Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi yapıyorsun ben de masa başı çalışıyorum periyodik olarak kalkıp dolanip tekrar oturuyorum :)
sürekli oturunca bacaklarim sisyo
merdiven kullaninca o bacak sisliğine çok iyi geliyo. bacak çalıştırmak lazim
ip atlamayi denemeyi düşünüyorum 1,5 yaşinda yerinde durmayan kızım var.nasıl yapcam bilmiyorum spor yaparken üstüme atliyoo hemen meme ariyo üzerimde

Bacaklar dışında benim sırtım da çok ağrır

Bebeğin daha minikmış Allah bağışlasın. .

Öğlen yemeğim karpuz peynir ... siz neler yediniz ?

Aksam yemegim yok evde işlerim var hiç sevmiyorum böyle olunca eve gitmek istemiyorum

Haftasonu yoğun ve yorucuydu pek canım da istemedi yemek hazırlamayı... yoksa bir gün önceden on hazırlığını yaparım muhakkak ..

Menemen yap istersen. Yanında cacık. Pratik menü

İnşallah canım. 80 görmek istemiyorum artık

Bence de görme artık .. uzun zamandır 80 li kilolardasin. .

Ben kendi adıma kışın daha rahat dikkat edebiliyorum. ..
Hatta bonuslada konuştuk bu ara ozellikle sürekli soğuk ve tatlı içecekler içesim var feci şekilde ...

Off obez olmak ne zor yaaa... beyin de bitirmek çok zor ..

Allah yardımcımız olsun irade ve güç versin

işyerinde öğlen yemeginde pilav vardi ellemedim ...
onun yerinde bi dilim ekmek yedim.
çorba da ezogelin corbasi içinde pirinç var. o bile tok tuttu...
sürekli gezinip duruyorum sürekli masabaşinda çok sıkılıyorum...
hayalim şu 38-40 beden kiyafet giymek....
kıyafetimi internetten aliyorum tabi beden ölçülerime göre.. burda beden ölçüleri yazsak ne motive olur diye düşünüyorum...
deftere yaziyorum. tartıdan daha fark yaratiyo..
çünkü sıkılaşmak önemli.. kilo verirsin vucut sarkmasin bence.
mekik squat merdiven prank... yapıyorum pranki çok zorlandim öylece hiç kıırdamadan 2 dk bekle... yapamadim onu..
şimdi 1 litre su içtim 0,5lik şişeyi yine doldurdum üçüncü şişe bu hedef 2 litre...

sabah 10,30 kahvaltı yaptım 1,5 tıst yedim o yüzden öğleni eledim onun
3 ceviz - 1 elma yedim
limonlu yeşil çay içiyorum

konyadan yeni geldiğim için pazar alışverişi yapamadım
yarın sebze ağırlıklı alışveriş yapacağım nasipse

Sınavınız nasıl geçti canım ne zaman belli olacak sonuçlar. .
valla saçma sapan bir bilinmez e itildi bu sene yüzde 10 luk bir dilim ali caz dediler birde yani baştan bir sıfır yenik başladı çocuklar cok ta iç açıcı değildi yenam sayısal zorladı hayırlısı artık yapacak birşey yok

benimde iki oğlum var itinayla canıma okuyorlar. büyüğü 4.5 yaşında küçüğü 2 aylık olucak.
erkek çocuklarının genetik özelliği cana okumak :)) allah kolaylık versin hepimize

Selam kızlar ben geldim.artk burdaym ve menü paylasmm surekli yapacagm ins.bu sabah tartida 87.8 gördüm.en son 84 görmüştüm yanlış hatrlamyrsam.tatilde annemde o jadar yiyip ictim ki ne kadar arti gördüm.bundan sonra diyeti biraktgm dönemlerde daha kontrollu olmaya calisacam.dengi beslenmeyi hayatıma yerkestrmeliyim.geçmişi de tam okuyamadım herkes iyidir umarm.

İyi akşamlar

Rahatsızdım bugün ben hiç tadım yoktu gelemedim.
Hem midemde hem karnımda sancım vardı.
Yine artı çıktım sabah onada canım çok sıkıldı.

Siz beni sakın örnek almayın artıda gelmeyin canınız sıkkında olmasın üşütmeyin de

Acele bir bakim menülere bakabildiğim kadar hala nefes alınca ağrıyor karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…