Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhjaba
haftasonu KK ye giremiyorum malum çovuk ev işleri dolu dolu geçiyo..
sporumu yazmamişim demi ... suyu işyerinde 2 litre içiyorum günde... akşam evde içince 3 lireyi buluyorum...
prank sguat mekik sporumu yapıyorum...
haftasonu olunca zor oluyor..
cuma günü akşam tokken tartıldım 91,5 ... tartıya çikmiyorum ya morelim bozuluyooo..

süpersin 115 lerden bu kiloya ulaşmak çok büyük bir başarı. ne kdr sürede verdin kilolarını peki?

süpersin 115 lerden bu kiloya ulaşmak çok büyük bir başarı. ne kdr sürede verdin kilolarını peki?

15 ay önce obezite Cerrahisi tüp mide ameliyatı oldum ..
1 senede verdim artık korumaya ve almamaya çalışıyorum ..

Nerde çalışıyorsun masa başımı işin. ?

bende mekik squat yapıyorm ve ip atlıyorm. bende 9 lu kilolardan 60’ı hedefliyorm ve tartıya çıkmaya korkuyorm. seni kendime çok benzettim cnm :)

zaten o ameliyat sonrası safra kesesi ameliyatı olmayanı görmedim. etkiliyor galiba diimi?

Hızlı kilo veriminden kaynaklı deniyor ama türkiyede her 4 kadından biri safra sorunu yaşıyormus 40indan sonra ve ileri kilo sorunu var ise...

evet masabaşinda..
kamu kurumda çalışıyorum.
arada bi koridor merdiveni kullaniyorum üç-dört kez in çik sporu yapıyorum wc de 20 kez squat yaptım.

Iyi yapıyorsun ben de masa başı çalışıyorum periyodik olarak kalkıp dolanip tekrar oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…