Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:gitme::gitme::gitme:

izinli bi çok üyemiz var tabiki bu senin doğal bi hakkın hepimiz gibi.. ama kaptanımızsın ya biraz göze batıyor :çok üzgünüm:

ben de senden izin isteyecektim bu hafta için kısmet olamadı görüyor musun?

en azından izinliyken yorum yapmanın keyfini çıkarsan olma mı.. burada da senin kırmızı yazını görmeyince bi fena oluyo insan..

bi süredir farkındayım yorgunluğunun kilo konusunda.. olur arada.. uzun zamandır sabit bi kilodasın.. ama sana da anlattım ya bu uzun zamanda 125 olmaman başarı.. kim ne derse desin senin bu başarını gözden gelmiyor sadece "tamam başardın şimdi yeni başarıların vaktidir" diyor..

dinlen bi yandan takım kaptanım bi yandan takım arkadaşım :kedi:

iyi dinden ama başarını kaybetme.. çok ara verme.. burada sadece listemizi paylaşmıyoruz zorunluluğu da yok istediğin herşeyi paylaşabilirsin..

bizimde bir iki fikrimiz gelmişti ama sen de motivasyonunu tamamlayınca izinli tek bir takım arkadaşımız kalmayınca konuşuruz onları vereliniortak

sadece kilonu bildirmeyeceksin di mi bi de listeni onun dışında burdasın

aman meraklıydık biz de kilona kaydirigubbakcemile3

takımını dağıtmadan maratona dön sen de.. kaydirigubbakcemile

Günaydınlar çok şükür tekrar aranızdayım..bu hafta salıverdim kendimi aksattım yemek saaatlerimi ,bitki çaylarımı ,aşırdım yemeklerden afiyetle.....bu sabah tartıya çıktım sempatiksalakcinni pişmanlıklarla doluyum şu an....sanırım bu hafta aldıklarımı veririm sadece spor yapmam gerek kilo veriyorum verdikçe sarkıyorum aynaya bakamaz oldum her gün bir yerim şekilsiz geliyor gözüme......ama spor yapamıyorum onda istikrarlı olamıyorum ....uufffffffakannehir

off o kadar sinirliyim ki ekmeğe saldırıyordum annem heeey noluyo dedi kaldırdı hepsini önümden 3 dilimi bitirmişim daha devam etcem diyomuşum dudağım uçukladı o sinire ay bir cinnette ben geçirecektim öldürcektim canımı sıkanı nefes alamadığım yetmiyor bide uçukla falan uğraşıyom

madem herkes gidiyor buranın tadı kalmıyor demektir böyle giderse bende çıkarım

Keşke bu yazıyı hiç görmemiş olsaydım.İzinli olacaksan amenna..Tabii ki dinlenmek isteyebilirsin;belki de çok iyi gelir bu sana ama eğer ben yapamıyorum ve bırakıyorum diyorsan asla kabul edilebilir bir şey değil ve sana hiç yakışmaz vazgeçmek.
Kiloların bizi yenmesine izin vermeyelim lütfen.Aslında sana çok hak veriyorum.Kilolarla savaşma sürecinin kk daki bölümünün ilk günden beri tanıklarından biriyim.Düşe kalka gidiyoruz,bazen iyi bazen kötü günlerimiz oluyor.Çok yorulduğumuz ve bıktığımız günler de tabii.Şimdi sende tüm bu olumsuzluklar birara ya geldi ve seni yordu.Gerçekten vazgeçtiğine inanmak istemiyorum ve sana şunu söylemek istiyorum herkesin kendine göre bir metobolizması ve aile hayatına bağlı bir beslenme düzeni vardır.Bu düzen içinde yapabileceğinin en iyisini sen bilirsin ve uygularsın.Sonuç alamazsan başka bir yöntem denersin ama yine kendi şartlarına uygun olan bir yöntem olur bu.Kimse sana şöyle yap sana çok iyi gelecek yapmadın olmadı demese iyi olur;çünkü yaşam tarzlarımız farklı ve yöntemlerimizde farklı olmak durumunda.Lütfen moralini bozma ve bizi yalnız bırakma.

çok teşekkür ederim keşke hayatın her alanında böyle olsam, mantıklı, sezgili, güçlü, bişeyleri başarabilen:a015::a015: neyse uzatmıyım bu sabah çok kötüyüm...

