Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel hayrişim ama akşamın çok erken değilmi?
Kahvaltına süt ekleyebilirsin.
Yatana kadar azda olsa spor yapabilirim dersen puanlamayı sonra yapalım.
kuzum çok acıktım bugün nasıl b ozduysam düzeni acikirsam ayran içerim diye düşündüm evet süt bende eklemeyi düşündüm ama süt çiftliğinde evde süt yok :))) akşamki postada ali cam inşallah sabah ellerim sütlü kahve hem yok tutar
Yapa bilecegimmi sanmıyorum bölüşüm ayaklarımı altından ateş çıkıyor çok yoruldum

Tamam kuzum ilk zamanlar spor zor sana biliyorum zorlamıyorum ama evde çok çalışıyosan demek ki sporda yapabilirsin.

Bu kadar yorulmadan önce bişeyler yap ki yorgunluk bahane olmasın.

Sütü mutlaka iç olmadı ayran iç

Slm kizlar

HAFTANIN BİRİNCİSİ
E eboe ....-2,4 kg.....

HAFTANIN İKİNCİSİ
@Bonus ......-1,8 kg....

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
@74FRIDA .....-1,1 kg.....

HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ

@Bonus

HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ

@YENA

HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ

E eboe

Elinize saglik kizlar
Arkadaslarimi tebrik ederim

Ben sormustum dafiyi merak etmistimde ☺

Geçmiş olsun derin sıcaklarda zor olur alçı tekrar takıldı diyorsun daha öncede alçılımıydı
Sağol canım üç hafta olmustu düşüp kolunu kırdığı dün çıkacaktı bir hafta daha dursun dedi doktor...teyzemde kalıyor teyzemin işi çok zor bizde 10 gün kaldı çok zor olmustu...

Derin geçmiş olsun annene.. ne çok uğraşıyosun hastalıkla, Allah dermansız dert vermesin..
Sağol canım annem değil anneannem....
Anneme kalmaya geldiği günün ertesi günü tam onu yıkayacaktık düştü kolunu kırdı...normalde teyzemde kalıyor anneme gezmeye gelmişti bizde olması üzdü bizide gerçi teyzemdede olabilirdi

Ne yapıyorsun demir eksikliği için ilaç alıyormusun ? Şehir dışı nere deniz diyiver:)))
ferrum fort alıyorum canım. deniz de var ama girmicem istanbula gidicem hayırlısıyla.

düzene gireyim yazayım canım. iki gündür dikkatli olmaya çalışıyorum. aslında yarından itibaren yazmaya başlasam iyi olacak.
Tamam yazmışsın evet miyomunda etkisi vardır belkide Ferrum fort da kullanırken ekstra yoğun oluyor biliyorum
bak onu bilmiyordum hiç duymamıştım.

Bu son olsun madem fulyacim 74 hedef koydum kendime katil bana
inşallah. ben de ilk etapta 75 olmak istiyorum

Evde temiz olunca kafa rahat oluyor,ayni zamanda hareket etmiş oluyorsun,gule gule kirlet:)

İyi başladin masallah. Yalniz akşam yeme saatin erken değil mi biraz

Tabiki, hoşgeldin
Hoşbulduk. 1.5 ay önce doğum yaptm. Doğuma girerken 110 kg idim. Şuanda 97.1 im. Bebişimi emziriyorum. Çok abartmadan yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum. Kilolarım bana çok ağır geliyor bebişle ilgilenirken bile zorlanıyorum bu yüzden zayıflasam iyi olacak :)

aranıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
hoşgeldin...bebişne hayırlı uzun ömür dilerim.zamanlaman mükemmel ama yeni doğum Yapmışsın ve emziriyosun bol yeşillik ve protein ağırlıklı beslenerek hem sağlıklı zayıflarsın hemde sütün artar sıkı bi diyet şuan için uygun olmaz sana....tekrardan hoşgeldin...

Selamlar
Cumartesi menüsü

Sabah 11.00( tatilde bu saat olacak galiba)
Bol su ile omega3 ve vitamin takviyesi
Bir turk kahvesi( E eboe den kopya çektim:))
Yarim saat sonra,
iki yumurta,6 zeytin, az peynir
Domates,salatalik,2 tane kizarmiş patates,
Bir incir

Ara salatalik omega ve spirulina vitamin takviyesi

Aksam 20.00( biraz geç oldu,farkindayim)
Bir tabak kabak sote yogurtlu
Bir kase cacik
Bir kucuk kabak dolma( pirinçsiz ve bulgursuz)
Bir avuç cekirdek

Su 3 litre
Spor 55 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Cumartesi menüm...
Kahvaltı
Peynir zeytin salatalık hurma 2yumurta

Ara bikaç dilim karpuz
Yeşilçay

Arada 5 sarma yeşilçay

Akşam
10 sarma bi kase yoğurtlu semizotu salatası...
Spor 20 dakika
Su 3 litreyi geçti...
Sarma ve karpuz en sevilesi nimetler:) fazla kacirma sakın.Afiyet olsun, ben beğendim ama kaptan ne der bilmiyorum,usta o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…