süpersin 115 lerden bu kiloya ulaşmak çok büyük bir başarı. ne kdr sürede verdin kilolarını peki?Kolay gelsin canım. Is geregimi şehir dışına cikicaksin. .?
Biz perşembe günü hasibe ve işilduruyla görüştük ..
Bir dahaki gilorusmeye seni de davet edelim ne dersin :)
Boyum 160 kilom da 64-66 arası ..
Aslın da 55 60 arası olmam gerekiyor fakat doktor 70 i geçmediim sürece bu kilomun yaşıma ve fizigime uygun olduğunu söyledi ve bana da öyle geliyor. . Diğer türlü yüzüm cok cokuk ve hastalıklı gorunucektir. ..
Ve beni biliyorsundur 115 lerden geldim bu kiloya o yüzden kendimi 34 beden görüyorum aynaya baktığım da :))
süpersin 115 lerden bu kiloya ulaşmak çok büyük bir başarı. ne kdr sürede verdin kilolarını peki?
merhjaba
haftasonu KK ye giremiyorum malum çovuk ev işleri dolu dolu geçiyo..
sporumu yazmamişim demi ... suyu işyerinde 2 litre içiyorum günde... akşam evde içince 3 lireyi buluyorum...
prank sguat mekik sporumu yapıyorum...
haftasonu olunca zor oluyor..
cuma günü akşam tokken tartıldım 91,5 ... tartıya çikmiyorum ya morelim bozuluyooo..
ameliyat zor bi süreç diimi. benim ağrıneşiğim çok düşük sezeryanda bile mahvoldum.15 ay önce obezite Cerrahisi tüp mide ameliyatı oldum ..
1 senede verdim artık korumaya ve almamaya çalışıyorum ..
bende mekik squat yapıyorm ve ip atlıyorm. bende 9 lu kilolardan 60’ı hedefliyorm ve tartıya çıkmaya korkuyorm. seni kendime çok benzettim cnm :)merhjaba
haftasonu KK ye giremiyorum malum çovuk ev işleri dolu dolu geçiyo..
sporumu yazmamişim demi ... suyu işyerinde 2 litre içiyorum günde... akşam evde içince 3 lireyi buluyorum...
prank sguat mekik sporumu yapıyorum...
haftasonu olunca zor oluyor..
cuma günü akşam tokken tartıldım 91,5 ... tartıya çikmiyorum ya morelim bozuluyooo..
Amin canim sağolHayris sağlıklı günlerde tüketin canım kısliklarinizi..
oğullarınmı var cnm kaç taneler?Amin canim sağol
evet canim 2 tane rabbim bagislarsa biri 14 diğeri 7 yasindaoğullarınmı var cnm kaç taneler?
ameliyat zor bi süreç diimi. benim ağrıneşiğim çok düşük sezeryanda bile mahvoldum.
evet canim 2 tane rabbim bagislarsa biri 14 diğeri 7 yasinda
evet masabaşinda..Nerde çalışıyorsun masa başımı işin. ?
benimde iki oğlum var itinayla canıma okuyorlar. büyüğü 4.5 yaşında küçüğü 2 aylık olucak.evet canim 2 tane rabbim bagislarsa biri 14 diğeri 7 yasinda
evet tartıya korkarak çikiyorum kilo alinca ben kötü oluyorum ya:)bende mekik squat yapıyorm ve ip atlıyorm. bende 9 lu kilolardan 60’ı hedefliyorm ve tartıya çıkmaya korkuyorm. seni kendime çok benzettim cnm :)
zaten o ameliyat sonrası safra kesesi ameliyatı olmayanı görmedim. etkiliyor galiba diimi?Zor olmazmı 7 ay gibi bir süre sonra safra kesesi ameliyatida oldum tam oldu.
96 kiloyum şuan ben. 2 ay önce doğum yaptm. Doğuma giderken 110 kiloydum. Hemşireyim 30 yaşındayım ve iki oğlum var ya sen?evet tartıya korkarak çikiyorum kilo alinca ben kötü oluyorum ya:)
gel tanişalim :)
zaten o ameliyat sonrası safra kesesi ameliyatı olmayanı görmedim. etkiliyor galiba diimi?
evet masabaşinda..
kamu kurumda çalışıyorum.
arada bi koridor merdiveni kullaniyorum üç-dört kez in çik sporu yapıyorum wc de 20 kez squat yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?