Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bahsettiğim doktorlar günde sabit 50 hasta bakıyorlar.. fakat hastanın yüzüne bile bakmıyorlar..

senin meslektaşlarını tanımıyorum sen tanıdığına göre onları benim lafıma karıştırma istersen..

ben parantez içinde bahsettiğim gibi olmayanları tenzih ettiğim gibi doktorluk mesleği ile ilgili hiçbir şey söylemedim bu şekilde davranan doktorlar için söyledim..

önce oku canım.. laf söylemek için de laf söylenmez di mi ama..

sen zaten beni bi yargısız infaz etmiş gibisin ya ben neden olduğunu hiç bilmiyorum.. :çok üzgünüm: şu koca topikte beni kaale almayan tek sen varsın.. düne kadar bana yazılmış tek bir yazın bile yok.. bir ay oldu ben geleli 5 hafta hatta.. benneyaptımki

doktorluğun nasıl bir meslek olduğunu ve nasıl önem arzettiğini hepimiz kavrayacak yaştayız.. ama her mesleğin olduğu gibi doktorluğun da iyisi ve kötüsü vardır..

bu doktorlukla değil insanlıkla alakalıdır..

gel gelelim ben öyle bi doktorla hayatımda bir kere karşılaştım o da bir kızılay doktoruydu ve hastanesini de kapattılar.. şimdi ne yapıyor bilmiyorum..
yüzüm sararmış hiç bilmiyorum.. midem çok kötüydü.. doktora gittim.. kamu eylemi günüydü yani memurlar genelde sırf rapor almak için hastanelere koştular.. buna rağmen böyle bi ön yargıyla yaklaşmayıp benden kan ve idrar alıp sarılık testi yaptırdı.. muayene etti beni.. yani bana baktı konuştu şikayetlerimi dinledi..

REFLÜ deyip rennie yazıp göndermedi devlet hastanesindeki M samim TÜREGÜN gibi yapmadı yani

ki ben 24 yaşında aklıselim bi kızım bunu anlar kızar kavrar tepki verebilirim.. ama cahil insanlar ya da yaşlı hasta insanlar bu doktorlara tepki de veremiyorlar.. çok gördüm ya.. çok..

Sizin uslubunuzda cevap verebilecek yapıda değilim.Bu nedenle size cevap vermiyorum.Size önceden yazdığım 1-2 yazıyı da keşke hiç yazmamış olsaydım.Çok pişmanım..... Sizin derdiniz sizi kaale almadığımı sanmanız galiba.Eğer kaale almadım gibi görünüyorsa ( ki;kimseyi kaale almayacak densizlerden değilim) iyi olmuş. diyorum şimdi.Kaale alınacak bir şey yokmuş ortada zaten.Haklıymışım.

Son düzenleme:
canlarım niye üzüyorsunuz ki kendinizi...
hadi itiraf edeyim ...
ben bir doktorum aslında...
ama uzunca bir zamandır hasta muayene etmiyorum...
idarecilik yapıyorum...
evet ...mesleğimizde iyi ve kötüler var...
çok iyi olup insani nedenlerle...ailesel..maddi...yada yorgunluktan hastasına kçötü davranan da var... ama gerçekten 8 saatte 100-120 hastaya bakmak hiç kolay değil..
ben aktif çalıştığım dönemlerde 16 saatlik bir nöbette 430 hastaya kadar bakmıştım...
düşününce inanılır gibi değil...
ancak bankada, vergi dairesinde, okulda, trafik polisinin karşısında melek olan insanımız çoğu kez doktorun da bir insan olduğunu unutur....
neyse bunları tartışmak boş..
hepimiz zaman zaman acı şeyler yaşıyoruz...
her yerde...
bunları yanımızda taşımayıp o anlık şeyler olduğunu düşünmek gerek bence...
hayata gülerek bakmak ger4ek..
allah kimseyi sağlığından etmesin...
ben hem bir doktorum... hemde sağlık nedeni ile çok üzüntüler yaşadım...
yani her iki tarafta da oldum...
üzmeyin kendinizi...
sağlığınıza dikkat edin...

Yine ne oldu böyle ya...

Bu topik böyle değildi..Arkadaşlar lütfen buraya azıcık eğlenelim,ama genel olarak motive olalım ve bilgi alışverişinde bulunalım diye geliyoruz..

Dolayısıyla birbirimize karşı saygılı olmak zorundayız..ortak görüşümüz olmayabilir ama lütfen daha seviyeli olalım..Yaş paydasınıda göz önünde bulunduralım lütfen..

BEYZUS'u bir yılı aşkındır tanıyorum,hiç kimseye karşı ne bir üstünlük tasladı nede fikrini kabul ettirmeye çalıştı..herkese olabildiğince eşit ve yardımcı olmaya çalışıyor..ayrıca en alçak gönüllü üyelerden biridir..

Candy tavrım sana değil,zaten olamazda ama sende dikkatli okursan BEYZUS'un mesajında hiç bir aykırılık yok..

Umarım bu gibi olaylar son olur...Gerçekten üzücü.

Son düzenleme:

Yıllarca okuyup,öğrenciliğinde bile en yüksek harcı veren tıp öğrencileri..Mezun olduktan sonra komik bir rakamla mesleklerini yapmaya çalışırlar..

