Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma akşamlarını iple çekerdim candy için...

şişti morardı ve felaket ağrıyo evet akannehir ben bi eczaneye bakayım o zaman ona.. teşekkür ettim canım herşey için opuyorumnanaktan

üstüne basabiliyorsa çok endişelenmeyin...10 dakka aralıklarla 5 dakka kadar soğuk uygulayın... bir kaç gün hareketsiz kalsın...çok üstüne basmasın yaniii. bi de ağrı kesici alsın midesine dokunmayandan... fastjelde rahatlatır... geçmiş olsun..

doktor gibi yazmışsın.. hatta doktorlar bile bu kadar bilgi vermiyor sinirler veriyo reçeteyi konuşmuyo bile ne pislik insanlar bu doktorlar ya (anlattığım gibi olmayanları tenzihen)

http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Zeka/Kirmizi_Yildiz

bu oyun çok güzelmiş belirteyim delikafadulden

aslında düşündüm de.. listeye de şöyle bi göz atınca.. aslında biz kendi arasında gruplaşacak kadar kalabalık bi grubuz.. aklinialirimsmile ortaklaşıp değil de gruplaşıp mı zayıflasak.. CADIARZU hatta grup başlarımız da en çok kilo verenler olur.. :hooray: kalan nüfusu da böleriz.. boshayallersmile 4 grup olabiliriz mesela ya da 5 farketmez.. yerimseniben paylaşım artar belki.. zemuszemus kızışır da kilo veririz belki olmamı :ecrin_bebek:

CANDY canım geçmiş olsun.
bursa takıım çok güzel güle güle kullan
nasılsınız kızlar uğrayamıyorum yaaa evde bana sıra gelmiyo burada da yoğunluk hat safhada.Allah yardımcım olsun
kızlar bi arkadaşım biber hapından mide kanaması geçirmiş geçenlerde topikte konuşuluyordu haberiniz olsun.doktor prof muş söyleyince çok kızmış

bu çok güzel bir fikir aynı görüşteyim aynı başlı altında yarışalım grup grup sen ben daha fazla vercez derken daha çokmotive olabiliriz:lepi:

bu çok güzel bir fikir aynı görüşteyim aynı başlı altında yarışalım grup grup sen ben daha fazla vercez derken daha çokmotive olabiliriz:lepi:

öhömm.. kahretsin kimin fikri şakkıdı havam batsın..

ay.. inşallah bunu yapabiliriz ya.. topik içinde cuma zayıflama yarışması gibi.. heyecanlandım delikafadulden

ewet ya bu hafta başlayalım mesala bir deneyelim motivesyonumuzu nasıl etkiliyor bir deneyelim bu hafta en fazla kilo veren veren 5 kişi sırasıyla aşaya doğru 1er kişi paylaşılsın mesela olmazmı her haftada takımlar değişir hani anında gösteri şovmuydu adı tam hatırlamıyorum 6 tiyotrocu yapıyorlardı ya her hafta grup değişiyordu öle olsa nasıl olur herkes daha iştahlanır zayıflamak için bide isimler koyarlar grup başkanlarıda takıma

bugün ne yiyim ya kabak kavurması bakla ve bezelye var salatalık var patates haşlayabilirim marul var candy kız ne diyon yazsana bak burdasın görüyorum

evet takım liderleri her hafta değişir.. hatta şöyle gruplandırılabilir.. Citol görevlendirirse liste açıklandıktan sonra yaparım ben..

1. takım..............................2.takım...............................3.takım........................4.takım
birincimiz.............................ikincimiz............................üçüncümüz..................dördüncümüz
sekizincimiz........................yedincimiz..........................altıncımız......................beşincimiz
dokuzuncumuz...................onuncumuz...........................onbirincimiz.................... onikincimiz
onaltıncımız.......................onbeşincimiz.......................ondördüncümüz................ onüçünmüz

Son düzenleme:
bugün ne yiyim ya kabak kavurması bakla ve bezelye var salatalık var patates haşlayabilirim marul var candy kız ne diyon yazsana bak burdasın görüyorum

patates salatalık ve maruldan patates salatası yap.. mümkünse yağ koyma mümkün değilse çok az yağ koy.. ne bileyim iki kaşık yağa suyu limonu koy o zaman az görünmez gözüne.. ama boca edersen valla o yağ 400 500 kalorilik eder..

bakla veya bezelyeye oy veririm.. kabak dersen yine yağsız yapmanı önericem.. afiyet olsun..

kız candy gene ne planlar yapıyon..
senı bu zekayla harcıyolar yafyuuuum..
arkadaşlar hamınızı öpeyrim...bugunlerde şımarttınız benı iyice...

5929 şakkıdı ama 5. takımın tombilisi geçti beni kaydirigubbakcemile

Canım benim idmanım iyidir,oldum olası severim yürüyüşü,çalışırken aerobik'e giderdim akşamları..Sonra hepsini bırakınca zaten müsait olan yağ hücrelerim iyice aldı başını gitti..

Çok iyi tebrik ederim oğlunu,benim kızımda 5 yıldır tiyatro görüyor..Tiyatrocu olmasını çok isterim, ama şimdilik kızımın gözü öğretmenlikte..Köy öğretmeni olucakmış birde..Duyarlı bebeğim benim..

ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:

Diyosunn...:jeyyar:Canım benim boyumu biliyosun diimi pigmeyim ben..160'a 90 kilo dolayısıyla 80 leri görmek istemem çok normal değilmi..:dilcikar:

Doktora gittiğimde bana dediki,siz aşırı obezsiniz..:))):roflol: :sinifsinif:

ewet banada öle dedi 160a 90 kilo 35.15 ile aşırı kilolu dedi banakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…