşallah..

Ben betülün hastalığı annem derken sağlıksız beslendim, kendime zaman ayıramadım o yüzden böyle bi sonuç oldu.. Annem eve çıktıktan sonra bende kalacak, bayram sonrası ben de düzenime kavuşacağım ve diyete devam edeceğim inşallah..

@MiuLego meral ettim bize ne yapacağını :) arada takımı okuyup tırsıyorum senden :)

Tirs bencede korkudan bende sadece okuyorun 7.takimi yazmaya korkuyorum bana sende gel der diye

Gecmis olsun canm.cabucak iyilessin annen ve betül.

Hayırlı geceler hanimlar
İzinliyim diye pek gelemedim buralara.
Yeni planlar varmiş burası için,çok iyi olur,zira kendi başimiza kalirsak bayagi bir salıyoruz kendimizi,ben oyleyim mesela. Kaç haftadir tartilmadim korkumdan,yedim de,sonucun kotu olduğunu tahmin ediyorum. İyi bir sallanmam lazim. @bonus ve @MiuLego ya guveniyorum. Yaptiklari yapacaklarinin teminati , başarılarını takip ediyoruz. İnşallah bizlere de faydaları dokunacak.
İznimde bitmiş, bonuscan soyledi, hafiften bir korku sardi beni. İnşallah fazla artim yoktur. Yarindan itibaren bir yol haritasi çizmem lazim kendime. Yürüyüş ve yuzme destekli yeni yeme plani oluşturacağim inş.
@eboe geçmiş olsun canim, annen ve kizin inşallah iyilerdir şimdi
Yeniden başlamak için bismillah
Herkese guç kuvvet,sağlik diliyorum Allahtan

vaayy kendimi hiç bu kadar bi işi başarmış gibi hissetmedim

heeeeee
bana bi düzen lazım onu nasıl ayarlıcam acaba, araştırmaya nerden başlasam
bayramın 3cü günü çekimlerim bi başlayacak fena başlayacak
geçen sene akşam yemeklerini yapmaya zaman bulamadım fastfood olayına girdim

ama bu sene ne yapıp edip cok düzenli olmak zorundayım, eylülde oğlumla kendimize
doğum günü klibi çekmek istiyorum sahilde, o zamana kadar bu göbek gitsin istiyorum

beğenmeyi sefioz ondan
üşeniyorum yazmaya
hemaaaaaa farkettim sustukca gizliden
bişyler yürütüyorum mideye

Pazartesi

Sahur
1 kupa tarçınlı süt

İftar
Ballı limonlu su+1 hurma
2 yada 2,5 sucuklu yumurta
2 kk tulum peynir
Yeşil zeytin

Su 1,5 litre fazlası olabilir inş. Yatana kadar
@MiuLego
Aslında kendime tavuk haşlıyodum ocaktaydı. Ama keyifsizdim biraz zor hazırladım yetiştirdim herşeyi daha uğraşmak istemedim tavukla.

Spor

30 dk tempolu yürüyüş
75 dk lesli 5 day slim
200 bölgesel

kacamaksiz sahurlar
Bonus kişisi mşl yokuş aşağı gidiyon yakında hepimizi gecicen. Çok mutluyum senin adına.
E eboe annene Allah acil şifalar versin.
Yeni gelen kizlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun.
Bu ay iki kilo vermişim mutlu oldum böyle devam edersem bir yılda 24 kilo eder hayaller hayeller :))

Hayalmi diyon hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…