çitol'üm tam iyi giderken neden böyle oldun ki acaba. anlıyorum seni ve belki de gereklidir bu arayı vermen. o yüzden ısrar etmeyeceğim. eğer düşüncen şu ise, "ben her zaman yemek yemeyi çok seveceğim, ne kadar versem de geri alacağım bu yüzden", asla unutma hepimiz aynı bedenlerde etrafta salınmak zorunda değiliz. hepimizi aynılaştırıyorlar. dışarda bir genç kız grubu görüyorum mesela aynı saçlar aynı kıyafetler aynı kilolar, konuşma tarzları. -tatlicadiarzu- biz farklılıklarımızı da sevmeyi öğrenmeliyiz. bu dayatmaları kabul etmek zorunda değiliz. sen mesela çok anaç, sevgi dolu, eğlenceli hayat dolu bir kadınsın. sen sihirli bi değnekle bile 55 kg olma yani. ne gerek var. çok güzelsin zaten. sen bu'sun. kilo vermeni istememin nedeni sadece sağlıklı sınırlarda olmanı istediğimden. 83 kg olsan mesela. arada alıp versen de onu korusan süper daha ne. mesela şimdi nasıl ki kilon artmıyor aşırı şekilde aynen 83 olduğunda da sabitleneceği günler gelecek. işte sen o gün başarmış olacaksın. 60 olunca değil. hepimizin başarız çizgisi farklı.

şimdi biraz yemenin içmenin dibine vurmak istiyor olabilirsinyerimseniben ama kendine geldiğinde söylediklerimi aklından çıkarmaa.s.

seni seviyoruz:asigim:

Son düzenleme:

a.s.vereliniortakvereliniortak

aaaa... ne oldu bu gün herkese böyle... bir karamsarlık... bir hüzün...
arkadaşlar kendimize gelelim...
bakın bahar geldi...
her şey çok güzel olacak.....
citolcüm ben sana bir hafta izin veriyorum....
biraz dinlen geri gel...
seni seviyorum...
hepinizi seviyorum...

Sen hiç kart koyun depiği yemedin herhal :mymeka::mymeka:

( bu arada candy merci kuzum )

Ya sende burdaki arkadaşlar gibi az çok biliyosun ben çok ciddi bi yerden döndüm...Tam olarakta bir sonuca vardığımı düşünmüyorum...

Verdiğim 2-3 kiloyuda geri aldım...iyi ... yedin demen lazım burda -tatlicadiarzu-

Kendime yapabileceğim bütün eziyet çeşitlerini denedim...Eminim oğlum olmasaydı sınırımı en sonuna kadar zorlayacaktım...Bunları neden yazdım?

Hayatım boyunca başaramadığım tek şey kilo vermek...Her problemin bir şekilde başlangıcı oldu...kendimle dalga geçerken resmen içimi kanattım...kilo sana yakışıyo diyenleri boğmak istedim...
Kimse bilmeden içimden düşünüp düşünüp kendimi ezmelerim....sonradan karşı tarafa geçti...kendime yaptığım bana tokat gibi çarptı...

Uğraşıp uğraşıp kilo vermek...sürüne sürüne hemde...mehter modunda...
Ve dikkatsiz dikkatsiz davranıp o kiloyu geri almak...
Bunu hayatımın merkezine koyup kendime herşeyi zehir etmek...

yordu...çok yordu...Aynaya baktığında kendini çirkin görmek kadar büyük bir eziyet olamaz sanırım...tek kişilik olan en büyük işkence...acıtanda sensin acıyanda...

Benim bunca sıkışıklığın içinde yaptığım en iyi şey vazgeçmemek oldu.

İleri gidemesemde vazgeçmemek...

Sonradan anladımki ben bu konuda vazgeçmeyişime tutunuyomuşum :)) veremiyorum evet ama dikkatimi dağıttığım düzenimi bozduğum için...vazgeçtiğim için değil...

Teee ne kadar yazmışım :)) kıssadan hisse :

Karıncaya sormuşlar
_Nereye gidiyosun diye...
_Kabeye demiş...
_Bu ayaklarla oraya gitmen mümkün değildir demişler
_Olsun gidemesemde o yolda ölürüm demiş.

Be manyak bu örnekle benim ne ilgim var diyebilin -tatlicadiarzu- cevap veriyorum: valla aklıma ilk bu geldi :roflol:

Ha bir de

" deveye sormuşlar neden boynun eğri?
nerem doğru ki demiş"

vardı :roflol:

Citol nan nerdesin gelde cevap ver bağa -tatlicadiarzu-

Selam verdin borçlu çıktın naberrr lülülülülülü

Süpersin BONUS......Vazgeçilmezsin.......Senin apt. komşun olup her fırsatta sohbet etmek isterdim......İnsana doping etkisi yapıyorsun..Citol de bizi bıarakmayacak zaten..İzne gidiyor......O kadar olur.....

Hani tartılmıycam yazmışsın ya bak şimdi senin için gidip tartılıyorum...Aç gözünü seyreet tekrarı yok bunun :)))

Bir dk sonra...

Tartıldım 91.4 çıktım benneyaptımki pü allah cezamı vermiye ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…