:gitme::gitme::gitme:iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
nerden giricemi bilmiyorum konuya;
ara veriyorum ben bu işe
nasılsa yapamadıgım başaramadıgım bir yolda uzunsüredir yürüyorum ve artık yoruldum
hem yapamıyorum
üstünede kendimi kasıyorum çokçokk
üzülüyorum duygularımı kelimelere dökemiyorum
cuma günleri liste işini yapıcam ama artık ben tartılmıyorumm izinliyim bir süreee
iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
ara veriyorum ben bu işe
nasılsa yapamadıgım başaramadıgım bir yolda uzunsüredir yürüyorum ve artık yoruldum
hem yapamıyorum
cuma günleri liste işini yapıcam ama artık ben tartılmıyorumm izinliyim bir süreee
iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
ara veriyorum ben bu işe
hem yapamıyorum
ıyi akşamlar canım;
Senin şu sezgili ve mantıklı hayat duruşunu çok beğeniyorum.Tebrik ediyorum...
Hırs bir yere kadar;kuru kuru hırs hiç bir işe yaramıyor.Hırsın yanında doğru şeyleri de uygulamak gerekiyor senin gibi.Belirttiğin şekilde sabır tabii.Doğru yoldasın .....Devam canım...Arkandayız biz de tik bas tik bas geliyoruz;ama bırakmıyoruz....:lepi::lepi:.
iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
ara veriyorum ben bu işe
hem yapamıyorum
Keşke bu yazıyı hiç görmemiş olsaydım.İzinli olacaksan amenna..Tabii ki dinlenmek isteyebilirsin;belki de çok iyi gelir bu sana ama eğer ben yapamıyorum ve bırakıyorum diyorsan asla kabul edilebilir bir şey değil ve sana hiç yakışmaz vazgeçmek.
Kiloların bizi yenmesine izin vermeyelim lütfen.Aslında sana çok hak veriyorum.Kilolarla savaşma sürecinin kk daki bölümünün ilk günden beri tanıklarından biriyim.Düşe kalka gidiyoruz,bazen iyi bazen kötü günlerimiz oluyor.Çok yorulduğumuz ve bıktığımız günler de tabii.Şimdi sende tüm bu olumsuzluklar birara ya geldi ve seni yordu.Gerçekten vazgeçtiğine inanmak istemiyorum ve sana şunu söylemek istiyorum herkesin kendine göre bir metobolizması ve aile hayatına bağlı bir beslenme düzeni vardır.Bu düzen içinde yapabileceğinin en iyisini sen bilirsin ve uygularsın.Sonuç alamazsan başka bir yöntem denersin ama yine kendi şartlarına uygun olan bir yöntem olur bu.Kimse sana şöyle yap sana çok iyi gelecek yapmadın olmadı demese iyi olur;çünkü yaşam tarzlarımız farklı ve yöntemlerimizde farklı olmak durumunda.Lütfen moralini bozma ve bizi yalnız bırakma.
iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
ara veriyorum ben bu işe
hem yapamıyorum
Sen hiç kart koyun depiği yemedin herhal :mymeka::mymeka:
( bu arada candy merci kuzum )
Ya sende burdaki arkadaşlar gibi az çok biliyosun ben çok ciddi bi yerden döndüm...Tam olarakta bir sonuca vardığımı düşünmüyorum...
Verdiğim 2-3 kiloyuda geri aldım...iyi ... yedin demen lazım burda -tatlicadiarzu-
Kendime yapabileceğim bütün eziyet çeşitlerini denedim...Eminim oğlum olmasaydı sınırımı en sonuna kadar zorlayacaktım...Bunları neden yazdım?
Hayatım boyunca başaramadığım tek şey kilo vermek...Her problemin bir şekilde başlangıcı oldu...kendimle dalga geçerken resmen içimi kanattım...kilo sana yakışıyo diyenleri boğmak istedim...
Kimse bilmeden içimden düşünüp düşünüp kendimi ezmelerim....sonradan karşı tarafa geçti...kendime yaptığım bana tokat gibi çarptı...
Uğraşıp uğraşıp kilo vermek...sürüne sürüne hemde...mehter modunda...
Ve dikkatsiz dikkatsiz davranıp o kiloyu geri almak...
Bunu hayatımın merkezine koyup kendime herşeyi zehir etmek...
yordu...çok yordu...Aynaya baktığında kendini çirkin görmek kadar büyük bir eziyet olamaz sanırım...tek kişilik olan en büyük işkence...acıtanda sensin acıyanda...
Benim bunca sıkışıklığın içinde yaptığım en iyi şey vazgeçmemek oldu.
İleri gidemesemde vazgeçmemek...
Sonradan anladımki ben bu konuda vazgeçmeyişime tutunuyomuşum :)) veremiyorum evet ama dikkatimi dağıttığım düzenimi bozduğum için...vazgeçtiğim için değil...
Teee ne kadar yazmışım :)) kıssadan hisse :
Karıncaya sormuşlar
_Nereye gidiyosun diye...
_Kabeye demiş...
_Bu ayaklarla oraya gitmen mümkün değildir demişler
_Olsun gidemesemde o yolda ölürüm demiş.
Be manyak bu örnekle benim ne ilgim var diyebilin -tatlicadiarzu- cevap veriyorum: valla aklıma ilk bu geldi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?