- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
doktor gibi yazmışsın.. hatta doktorlar bile bu kadar bilgi vermiyor sinirler veriyo reçeteyi konuşmuyo bile ne pislik insanlar bu doktorlar ya (anlattığım gibi olmayanları tenzihen)
http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Zeka/Kirmizi_Yildiz
bu oyun çok güzelmiş belirteyim delikafadulden
Candy;
Doktorlar pislik değildir canım:umursamaz:.Annelikten sonra yapılan en kutsal işi yapıyorlar.Lisan-ı münasiple sorarsan gereken açıklamayı yaparlar;ayrıca günde 200 hasta bakan bir insanda konuşacak hal kalmaz zaten.
Sana ne oluyor dersen onlar benim meslekdaşım.Biraz kanıma dokundu da canım.....
Dünyada hiç bir meslek olmasa hayat bir şekilde yaşanır ama doktorlar olmazsa hayat devam edemez.
ay cnm sorma bende çok ters davranmalarından şikayetçiyim o yüzden doktora gitmekten çok çekinir oldum bugün kardeşim gitti bir doktora gözü küçücük kaldı kapandı şişti belli mikrop kapmış
geçen senede olmuştu doktor hanım ne olduğunu bilmiyorum meresi şiş onun demiş ne olduğunu bilmiyorum ama bir damla yazayım bari demiş böle bişey olabilirmi ne olduğunu nasıl anlamaz
dicem ama anlamayabilir hadi atlamıştır oonu anlamadığım bilmediği birşeye nasıl bir damla yazayım bari demesi tabi güvenipte alınırmı o damla yarın başka doktora gidelim bari kusura bakma
beyzusum ama çok doluyum sanırım bunun gibi saçma birçok hikayem var ama yazsam roman olur diyebilirim ama haklarını yememekte lazım sonunda iyi bir doktor denkgeldide
kbb bölümüne gidebildim bademciklerimin alınmasına karar verdi çok enfeksiyon geçirmiş artık işlevini yerine getirmiyormuş ay neyse çok uzattım :gitme:
bahsettiğim doktorlar günde sabit 50 hasta bakıyorlar.. fakat hastanın yüzüne bile bakmıyorlar..
senin meslektaşlarını tanımıyorum sen tanıdığına göre onları benim lafıma karıştırma istersen..
ben parantez içinde bahsettiğim gibi olmayanları tenzih ettiğim gibi doktorluk mesleği ile ilgili hiçbir şey söylemedim bu şekilde davranan doktorlar için söyledim..
önce oku canım.. laf söylemek için de laf söylenmez di mi ama..
sen zaten beni bi yargısız infaz etmiş gibisin ya ben neden olduğunu hiç bilmiyorum.. :çok üzgünüm: şu koca topikte beni kaale almayan tek sen varsın.. düne kadar bana yazılmış tek bir yazın bile yok.. bir ay oldu ben geleli 5 hafta hatta.. benneyaptımki
canlarım niye üzüyorsunuz ki kendinizi...
hadi itiraf edeyim ...
ben bir doktorum aslında...
ama uzunca bir zamandır hasta muayene etmiyorum...
idarecilik yapıyorum...
evet ...mesleğimizde iyi ve kötüler var...
çok iyi olup insani nedenlerle...ailesel..maddi...yada yorgunluktan hastasına kçötü davranan da var... ama gerçekten 8 saatte 100-120 hastaya bakmak hiç kolay değil..
ben aktif çalıştığım dönemlerde 16 saatlik bir nöbette 430 hastaya kadar bakmıştım...
düşününce inanılır gibi değil...
ancak bankada, vergi dairesinde, okulda, trafik polisinin karşısında melek olan insanımız çoğu kez doktorun da bir insan olduğunu unutur....
neyse bunları tartışmak boş..
hepimiz zaman zaman acı şeyler yaşıyoruz...
her yerde...
bunları yanımızda taşımayıp o anlık şeyler olduğunu düşünmek gerek bence...
hayata gülerek bakmak ger4ek..
allah kimseyi sağlığından etmesin...
ben hem bir doktorum... hemde sağlık nedeni ile çok üzüntüler yaşadım...
yani her iki tarafta da oldum...
üzmeyin kendinizi...
sağlığınıza dikkat edin...
evimize yarım saat uzaklıkta bir gezmeğe çağırdı kv hadi gideyim hareket olsun dedim . kızımı arabasına koydum kanter içinde kaldım .arabasından inmek istiyor ama mümkün değildi onu kucağımaalacakmışım tabiki ağlayıp sustu. gittiğimiz yerdede uyutamadım salıncağınıistedi kıyametler koptu babamızı aradık gelip aldı bizi şimdi uyuttum gittiğime pişman oldum yani. ama çok güzel spor oldu giderken .keşke orada mama yemeseydim ama yedim artık pişman olsamda
düğünümüzede 26 gün kaldı ben hala aynıyım . 5 kilo verebilsem düğüne kadar açmı yaşasam acaba
neyse sevindiğim nokta kv urfaya gidiyor oğluna 1ay yok evde daha dikkatli rejimimi yapabileceğim o gelene kadar verdim verdim yoksa işim zor benim onunla
:)) Bende bugün bayağı yürüdüm..Tempolu değil ama,yinede işe karar kanımca..:))
bir gezmeğe gittim geldim ne olmuş burası yahuuuuuuu
candy canım amacım beyzus ablayı arkalamak değil bizden yaşçada büyük birisi zaten ben 4 aydır buradayım olumsuz hiçbir mesajını görmedim zaten kırıcı birşeyde yazmamış . ikinizide seviyorum yalnış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?