Chrome dan. Telle girince zor oluyor yazmak,ya da ben beceremiyorum. Reklamlar kapatiyor her yeri, yazarken zorlaniyorumsiz kk ya hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? chrommdan mı exproler dan mı?
Hahahaha hic gulecegim yoktuuyanikgillerin hayriye demek birden aklima Telli oğulları geldi
Uyanıkgillerin hayriye
1 mil lesli yap üstüne merdiven çık 5 dk onu sayarızda gün içinde in çık sayılmaz tabiki.
Sana yorucu olur hareket olurda egzersiz gibi olmaz.
Ben chromdan baglaniyorum telefondan ona aliskinim pcdede obu kullaniyorumsiz kk ya hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? chrommdan mı exproler dan mı?
hoş gelsin ^_^aranıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
siz kk ya hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? chrommdan mı exproler dan mı?
Yeni gördüm bugün baslarim merak ettim. Şuan şahsiyet i seyrediyorum Türk dizisi ama başarılı polisiye hoşuma gitti seyretmediysen bir bak derim
Günaydın kızlar çok zor 2 gün gecirdim terapi çok ağır geçti bütün beynim uyumuş gibi gözlerim sis aglamaktan. Doktor bu ara çok sık yemek atağı getirebilecegimi söyledi ki doktora gitmeden 1 kilo dondurmayı bitirip gittim çok mutsuzum.Bonus kilomu istersen bugünün kilosu olarak guncelleyelim dondurmanin ciddi etkisi oldu umarım çok fazla ataklarim olmaz
Bu sabah kilo 83.8 moral sıfır
Gecmis olsun cakil. Once saglik,kilonu kafana takma,vucudun,ruhun iyilestiğinde kilonu rahat rahat verirsin. Belli mi olur belkide daha az atak gecirirsin, kitaplarda yazan hersey herkese uymuyor. Mutlu gunlere az kaldi, sabretGünaydın kızlar çok zor 2 gün gecirdim terapi çok ağır geçti bütün beynim uyumuş gibi gözlerim sis aglamaktan. Doktor bu ara çok sık yemek atağı getirebilecegimi söyledi ki doktora gitmeden 1 kilo dondurmayı bitirip gittim çok mutsuzum.Bonus kilomu istersen bugünün kilosu olarak guncelleyelim dondurmanin ciddi etkisi oldu umarım çok fazla ataklarim olmaz
Bu sabah kilo 83.8 moral sıfır
Hiç dert etme, bak veriyorsun ne guzel, 40 beden giyecegin gunlerde gelecekbi pantolon denedim kızlar bayram için 46 bedenin içine zor sığdım. sığdım demekte pek doğru olmaz aslında taştım. o anda dank etti yok dedim ben bu bedenle yaşamaya devam edemem ben bu deilim. 22 sinde 98.3 le başladım bugün 96.8 im. ilk hedef 89 olsun 8 li rakamlara düşeyim en azından. hedeflerime ulaştıkça bi sonrakine geçerim. inşallah yeni yıla hafiflemiş olarak girerim.
Yumurta candır. Kiymali borek nedir ki yaninda.:) Afiyet olsunOy kullandım kv deyim sofra hazırladım bekliyorum.
Oy kullanıp gelicekler kıymalı börek alıcaklar poğça vslanet olası fakirler
Ocaktata yımırtam haşlanıyo bana özel elit insanlara özel. Çünkü yumurta protein zenginlere özel
inşallah canımya çok saol.Hiç dert etme, bak veriyorsun ne guzel, 40 beden giyecegin gunlerde gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?