Sarma ve karpuz en sevilesi nimetler:) fazla kacirma sakın.Afiyet olsun, ben beğendim ama kaptan ne der bilmiyorum,usta o:)
protein ve yeşilliğe ağırlık veriyorm. çok tşk ederm tekrardan.hoşgeldin...bebişne hayırlı uzun ömür dilerim.zamanlaman mükemmel ama yeni doğum Yapmışsın ve emziriyosun bol yeşillik ve protein ağırlıklı beslenerek hem sağlıklı zayıflarsın hemde sütün artar sıkı bi diyet şuan için uygun olmaz sana....tekrardan hoşgeldin...
erken biliyorum ama ilk gün çok acıktım cok ta kosturmali geçti resmen kirap girdi nasıl bozmusum düzenini açlık nedir hiç bilmezdimİyi başladin masallah. Yalniz akşam yeme saatin erken değil mi biraz
tabiki hoşgeldin rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebisinearanıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
Ooo ne guzel bir menü,bebegini gule gule sağlikla büyüt, zayiflarken sutunun azalmamasina dikkat et, zaten emzirmek seni zayiflatacaktir,ağir diyetler yapma canim,ilk bebegin mi, ailesine,vatanina,milletine hayirli evlat olsun inşallahsabah kalkar kalkmaz
şekersiz türk kahvesi
kahvaltı(10.00)
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin
öğle
2 dilim karpuz
1 kk peynir
akşam(17.00)
kemik suyuna şehriye çorbası 1 kase
salata 1 tabak
1 dilim karpuz
spor
70 ip
60 squat
60 mekik
Aaa kiyamam ona,neden,ne oldu, birşeyden mi korktu acaba,kabiz olup cani yanmiş olabilir, sakin ol,senin gerginliğin onada geciyordur.İyi akşamlar
Çok gergin bir gündü doymak bilmedim bugün sinirimden. 10 dk oluyo yürüdüm geldim.
Ufak kızım wc alışmıştı 1 haftadır üstüne yapıyo
her ne kdr diyet yapsamda sütümün azalmamasına dikkat ediyorm cnm. 4 yaşında bir oğlum daha var bu ikinci.Ooo ne guzel bir menü,bebegini gule gule sağlikla büyüt, zayiflarken sutunun azalmamasina dikkat et, zaten emzirmek seni zayiflatacaktir,ağir diyetler yapma canim,ilk bebegin mi, ailesine,vatanina,milletine hayirli evlat olsun inşallah
Allah bağişlasin yavrularını,tecrubeli annesin o vakit,sen en iyisini bilirsin zaten:)her ne kdr diyet yapsamda sütümün azalmamasına dikkat ediyorm cnm. 4 yaşında bir oğlum daha var bu ikinci.
İyi akşamlar
alışma aşamasında olur öyle fireler bonusum. üzülme yoluna girer. altı bağlı kolayına gidiyor tabi. şansını deniyor devam edebilir miyim diye.Çok gergin bir gündü doymak bilmedim bugün sinirimden. 10 dk oluyo yürüdüm geldim.
Ufak kızım wc alışmıştı 1 haftadır üstüne yapıyo
Aaa kiyamam ona,neden,ne oldu, birşeyden mi korktu acaba,kabiz olup cani yanmiş olabilir, sakin ol,senin gerginliğin onada geciyordur.
saolasın cnm. ilk oğlumda 104 kiloyla doğum yapıp 77 ye düşmüştüm. bakalım bunda nasıl bi yol izlicem.Allah bağişlasin yavrularını,tecrubeli annesin o vakit,sen en iyisini bilirsin zaten:)
hoşbulduk:)fantastikaaa hoşgeldin :)
Üzülme geçecek bu sıkıntılar, kızgınlıkla yaptiğin seylerden pişman oluyorsun sonra.
Abla zaten sorunlu başlamıştık 4-5 ay olmuştur klozet korkusu falan vardı.
Onları atlattık bitirdik başladı yapmaya.
Hastalanmıştı o arada bir iki gün bezledim.
Bide sinekten korktu 2 hafta önce çığlık çığlık üstüne işedi peşpeşe. Korkudan oldu sanırım.
Üstüne wc de sinek görünce daha çok korktu.
Saçma olan şey çişini söylüyo gidiyoruz yapıyo kakayı yapmıyo.
Ne sakinliği delirdim ben. Ses etmim önemsemim unutsun dedim nasılsa annem temizliyo diye devam etti yapmaya.
Bugün bi çıldırdım çikolata istiyolardı yok dedim tuvalate yapmadan.
Sırf onu yemek için yaptı aferin dedim yedi çikolatayı falan 1 saat sonra tekrar altına.
Sirenler çaldı kafamın içinde sanki.
Yürüyüşe nasıl attım kendimi bilmiyorum.
İzledigin yolları bize de soyle ki biz de başaralim.saolasın cnm. ilk oğlumda 104 kiloyla doğum yapıp 77 ye düşmüştüm. bakalım bunda nasıl bi yol izlicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?