sürekli oturunca bacaklarim sisyoIyi yapıyorsun ben de masa başı çalışıyorum periyodik olarak kalkıp dolanip tekrar oturuyorum :)
sürekli oturunca bacaklarim sisyo
merdiven kullaninca o bacak sisliğine çok iyi geliyo. bacak çalıştırmak lazim
ip atlamayi denemeyi düşünüyorum 1,5 yaşinda yerinde durmayan kızım var.nasıl yapcam bilmiyorum spor yaparken üstüme atliyoo hemen meme ariyo üzerimde
Menemen yap istersen. Yanında cacık. Pratik menüÖğlen yemeğim karpuz peynir ... siz neler yediniz ?
Aksam yemegim yok evde işlerim var hiç sevmiyorum böyle olunca eve gitmek istemiyorum
Haftasonu yoğun ve yorucuydu pek canım da istemedi yemek hazırlamayı... yoksa bir gün önceden on hazırlığını yaparım muhakkak ..
İnşallah canım. 80 görmek istemiyorum artıkEksi gormussun...
Cumaya 7 ler cepte ...
İnşallah canım. 80 görmek istemiyorum artık
Öğlen yemeğim karpuz peynir ... siz neler yediniz ?
Aksam yemegim yok evde işlerim var hiç sevmiyorum böyle olunca eve gitmek istemiyorum
Haftasonu yoğun ve yorucuydu pek canım da istemedi yemek hazırlamayı... yoksa bir gün önceden on hazırlığını yaparım muhakkak ..
valla saçma sapan bir bilinmez e itildi bu sene yüzde 10 luk bir dilim ali caz dediler birde yani baştan bir sıfır yenik başladı çocuklar cok ta iç açıcı değildi yenam sayısal zorladı hayırlısı artık yapacak birşey yokSınavınız nasıl geçti canım ne zaman belli olacak sonuçlar. .
erkek çocuklarının genetik özelliği cana okumak :)) allah kolaylık versin hepimizebenimde iki oğlum var itinayla canıma okuyorlar. büyüğü 4.5 yaşında küçüğü 2 aylık olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?