- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Watashi Wz Candy şarkısının Türkçesi:
BEN CANDY'İM
yüzümdeki çillere aldırmıyorum
çünkü düz burnumu seviyorum
kadın gibi olmamak ve yaramaz olmak hoşuma gidiyor.
yarışmak ve ağaçlara tırmanmak hoşuma gidiyor.
ben, ben, ben candy ’im
kendimleyken, kendimi biraz yalnız hissediyorum
bu anlarda, aynada kendime bakıyorum ve kendi kendime diyorum:
gülümse, gülümse, gülümse, candy
bu üzgün yüzüne hoşçakal de, bu iyi değil, candy
yüzüm beni ilgilendirmiyor
sanırım biraz tombul olmakla sevimli gözüküyorum
ip atmayı ve ağaçlara tırmanmayı seviyorum
islık çalmayı ve konuşmayı seviyorum
ben, ben, ben candy ’im
gökyüzüne baktığım zaman, kendimi biraz yalnız hissediyorum
o zaman yanağımı çimdikliyorum ve kendi kendime diyorum:
bu üzgün yüzüne hoşçakal de, bu iyi değil, candy
insanların ne düşündüğü önemli değil
beni terbiyesiz sanabilirler
pastaları ve turtaları seviyorum
yeşil giyinmeyi de seviyorum
ben, ben, ben candy ’im
yıldızları sayarken kendimi biraz yalnız hissediyorum
o zaman kendime göz kırpıyorum ve kendi kendime diyorum:
bu üzgün yüzüne hoşçakal de, bu iyi değil, candy opuyorumnanaktan
şişti morardı ve felaket ağrıyo evet akannehir ben bi eczaneye bakayım o zaman ona.. teşekkür ettim canım herşey için opuyorumnanaktan
üstüne basabiliyorsa çok endişelenmeyin...10 dakka aralıklarla 5 dakka kadar soğuk uygulayın... bir kaç gün hareketsiz kalsın...çok üstüne basmasın yaniii. bi de ağrı kesici alsın midesine dokunmayandan... fastjelde rahatlatır... geçmiş olsun..
aslında düşündüm de.. listeye de şöyle bi göz atınca.. aslında biz kendi arasında gruplaşacak kadar kalabalık bi grubuz.. aklinialirimsmile ortaklaşıp değil de gruplaşıp mı zayıflasak.. CADIARZU hatta grup başlarımız da en çok kilo verenler olur.. :hooray: kalan nüfusu da böleriz.. boshayallersmile 4 grup olabiliriz mesela ya da 5 farketmez.. yerimseniben paylaşım artar belki.. zemuszemus kızışır da kilo veririz belki olmamı :ecrin_bebek:
bu çok güzel bir fikir aynı görüşteyim aynı başlı altında yarışalım grup grup sen ben daha fazla vercez derken daha çokmotive olabiliriz:lepi:
ewet ya bu hafta başlayalım mesala bir deneyelim motivesyonumuzu nasıl etkiliyor bir deneyelim bu hafta en fazla kilo veren veren 5 kişi sırasıyla aşaya doğru 1er kişi paylaşılsın mesela olmazmı her haftada takımlar değişir hani anında gösteri şovmuydu adı tam hatırlamıyorum 6 tiyotrocu yapıyorlardı ya her hafta grup değişiyordu öle olsa nasıl olur herkes daha iştahlanır zayıflamak için bide isimler koyarlar grup başkanlarıda takıma
bugün ne yiyim ya kabak kavurması bakla ve bezelye var salatalık var patates haşlayabilirim marul var candy kız ne diyon yazsana bak burdasın görüyorum
sorma yenacım wcden kalkamıyorum ilk defa başıma geldi
vaooovvvvvv demek 3 mili bi arada yapıyorsun beni gaza getirdin şimdi bende en yakın zamanda deneyeceğim aslında bende eskiden o tempoyla 1 saat yapardım spor salonuna gittiğim zaman ama hamillelikti bebekti derken spor yapamayınca şimdi zor geliyor ben en fazla 1 ardından 2 mili bitiriyorum 3. milde kapatıyorum. evet canım 50 dk leslie 70 mekik yazmışsın onu karıştırdım
sanki bende göbek yokmu oooooo
bende yakışıklı oğluşunu öptüm canım
yenacım şimdi gördüm kusura bakma...
iş gereği sayılır büyük oğlum henüz 6. sınıf ve konservatuar kazandı. yatılısı olmadığı için birimizin onunla gitmesi gerekti. eşim de geçici görevle gitti..
benim tain işim biraz sorunlu.... zor yani...
bakalım ben küçükle eşim büyükle... hafta sonları görüşüyoruz sadece ..
işte böyle...
ahhh ahhh kimi 90 ları görmek ister...kimide 90 ları görmek istemez..:dilcikar::dilcikar:
ewet banada öle dedi 160a 90 kilo 35.15 ile aşırı kilolu dedi banakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?