Sanırım birseyler benim spor yapmamı engellemeye çalışıyorkarnima kaynar su döküldü çok fena canım yanıyor kremle Bandaj yaptilar. Sadece yarım gün mutfaktaydim ve başıma gelmeyen kalmadı parmagim kesildi ayagima kavanoz düştü üstüme kaynamis şu döküldü. Başka ne olabilirdi ki bilemiyorum ben artık diet ve spor yapmak istiyorummmmm
Geçmiş olsun canım görünmez kaza derler ya çabuk atlatırsın inşallahSanırım birseyler benim spor yapmamı engellemeye çalışıyorkarnima kaynar su döküldü çok fena canım yanıyor kremle Bandaj yaptilar. Sadece yarım gün mutfaktaydim ve başıma gelmeyen kalmadı parmagim kesildi ayagima kavanoz düştü üstüme kaynamis şu döküldü. Başka ne olabilirdi ki bilemiyorum ben artık diet ve spor yapmak istiyorummmmm
Hayirli bayramlar kızlar
Ben kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 88.3
Bu hafta 87.4
Bayram için koyduğum hedefe ulastim
Sanırım birseyler benim spor yapmamı engellemeye çalışıyorkarnima kaynar su döküldü çok fena canım yanıyor kremle Bandaj yaptilar. Sadece yarım gün mutfaktaydim ve başıma gelmeyen kalmadı parmagim kesildi ayagima kavanoz düştü üstüme kaynamis şu döküldü. Başka ne olabilirdi ki bilemiyorum ben artık diet ve spor yapmak istiyorummmmm
Sağol canım sabah pansuman zor oldu ama allahtan şu toplamadi çok şükür. Ne kadar sürede geçer acabaGecmis olsun cnm yanik zor olur bilirim bende malesef
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım görünmez kaza derler ya çabuk atlatırsın inşallah
Eşim de dalga geçiyor sen salata yap sadece diyor hainGecmis olsun canim. Bence sen bi sure girme mutfaga
Herkese mutlu huzurlu nese icinde bir bayram diliyorum
Aklimda.Ben de anlamadim bir heves geldim erkenden eve hepsi üst üste geldi. Resmen verilmiş sadakam varmış daha kötü olabilirdi allahtan su toplamadi en korktugum oydu. Pztesiye kadar iyileşse keşkecakil80 geçmiş olsun çakıl noldu sana öyle ya bayram günü
Sadaka ver aman diyim dikkatli ol.
Sağol canımcakil80 geçmiş olsun
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun bu bayram ikimiz içinde iyi geçmediİyi geceler hanımlar
@cakil80 geçmiş olsun tatlım.
Iki gündür yatıyorum fena hastalandım bayramı böyle bitiricem galiba. yemek te yiyemedim doğru düzgün sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. açlıktan olucem ya bi çorba yapmaya halim yok
Bende duydum Instagram dan filanda ne işe yarar diye bakmadım ne işe yatıyormuş aldın mıarkadaşlar aspir yağını düzenli kullanıp sonuç alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?