Ama hiç bir eğitimi olmayıp,sırf yalan söyleyerek,binbir vaatde bulunarak tepeye gelip,ceylan derisi koltuklarında pinekleyenler..tüm emekçilerden bilmem kaç kat maaş alırlar hala beğenmezler..

Ayy konuyu nereye getirmişim..:))

Son düzenleme:
bir gezmeğe gittim geldim ne olmuş burası yahuuuuuuu
candy canım amacım beyzus ablayı arkalamak değil bizden yaşçada büyük birisi zaten ben 4 aydır buradayım olumsuz hiçbir mesajını görmedim zaten kırıcı birşeyde yazmamış . ikinizide seviyorum yalnış anlaşılmasın

evimize yarım saat uzaklıkta bir gezmeğe çağırdı kv hadi gideyim hareket olsun dedim . kızımı arabasına koydum kanter içinde kaldım .arabasından inmek istiyor ama mümkün değildi onu kucağımaalacakmışım tabiki ağlayıp sustu. gittiğimiz yerdede uyutamadım salıncağınıistedi kıyametler koptu babamızı aradık gelip aldı bizi şimdi uyuttum gittiğime pişman oldum yani. ama çok güzel spor oldu giderken .keşke orada mama yemeseydim ama yedim artık pişman olsamda

düğünümüzede 26 gün kaldı ben hala aynıyım . 5 kilo verebilsem düğüne kadar açmı yaşasam acaba
neyse sevindiğim nokta kv urfaya gidiyor oğluna 1ay yok evde daha dikkatli rejimimi yapabileceğim o gelene kadar verdim verdim yoksa işim zor benim onunla

ya ben doktora değil insanlığına kızıyorum sanırım bilmiyorum ne olduğunu ama bir damla yazayım bari

lafı beni delirtti ama kimseye bişey denmiyor napacaksın bundan önceki doktorum da iyiydi en azından

derdimi rahat anlatabiliyordum ama işte doktorlara değil o doktorun iyi olmaması rahatsız ediyor beni

kimide neyse devamını yazmıcam bi konuşmaların sonu iyi değil bu konuyu kapatalım artıkta

moralimiz bozulmasın zayıflamak için motivasyon gerek ama dimi

:)) Bende bugün bayağı yürüdüm..Tempolu değil ama,yinede işe yarar kanımca..:))

Son düzenleme:
üzgünüm ama taraflı davranıyorsunuz..

ben de beyzusu gördüm tanıdım sizin kadar olmasa da.. zaten sizden farklı düşünseydim tepki verirdim tam 5 hafta hiçbişey demedim öylece merak ettim neden beni kaale almadığını ve tabiki beni kaale almaması dert olmuştu içime.. şaşırtıcı mı geldi ona bilmiyorum ama..

ve fakat yazımı tam okumadan yorumladığı çok açık.. o kadar açık ki.. ama yine de yazımı ve yorumunu alt alta da koydum öyle cevap verdim belki yanlış yorumlamışım bak kız belirtmiş der diye.. ama bu seferde çok kibarca hakarete uğradım..

fakat bişey yok yazısında gayet doğal diyorsanız bişey diyemem tabi saygı gösteririm diyecek bişeyim kalmaz..

iyi akşamlar hepinize..

:)) Bende bugün bayağı yürüdüm..Tempolu değil ama,yinede işe karar kanımca..:))

yena canım seni bu hafta çok istekli görüyorum hayırdır inş bu hafta olacak gerçi senin menülerin her zaman çok güzel ama niye ağır gidiyorsa benimde canım okadar yürümekistiyorki sahil sabah 7 de kaynıyor diyor arkadaşlar içim gidiyor bebişimi nereye bırakayım yoksa yürüyüşte aklımlmaz:

ben de hepinizi seviyorum canım benim.. taraflı düşünüyorsunuz da desem yanlış anlamayın beni.. ama durum çok açık üzgünüm

Arkadaşlar çok kötü oldum ben..Tansiyonumu bi ölçtük 8'e 5

Sabahtan beri aslında halsizlik söz konusuydu bende, ama hiiç üzerinde durmadım..Eşim geldikten sonra başım dönmeye gözlerim kararmaya başladı..Tuzlu ayran yaptı eşim içtim..Daha iyiyim..

Benim zaten düşük tansiyon problemim var,uykusuz ve yorgun olunca iyice depreşiyor..
Sağlık gibisi yok ya..

ıyi akşamlar arkadaşlar Yenacığım geçmiş olsun .
Arkadaşlar felaket bir öksürük anlatamam resmen öksürmekten başım ağrıyor.Öksürüğü geçirmek için varsa yönteminiz bekliyorum

Bugün netten tesadüfen öğrendim ki büyük harf kullanmak küfür sayılıyormuş doğru anlamış mıyım bilmiyorum. Arkadaşlar güzel Türkçemizin büyük harf kuralını uygulamak dil bilinciyle hareket etmektir. Çok şaşırdım ve yanlış anlamayın lütfen ben büyük harf kuralını bu anlamda delmekten memnunum.DıLıMıZE SAHıP ÇIKALIM DıYORUM ÇÜNKÜ GELECEK NESıLLERı BıZ ANNELER VE ANNE ADAYLARI YETıŞTıRıYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…