Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanırım birseyler benim spor yapmamı engellemeye çalışıyor karnima kaynar su döküldü çok fena canım yanıyor kremle Bandaj yaptilar. Sadece yarım gün mutfaktaydim ve başıma gelmeyen kalmadı parmagim kesildi ayagima kavanoz düştü üstüme kaynamis şu döküldü. Başka ne olabilirdi ki bilemiyorum ben artık diet ve spor yapmak istiyorummmmm

Gecmis olsun cnm yanik zor olur bilirim bende malesef

Mutlu sevgi dolu bir bayramınız olsuuun

Birde az çukulatalı az baklavalı

Benim kilo bildirimim yüz oniki nokta sekiz

Perşembe sabahı kılom bu cuma sabahı biraz Daha artım vardı mağlup döneme girdim dün birazda fazla baklava ve çukulata yedim

Telefonumun dokunmatiği de bozuk anca bu kadar yazabildim

Evde bir tepsi baklava var onu nasıl saklasam acaba

Geçmiş olsun canım görünmez kaza derler ya çabuk atlatırsın inşallah

Gecmis olsun canim. Bence sen bi sure girme mutfaga

Herkese mutlu huzurlu nese icinde bir bayram diliyorum

cakil80 geçmiş olsun çakıl noldu sana öyle ya bayram günü

Sadaka ver aman diyim dikkatli ol.
Aklimda.Ben de anlamadim bir heves geldim erkenden eve hepsi üst üste geldi. Resmen verilmiş sadakam varmış daha kötü olabilirdi allahtan su toplamadi en korktugum oydu. Pztesiye kadar iyileşse keşke

İyi geceler hanımlar
@cakil80 geçmiş olsun tatlım.
Iki gündür yatıyorum fena hastalandım bayramı böyle bitiricem galiba. yemek te yiyemedim doğru düzgün sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. açlıktan olucem ya bi çorba yapmaya halim yok

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun bu bayram ikimiz içinde iyi geçmedi Bandajlar dün gece çok bunaltti allah hastane de yatana alçı içinde oturana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…