kuzum çok acıktım bugün nasıl b ozduysam düzeni acikirsam ayran içerim diye düşündüm evet süt bende eklemeyi düşündüm ama süt çiftliğinde evde süt yok :))) akşamki postada ali cam inşallah sabah ellerim sütlü kahve hem yok tutar
Güzel hayrişim ama akşamın çok erken değilmi?
Kahvaltına süt ekleyebilirsin.
Yatana kadar azda olsa spor yapabilirim dersen puanlamayı sonra yapalım.
kuzum çok acıktım bugün nasıl b ozduysam düzeni acikirsam ayran içerim diye düşündüm evet süt bende eklemeyi düşündüm ama süt çiftliğinde evde süt yok :))) akşamki postada ali cam inşallah sabah ellerim sütlü kahve hem yok tutar
Yapa bilecegimmi sanmıyorum bölüşüm ayaklarımı altından ateş çıkıyor çok yoruldum
Sağol canım üç hafta olmustu düşüp kolunu kırdığı dün çıkacaktı bir hafta daha dursun dedi doktor...teyzemde kalıyor teyzemin işi çok zor bizde 10 gün kaldı çok zor olmustu...Geçmiş olsun derin sıcaklarda zor olur alçı tekrar takıldı diyorsun daha öncede alçılımıydı
Sağol canım annem değil anneannem....Derin geçmiş olsun annene.. ne çok uğraşıyosun hastalıkla, Allah dermansız dert vermesin..
ferrum fort alıyorum canım. deniz de var ama girmicemNe yapıyorsun demir eksikliği için ilaç alıyormusun ? Şehir dışı nere deniz diyiver:)))
düzene gireyim yazayım canım. iki gündür dikkatli olmaya çalışıyorum. aslında yarından itibaren yazmaya başlasam iyi olacak.AAA ne güzel ben senin listelerini çok beğeniyorum Zaten sağlıklı oluyor paylaşırsan bende örnek alırım. demir eksikliği bendede oluyor genelde son zamanlar bir yıllın 6 ayı hep demir ilacı alır olduk kızımda içiyor ....
bak onu bilmiyordumTamam yazmışsın evet miyomunda etkisi vardır belkide Ferrum fort da kullanırken ekstra yoğun oluyor biliyorum
inşallah. ben de ilk etapta 75 olmak istiyorumBu son olsun madem fulyacim 74 hedef koydum kendime katil bana
Evde temiz olunca kafa rahat oluyor,ayni zamanda hareket etmiş oluyorsun,gule gule kirlet:)Ay Allah akıl vermiyoki bana
Sabah betüle kahvaltı yaptırdım, günlük rutin ev işlerine başladım, bi anda kendimi alt üst olmuş bi evin içinde buldum, şurayı da düzelteyim, şunu da yapayım derken şu saat olmuşNeyse ev mis gibi oldu
Ama kahvaltı yalan oldu.. Şimdi de lahmacun söylediler, ben de 1 yada 2 tane yiyeceğim, akşam da bişey yemem, 9 gibi yoğurt kürü yaparım inşallah..
İyi başladin masallah. Yalniz akşam yeme saatin erken değil mi birazGözüm bozulacak birine engelle dedim ama çözemedim inşallah kim sey engellememisimdir
Menumu paylaşalım
Sabah 9.30
2 yumurta
7 zeytin
Bol peynir
Domate ssalatalık
1 cay bardağı bademfin
1 gibi 1 bardak ayran
Akşam 4 30
2 tane karniyarik
3-4 kaşık yesil fasulye
Salata
Cacık
Su 2.5 geçiti daha yatanakadar içerim
Spor yok
Tabiki, hoşgeldinaranıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
katılabilirsin tabikiaranıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
Hoşbulduk. 1.5 ay önce doğum yaptm. Doğuma girerken 110 kg idim. Şuanda 97.1 im. Bebişimi emziriyorum. Çok abartmadan yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum. Kilolarım bana çok ağır geliyor bebişle ilgilenirken bile zorlanıyorum bu yüzden zayıflasam iyi olacak :)Tabiki, hoşgeldin
tşk edermkatılabilirsin tabikikendini tanıtır mısın ?
hoşgeldin...bebişne hayırlı uzun ömür dilerim.zamanlaman mükemmel ama yeni doğum Yapmışsın ve emziriyosun bol yeşillik ve protein ağırlıklı beslenerek hem sağlıklı zayıflarsın hemde sütün artar sıkı bi diyet şuan için uygun olmaz sana....tekrardan hoşgeldin...aranıza katılabilirmiyim arkadaşlar?
Sarma ve karpuz en sevilesi nimetler:) fazla kacirma sakın.Afiyet olsun, ben beğendim ama kaptan ne der bilmiyorum,usta o:)Cumartesi menüm...
Kahvaltı
Peynir zeytin salatalık hurma 2yumurta
Ara bikaç dilim karpuz
Yeşilçay
Arada 5 sarma yeşilçay
Akşam
10 sarma bi kase yoğurtlu semizotu salatası...
Spor 20 dakika
Su 3 litreyi geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?