işte böyle boshayallersmile
günaydın kızlar
candy canım geçmişolsun allahtan sevgilin aramış yaniiiii annenede geçmiş olsun canım
yena canım sistit oldum 15 gündür bizim eve yakın olan sağlık ocağına gittim ilaçlar iyi gelmedi hastanede sıra beklemek istemedim bebeğimle ama galiba hastaneye gidip tahjlil yaptırmam gerekecek korkuyorum böbreklere zararından
yenacım sen lesliyi 70 dak yazmışsın kaç mil yapıyorsun bende 1 ve 2 mili yapıyorumda 3. de yoruluyorum devam edemiyorum
bursa 16 abla gözünaydın eşin gelmiş hediyende çok güzelmiş
işte böyle boshayallersmile
aaaaaaaaaay çok geçmiş olsun tatlım allah düşmanımın başına vermesin çok korkuyorum
böle olaylardan hakikaten kahramanınız sevgilinmiş hayatınız kurtulmuş
ay çok üzüldüm valla arayınca annene benim de geçmiş olsun dileklerimi ilet
ayağı eşiğe falanmı geldi kırık çıkık bişey varmı
eğer yoksa sadece şişmiş ve morarmış felaket ağrıyorsa fastjel falan varsa evinizde ondan sürün
bende çok düşerimde iyi geliyor o tür bir krem mafoldumben
derincim bol bol semizotu tüket..sistite çok iyi geliyomuş..tekrar geçmiş olsun..yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı
AMİNNN ablacım..kokoşluğu kimseye bırakmam diyosun hee..yakışır canım ablama...opuyorumnanaktanGece biraz süt iç veya biraz daha meyva ye istersen.Şu açlık krizinden çok korkuyorum ve seninde başına gelsin istemiyorum canım.
İşte ayaktayım evet ama en yoğun günde bile saat 16 gibi artık oturmuş oluyorum.(Yöneticiler duymasın).1 saat yemek iznimiz var iyi havalarda 1 saat yürüyorum ama izindeyken olmadı tabii.Bu günde hava yağmurluydu olmadı.Saçım bozulur canım yağmurda yürüyemem.Kokoşluğum bozulur.Makyajı çok nadir yaparım ama saçlarımı her gün kendim yaparım.Gerçi şimdi kısa ama ,yinede üstler ve yanlar düzeltilir,arkalar saç köpüğü ile kıvırcık hale getirilir.Kokoşluk işte.Aaaaa lafı nerelere getirdim ayol.
Neyse gelelim yürüyüşe.Evde koşu bamdı var.Onun çok faydası oluyor aslında ama reglim ve çok halsiz hissediyorum kendimi bu aralar yapamadım.Şimdi bir sürü mazeret saydım kendimi memnun etmek için.Biraz rahatladım.Yürüyüş yapamadığım için kendimi suçlu hissediyorum aslında.Haa bir mazeretim daha var,tiroid ve menapoz nedeniyle hep sıcak hissediyorum kendimi.Bazen bu yüzden de yürüyemiyorum bu aralar.Oooooh biraz daha rahatladım.
Şaka bir yana bu hafta senden çok umutluyum.Doğrumu hissediyorum???İnşallah Allahım bu hafta herkes çok kilo versin...
ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:
Çok severim saçı bakımlı olan hatunları..Makyajı bende pek sevmem ama göz makyajını çok severim ve bana çok yakıştığını söylerler..
Tamam senin mazeretin var sen yürüme..:) Regl olmak başlı başına sorun ama inan dört gözle bekliyorum o günü..:))
Bugün kefir içtim ya,sütde içsemmiki,fazla olur diye düşünmüştüm ama içebilirim daha rahat uyuyorum süt içtiğim zaman..
BEYZUS'çum inşallah bu hafta hepimiz iyi kilo veririz..yalnız ben şu 90 ları görmek istemiyorum artık feci taktım..
sagol candy...
eşimin bana getirdigi takım..
gercı kolyesı ve küpeleri buyuk ama napayım adam onu begenmiş...
ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:
5.1 tlmiş fiyatı tatlım
Burkulma, incinme, ezilme, spor yaralanmaları gibi travmatik veya romatizmal orjinli ağrılarda, skleroterapi sonrasındaki venöz iltihaplarda; günde 2 kez 2 gram (ya da 5 cm civarında) uygulanır. Yüzeyel tendinitte; günde 2 kez 4 gram (ya da 10 cm civarında) jel uygulanır. Küçük eklemlerde artrozda; günde 3 kez 4 gram (ya da 10 cm civarında) ve şiddetli lombaljide; ilk 3 gün boyunca, 3 kez 5 gram jel, sonraki 4 gün boyunca günde 2 kez 5 gram jel uygulanır. jel ağrılı bölgeye ince bir tabaka halinde sürülür. 12 yaşın altındaki çocuklarda yapılmış yeterli klinik çalışma olmadığından kullanılmamalıdır.
bunlar için kullanılıyormuş
ışiniz gereğimi ayrısınız.??
hanımlar şükür kocam geldi..
çok yorgun şuan uyuyor...
hedıye getırmıs cocuklaraşimdilik şahsıma ait bir şey yok ama süprız sever .
uyansın bellı olur.hem kendısı geldıya hııııç farketmez...
bol karabıber ve kına getırmıs napıcaksam okadar kınayı.
lazım olanlara verırım bır yerlerıne yakarlar.
bır torba hıntlılerın kalıcı kınaları varya ondan dovme gıbı yapılıyo..
kızıma gumus kolye oglanlara oyuncak.
ya bıde etrafı kadayıf ıçı fıstıklı acayıp serbetı olmayan bı tatlı ama resmen bomba..
heee sürme getırmıs ama toz bu ve cubugu var.nasıl kullanılır bılmem.
candy senınde gozun aydın.yafyuuuuum.
ay çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben
valla sobadan biz zehirleniyorduk akşam.. annem ve kardeşim uyumuştu ben de odama çıktım uyumak için.. allahtan sevgilim aradı 1 saat kadar konuştuk.. sonra uykum kaçtı odadan çıkıp bi baktım duman altı.. koku geliyordu zaten annemi uyandırdım kapı baca açtık.. hiç durmadı daha beter tütmeye başladı baca mı tıkalıdır nedir.. kovayı çıkardık içinden söndürdük bahçede annem taşırken düştü şişti ayağı.. valla başımıza gelmeyen kalmadı akşam akşam..
gecenin kahramanı sevgilim fakat daha haberi yok kendisinin..
bu soba işi sakat dikkat et canım sen de..
bu cherry pie da okudu okudu kaçtı bugün hiç bişey yazmadı..
kaçamak mı yapıyor nedir alsanaalsanasmile
ablam sagol..evet ya özlem gercekten iyi geldi.heyecan getirdi sevgimizi dahada yogunlaştırdı.
sen öyle zannet. adam okadar yorgun geldıkı kollarımda uyudu durdu.saat 15te geldı.yemek muhabbet hasret gıderme derken.adam saat17de bır yattı.sabah namaza zor kalktı..
sanada ıyi gunler canım..
kızlar aksam uyuduya ben yınede bana bırsey getırmemısmı dıye bavulları tekrar karıstırdım bırsey yoktu haaa üzülmedim ama merakta etmiştim dogrusu..
sabah ben kalvaltı hazırlarken süprizim geldi hanımlar..
arkamdan sarılıp senı unuttummu zannettın dedı..elıme bır kutu verdı..
actım çok güzel elmas taşlarla yapılmış set takımı...şoooook oldum delikafadulden
sizede göstermek isterim ama becerememkı...sırnaşık şey
canyd msn den sana yollayım sende topige at olurmu canım...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?