Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ona da anlattım sonra aradı.. hımm gecenin kahramanı ben miyim dedin mi evdekilere söyleseydin kahraman olduğumu diyo.. aşkım ya :asigim:

günaydın kızlar
candy canım geçmişolsun allahtan sevgilin aramış yaniiiii annenede geçmiş olsun canım
yena canım sistit oldum 15 gündür bizim eve yakın olan sağlık ocağına gittim ilaçlar iyi gelmedi hastanede sıra beklemek istemedim bebeğimle ama galiba hastaneye gidip tahjlil yaptırmam gerekecek korkuyorum böbreklere zararından
yenacım sen lesliyi 70 dak yazmışsın kaç mil yapıyorsun bende 1 ve 2 mili yapıyorumda 3. de yoruluyorum devam edemiyorum
bursa 16 abla gözünaydın eşin gelmiş hediyende çok güzelmiş

Oyyy çok zor bişey o..Tekrar geçmiş olsun,maydanoz suyu falan iç..Belki iyi gelir..

Canım leslie bende 1-5 mile kadar olan var ben genelde 3 mile olanı yapıyorum 47 dk. sürüyor..Sonrasında yine devam ediyorum 50dk.tamamlıyorum..Evet çok yoruyo,hele bende göbek te var bacağımı kaldırırken falan çok zorlanıyorum..:))

70 dk. Yürüyüş yapmıştım onunla karıştırdın sanırım..Öptüm bebişi..

sorma yenacım wcden kalkamıyorum ilk defa başıma geldi
vaooovvvvvv demek 3 mili bi arada yapıyorsun beni gaza getirdin şimdi bende en yakın zamanda deneyeceğim aslında bende eskiden o tempoyla 1 saat yapardım spor salonuna gittiğim zaman ama hamillelikti bebekti derken spor yapamayınca şimdi zor geliyor ben en fazla 1 ardından 2 mili bitiriyorum 3. milde kapatıyorum. evet canım 50 dk leslie 70 mekik yazmışsın onu karıştırdım
sanki bende göbek yokmu oooooo
bende yakışıklı oğluşunu öptüm canım

Watashi Wz Candy şarkısının Türkçesi:

BEN CANDY'İM

yüzümdeki çillere aldırmıyorum
çünkü düz burnumu seviyorum
kadın gibi olmamak ve yaramaz olmak hoşuma gidiyor.
yarışmak ve ağaçlara tırmanmak hoşuma gidiyor.
ben, ben, ben candy ’im

kendimleyken, kendimi biraz yalnız hissediyorum
bu anlarda, aynada kendime bakıyorum ve kendi kendime diyorum:

gülümse, gülümse, gülümse, candy
bu üzgün yüzüne hoşçakal de, bu iyi değil, candy

yüzüm beni ilgilendirmiyor
sanırım biraz tombul olmakla sevimli gözüküyorum
ip atmayı ve ağaçlara tırmanmayı seviyorum
islık çalmayı ve konuşmayı seviyorum
ben, ben, ben candy ’im

gökyüzüne baktığım zaman, kendimi biraz yalnız hissediyorum
o zaman yanağımı çimdikliyorum ve kendi kendime diyorum:

insanların ne düşündüğü önemli değil
beni terbiyesiz sanabilirler
pastaları ve turtaları seviyorum
yeşil giyinmeyi de seviyorum
ben, ben, ben candy ’im

yıldızları sayarken kendimi biraz yalnız hissediyorum
o zaman kendime göz kırpıyorum ve kendi kendime diyorum:

opuyorumnanaktan

işte böyle boshayallersmile

aaaaaaaaaay çok geçmiş olsun tatlım allah düşmanımın başına vermesin çok korkuyorum

böle olaylardan hakikaten kahramanınız sevgilinmiş hayatınız kurtulmuş

ay çok üzüldüm valla arayınca annene benim de geçmiş olsun dileklerimi ilet

ayağı eşiğe falanmı geldi kırık çıkık bişey varmı

eğer yoksa sadece şişmiş ve morarmış felaket ağrıyorsa fastjel falan varsa evinizde ondan sürün

bende çok düşerimde iyi geliyor o tür bir krem mafoldumben

şişti morardı ve felaket ağrıyo evet akannehir ben bi eczaneye bakayım o zaman ona.. teşekkür ettim canım herşey için opuyorumnanaktan

yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı
derincim bol bol semizotu tüket..sistite çok iyi geliyomuş..tekrar geçmiş olsun..
AMİNNN ablacım..kokoşluğu kimseye bırakmam diyosun hee..yakışır canım ablama...opuyorumnanaktan
ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:
sagol candy...
eşimin bana getirdigi takım..
gercı kolyesı ve küpeleri buyuk ama napayım adam onu begenmiş...

iyi günlerde kullan

slm hanımlarr
alış verişten geliyorum
bugun salı malum
geçti borun pazarı sür eşşegini nigdeye olmamak için erkenden gitim geldim

dün ne yedim
11 gibi kahvaltı
bu ara saglıgım gayat iyii teşekkürler hepinize
3 gibi 2 dolma şepe
tam hatırlamamakla birlikte
saat 5 gibi yogurt az şepe domates ve yeşil sogan
izgara et yogurt yeşillik 2 dilim k.e kmegi

eczacıya sor belki başka bişey de önerebilir

ay en son düştüğümde iki yaşlı adam geçiyordu ay kaldıralımmı falan dediler bide diyolar birbirlerine

bak düşen sadece biz değilmişiz gençlerde düşüyomuş

ay ben, bi kriz tuttu aklıma geldikçe gülerim ayağım davul gibi oldu üstüne basamıyorum

ama hala gülüyordum doktor o kremden vermişti bana

Burkulma, incinme, ezilme, spor yaralanmaları gibi travmatik veya romatizmal orjinli ağrılarda, skleroterapi sonrasındaki venöz iltihaplarda; günde 2 kez 2 gram (ya da 5 cm civarında) uygulanır. Yüzeyel tendinitte; günde 2 kez 4 gram (ya da 10 cm civarında) jel uygulanır. Küçük eklemlerde artrozda; günde 3 kez 4 gram (ya da 10 cm civarında) ve şiddetli lombaljide; ilk 3 gün boyunca, 3 kez 5 gram jel, sonraki 4 gün boyunca günde 2 kez 5 gram jel uygulanır. jel ağrılı bölgeye ince bir tabaka halinde sürülür. 12 yaşın altındaki çocuklarda yapılmış yeterli klinik çalışma olmadığından kullanılmamalıdır.

bunlar için kullanılıyormuş

ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:

yaaa benim aklımdan da tam bu geçmişti okuyunca.. tuttum bunu olumunekankayizsmile

nisan çıkmadan 95 teyim inşallah

5.1 tlmiş fiyatı tatlım

ben iş çıkışı alayım bunu.. vereliniortak annemin ki burkulma gibi ama bilemem..

ışiniz gereğimi ayrısınız.??

yenacım şimdi gördüm kusura bakma...
iş gereği sayılır büyük oğlum henüz 6. sınıf ve konservatuar kazandı. yatılısı olmadığı için birimizin onunla gitmesi gerekti. eşim de geçici görevle gitti..
benim tain işim biraz sorunlu.... zor yani...
bakalım ben küçükle eşim büyükle... hafta sonları görüşüyoruz sadece ..
işte böyle...

gözün aydın canım... kendisi gelmiş ya battaniyesiz sırnaşık şey o bile yeter... delikafadulden

sana da çoook geçmiş olsun... aman dikkat edin soba işi hep korkutur beni...

canım... ne güzel bi süpriz olmuş o öyle... güle güle kullan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…