Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk gittiğimde tam 90dım yani iğrenç artık veriyorum ya şidi bir tşört alcam fazla muhteşem bişey deil ama giymek istediğimdi benim hep zayıflar giyiyor ya sinir oluyordum şimdi alcam onu yaz sonu giyebilirim belki

bu sabah tartıldım ve 89 kg ım arkadaşlarrr:)

Oooooo maaşllah maaşallah.Çok sevindim.İyi günlerinde kullan canım.Daha iyilerine nasip inşallah.

Bu ara da tekrar gitmek isterse hiç üzülme;gönder gitsin.Baksana dönüşü muhteşem oldu......:lepi:hihoyyythihoyyyt

Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri Domatesli Biberli Yumurta Buyukce bir tavaya yag Domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz.Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir. Yumurtalari kirip sigaramizi bitiriyoruz. Pismistir herhalde ocagin altini kapatiyoruz.

azcık gülelim kızlar..

Makarna Bir Tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip maç izlemeye basliyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz. Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde Su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz. (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sikip yiyiyoruz.Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo.

Pilav Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu yumusak ve tane tane olmasi gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirincleri tek tek pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor. Maharet hepsini bir arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pisiriyorsunuz. Hem bunu suzmeye de gerek yok.

Patates Kizartmasi En kolay islerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi kesiyorsunuz ve kizgin yaga atiyorsunuz. Tek yapmaniz gereken altini zamaninda kapatmaniz. Yoksa tencere Alev alabiliyor. Bu yuzden sadece tv'de pembe dizi varken yapin.Bir de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz. Mutlaka tabaga koymak gerekiyor. Onun disinda cok kolay.

ZOR YEMEKLER Konserve Türlü Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin icindekileri dokup uzerine su koyuyoruz. Pismesi cok uzun suruyor. O sebeple basinda beklemiyoruz. Gidip tv izliyoruz. Her seferinde yandiklari icin henuz tadina bakamadim ama konservenin uzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye benziyor. Tavuk Yapilisi makarna gibi. Sicak Suyun icine atiyoruz arada pisip pismedigine bakmak icin hayvanin kaba etine catal sapliyoruz. Bu yemek pistikten bir iki gun sonra uzeri jelibon gibi oluyor. Bu yuzden pisirirken istege bagli olarak bolca toz seker eklenebilir.

:roflol::roflol::roflol:

vee buda bir erkeğin ağzından püf noktaları...))

PUF NOKTALARI 1-) Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin. Boylelikle tabak kirletmemis olursunuz.

2-) Asla sade pilav yapmayin. Domatesli pilav yaptiginizda altini tuttursaniz bile renginden anlasilmaz.

3-) Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin. Ozellikle rendelediginizde elleriniz cok kotu kokuyor. Bunun yerine sogana Ekmek tahtasiyla bes alti kez vurmayi deneyin, ayni isi gorur.
4-) Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin. Kizgin yaga attiginizda cok kotu patliyorlar.
5-)Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler. Sayet gecen Ay yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir. Sakin yemeyin.
6-) Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri duser. Mumkun olduğunca oldugunca cig tuketin.
7-) Karpuz tabaga koyulmamasi gereken bir meyvedir. Ikiye ayirip ortasindan kasikla yiyebilirsiniz.Tencere kapagi en mukemmel tabaktir.
Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi dusunmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir. Bu bolume konan seyler nasil olsa bir sure sonra unutulur.
9-) Sebzeligin kapagini siki kapatirsaniz curuyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir.
10-) Spagetti pakedini acmak icin pakedi ortasindan sikica kavrayin ve altini tum gucunuzle fayansa vurun. Pakedin ust tarafi yirtilacaktir. Belki bu islem sirasinda makarna unufak olabilir ama risk almaya deger. Ozellikle misafirlerin yaninda yapmanizi tavsiye ediyorum. Oyle daha guzel, bu size cok maco bir Hava verir.
11-)Sagda solda kulagima caliniyordu. Mutfak robotu denen bisey varmis. Birden icimi bir heyecan kapladi. Ulan madem bu isin robotu var ben niye kosturuyorum yillardir diye sinirlendim. Hemen gidip aldim bi tane. Eve gelip kutusundan cikardigimda itiraf etmeliyim ki hayal kirikligina ugradim biraz. Ben acikcasi ufo gibi bisey bekliyodum, bu bildigimiz tencerenin plastigi. Icinde de vantilator gibi bisey var. Bununla birlikte bi ton Plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum. Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine. Bakalim ne yapacak diye bekledim. Kabuklarini bile soyamadi essogluesek. Paramparca etti birakti. Sinirlendim attim bi kenara yazdan beri duruyo orda.Bir ara yikayip vantilator gibi olan seyi bilgisayarima takmayi dusunuyorum. Belki fan olarak is gorur. Onun disinda tamamen para tuzagi.Ilerde cikarsa mutfak androidi almayi dusunuyorum:))))))))))))))))

Bunun gerçeğini benim eşim yapmıştı zamanında biliyomusun..Çalışırken ben ondan daha geç gelirdim eve..

