Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

protein ve yeşilliğe ağırlık veriyorm. çok tşk ederm tekrardan.

Ooo ne guzel bir menü,bebegini gule gule sağlikla büyüt, zayiflarken sutunun azalmamasina dikkat et, zaten emzirmek seni zayiflatacaktir,ağir diyetler yapma canim,ilk bebegin mi, ailesine,vatanina,milletine hayirli evlat olsun inşallah

İyi akşamlar

Çok gergin bir gündü doymak bilmedim bugün sinirimden. 10 dk oluyo yürüdüm geldim.

Ufak kızım wc alışmıştı 1 haftadır üstüne yapıyo
Aaa kiyamam ona,neden,ne oldu, birşeyden mi korktu acaba,kabiz olup cani yanmiş olabilir, sakin ol,senin gerginliğin onada geciyordur.

her ne kdr diyet yapsamda sütümün azalmamasına dikkat ediyorm cnm. 4 yaşında bir oğlum daha var bu ikinci.

Çok gergin bir gündü doymak bilmedim bugün sinirimden. 10 dk oluyo yürüdüm geldim.
Ufak kızım wc alışmıştı 1 haftadır üstüne yapıyo
alışma aşamasında olur öyle fireler bonusum. üzülme yoluna girer. altı bağlı kolayına gidiyor tabi. şansını deniyor devam edebilir miyim diye.

Aaa kiyamam ona,neden,ne oldu, birşeyden mi korktu acaba,kabiz olup cani yanmiş olabilir, sakin ol,senin gerginliğin onada geciyordur.

Abla zaten sorunlu başlamıştık 4-5 ay olmuştur klozet korkusu falan vardı.
Onları atlattık bitirdik başladı yapmaya.
Hastalanmıştı o arada bir iki gün bezledim.

Bide sinekten korktu 2 hafta önce çığlık çığlık üstüne işedi peşpeşe. Korkudan oldu sanırım.

Üstüne wc de sinek görünce daha çok korktu.

Saçma olan şey çişini söylüyo gidiyoruz yapıyo kakayı yapmıyo.
Ne sakinliği delirdim ben. Ses etmim önemsemim unutsun dedim nasılsa annem temizliyo diye devam etti yapmaya.
Bugün bi çıldırdım çikolata istiyolardı yok dedim tuvalate yapmadan.

Sırf onu yemek için yaptı aferin dedim yedi çikolatayı falan 1 saat sonra tekrar altına.

Sirenler çaldı kafamın içinde sanki.
Yürüyüşe nasıl attım kendimi bilmiyorum.

Üzülme geçecek bu sıkıntılar, kızgınlıkla yaptiğin seylerden pişman oluyorsun sonra.
Benimde oğlumun tuvalet egitimi zor oldu. Oda çişi söylüyor,kakayi soylemiyordu. Doktora goturdum popoda kabizliktan dolayi çatlak oluşmus o canini yakiyormus,krem ilac verdi ve ondan sonra duzeldi yavas yavas. O sirada birinden kakayi kendine temizletirsen birdaha yapmazmis psikolog soyledi denilen şeyi uyguladim,yavrum kendisi temizlemeye calisti daha o anda çok pişman oldum ,elinden aldim ama hala o caresizliğini hatirlayinca çok üzülürüm. Sonralarinda gece altina kacirmalari oldu hiç kizmadim,kendi hazir olunca hepsinden kurtilduk. Diyeceğim o ki sakin ol,oda istemez bu duruma dusmek,mutlaka bir sıkıntısı vardir. Sorunu bulmaya çaliş.
Yürüyüş iyi fikir olmus,seni sakinlestirmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…