Bir gün geldim baktım tencerenin içine spagettileri koymuş,üzerinede su..tezgahın üzerinde duruyor..:1shok:

Bu ne böyle diye şaşkınlıkla sorduğumda,çok acıktım sen gelince hazır olsun daha çabuk pişsin diye, böyle yaptım diyo övünerek...:1shok:

Yuhhh dedim ya..Dakikalarca gülmüşüm anlatamam..:roflol:
Kayınvaldem hiç birşey yaptırmamış,e yanlızda kalmamış öğrenciliğinde falan..Ev konusunda sıfır yetenekti..neyse azıcık eğittim..:jeyyar:

Bu durumdan hoşnut olmayan bir kişi var oda annesi...
:roflol:

koptum dağıttım ya.. ben normalde işyerinde hiç gülmem hiç konuşmam.. bi gül bi gül.. allahtan kimse yoktu :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:

mutfak robotu çok kullanırım yemek yaparken.. bi kettle bi de robot.. elim kolum gibiler kaydirigubbakcemile2

android de iyi fikirmiş.. aklinialirimsmile

selam kızlar uzun bir aradan sonra geri döndüm. tekrar toparlanmam 2 ay sürdü. tabi listeden atılmıştım. buraya girip mesaj yazmaya yüzüm yoktu. ama citol sağolsun beni tekrar aanıza aldı. bu arada epey kilo verip öyle geldim. bu perşembe yeni kilomu bildiricem ama 83.5tim en son. diyetisyene devam ediyorum.

bugünkü menüm
bugün
sabah
1kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 salatalık

ara
1 elma
2 grissini

öğlen
8 kaşık patlıcan yemeği
1kk peynir
1 su bardağı yourt +kırmızı lahana
1 dilim ekmek

ara
1 sb ayran
1 elma
5 etiform

akşam
domates soslu tavuk
1dilşim ekmek
bol salata
1 çb yoğurt
1 meyve

ara
2 meyve

Hoşgeldin tekrar o zaman...

Seni en son, doksanlardaydın diye hatırlıyorum..Çok iyi tebrik ediyorum..:)

hoşgeldin pregant.. umarım her giden döner senin gibi :gitme:

diyetin kaç kalorilik CADIARZU benimkine çok benziyo da aklinialirimsmile

Candy;

Doktorlar pislik değildir canım:umursamaz:.Annelikten sonra yapılan en kutsal işi yapıyorlar.Lisan-ı münasiple sorarsan gereken açıklamayı yaparlar;ayrıca günde 200 hasta bakan bir insanda konuşacak hal kalmaz zaten.
Sana ne oluyor dersen onlar benim meslekdaşım.Biraz kanıma dokundu da canım.....
Dünyada hiç bir meslek olmasa hayat bir şekilde yaşanır ama doktorlar olmazsa hayat devam edemez.

sabah:3dilim ekmek
domates-salatalık 5 adet zeytin 2dilim ince peynir

ara: 2 porsiyon meyva

öğle:6kaşık sebze yemeği
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara 2 galeta
1dilim peynir
1 meyva

akşam: et-tavuk-balık
4 kaşık sebze yemeği
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata
3 dilim ekmek

ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

ben şeker kullanmadığım için için sütlü tatlı veya 1 top dondurmada olabiliyor ara öğünde 1800 kalorilik bir diyet bana çok yaradı

ay cnm sorma bende çok ters davranmalarından şikayetçiyim

o yüzden doktora gitmekten çok çekinir oldum

bugün kardeşim gitti bir doktora gözü küçücük kaldı

kapandı şişti belli mikrop kapmış geçen senede olmuştu

doktor hanım ne olduğunu bilmiyorum neresi şiş onun demiş

ne olduğunu bilmiyorum ama bir damla yazayım bari demiş

böle bişey olabilirmi ne olduğunu nasıl anlamaz dicem ama

anlamayabilir hadi atlamıştır oonu anlamadığım bilmediği birşeye

nasıl bir damla yazayım bari demesi tabi güvenipte alınırmı o damla

yarın başka doktora gidelim bari kusura bakma

beyzusum ama çok doluyum sanırım bunun gibi saçma

birçok hikayem var ama yazsam roman olur diyebilirim

ama haklarını yememekte lazım sonunda iyi bir doktor denkgeldide

kbb bölümüne gidebildim bademciklerimin alınmasına karar verdi

çok enfeksiyon geçirmiş artık işlevini yerine getirmiyormuş ay neyse çok uzattım :gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…