Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok ablacım ne kaptanı deme öyle.
Benim kendime hayrım yok bu ara geçicektir inş.

Ama sizi bırakmak istemiyorum tam düzene girerken 100 ün altına inmen çok yakın inşallah.
Olsun,kendinden çok bizi duşunuyorsun, gönüllü kaptanlik bu da. İnsallah sıkıntilarin biran evvel gecer.
Artik ikili rakamlari gormeyi çok istiyorum.

canım zeytin sünnet diye 7 yiyordum sürüşe cok haklısın ama emin ol yorgunluktan kazansak hazır sütü alamadım hep aklımdan çıkıyor kahvaltıda aklıma geliyor annem de hep kızıyor hazır gelecek illa onune diye:)))

Kilon fazla miktarlarini artirabilirsin aslinda,kisa surede mi vermek istiyorsun kilonu. Ben bir senede 20kg verdim,yavaş yavas,oyle olunca almak da yavaş oluyor
aslında biraz toparlanmak istiyorum biraz hızlı ama hızlı verinceye dediğin gibi hızlı aldım

Dolu dolu yiyceksin sen hayriye senin kilon yüksek az yediklerin her vucudun bi ihtiyacı var.
Çok erken yeme bide 7 den önce falan.
aslında yiyorum dolu dolu yemekleri ama az da ekleyin 7 ye kadar dayanamıyorum ben bonusum ya nigde kazınıyor resmen

Bence de görme artık .. uzun zamandır 80 li kilolardasin. .
evet çok uzun zamandır. ben de bıktım artık.
yaz geldi ya ben artık dukan birası yapıyorum. değişik aromalı yeşilçaylarla. aliexpressten almıştım. tayvan ve japon , çin çayları. saflar. değişik tatlarda dukan birası oluyor. soğuk soğuk içiyorum.
tatlı istersen, 1 bardak soğuk maden suyunun içine çilek doğra, limon sık öyle iç.
evet biz beyin obeziyiz amin canım
berbat geçmiş bi günün özeti
kahvaltı
1 simit

öğle
1 dilim yaş pasta

akşam
1 tabak salata
1 tabak taze fasulye

su
2 lt

spor
100 ip
100 squat
50 mekik
evet çok karbo olmuş canım. yarın toparlarsın.

geçmiş olsun canım. bonussssssssss su içççççççççççç

pazartesi menüm...

sahurda bimin lavaşıyla peynirli çemenli tost...
iftarda bi tabak pazı kaygana(bizde karğana derler aslında)yoğurt biraz karpuz...
iki bardak limonata kendim yaptım çok az şekerli...
su 1 litre oldu en az 2 olur buakşam...
spor da 20 dakika...

squat için 1 aylık liste indrdim bugün 100 yapılması gerekiyordu o yüzdn 100 yaptm. ipi de 50 ile başladm hergün biraz artırıyorm. leslie yaptm daha önce ama şimdi hergün videosunu izlemeye internetim yetmiyor:) tavsiyelerin için çok saol aslında dışarda deildm ama saçmaladım menü konusunda ne bilim... yarın daha iyi olacak

evet cnm saol inşallah yarın çok güzel olacak

Iyi geceler kizlar
Bugun cok sukur denize gidebildik geldigimden beri havalar bi kapali bi acik garip gidiyordu
Cocuklar baya eglendi zeynep uyudu yaklasik 15 dk once
Emineyide 11de yatirmayi dusunuyorum

96 kiloyum şuan ben. 2 ay önce doğum yaptm. Doğuma giderken 110 kiloydum. Hemşireyim 30 yaşındayım ve iki oğlum var ya sen?

Bende agustosta 30 olcam 3. Cocuguma hamileyim ve hemsireyim ☺ nerde calisiyorsun ben sakaryada bir ilcede devlet hastanesinde calisiyorum cocuk servisinde

Sen izmirde degil misin hasibe. Hani yena,ışılduru ve sen bulustunuz ya,yena izmirde diye biliyorum. Ay kafam karişti ,ya da ben herşeyi kariştirdim

Cok gecmis oldun canm.takma kafana hicbirseyi.ben de arti görünce esimle tartışıyrm ya hırsımi ondan alıyorum ya da tesadüf

hayırlı geceler

sabah : 1,5 tost - 3-4 adet kızarmış patetes , çay
öğlen: 1 elma - 3 ceviz
1 fincak filtre kahve
akşam : 1 dürüm çiğ köfte ayran
gün içinde 2 litre - 1 litre limonlu yeşil çaylı soda içtim
şimdide tarçınlı süt içeceğim

yarım saat yürüdüm
vaktit bulup çıkamadım ofisten

ev tam takır kuru bakış boş olduğu için birşey yapamadım
yarın bol bol sebze meyve ıvır zıvır alacağım

Pazar menüleri

Ne güzel yemek o güveçli falan.
Saatlerini yaz.

Menü
Su 2
Spor 3

Puan 10 ☆

O gevreğin yarısını hiç geçme.
Akşamda karbon alıyosun çünkü.

Puanliyim mi seni acaba ♡

Aslında simitten dolayı kalori artıyor yoksa her öğünde 2 şer dilim ekmek olabilir ilk zamanlar. Günlük 6 dilim yani.

Simit 4 dilim ekmek. Öğlende yediğin için akşamı yemeyince dengelemişsin.
Beyaz unlu herşey tartıda artı gösteriyor.
Simit yerine tahıllı ekmeklerden falan yersen daha doyurucu olur kaloriside az olur.
Uzun yazdım ama baya kendini sınırlıyorsun aslında.

Menü 4
Su 2
Spor yok

6 puan

Ablasının gülü ver şu tatlıyı bir muhterem yesin yoksa sen çatal çatal bitiremiycen.

Ara yapmamaya çalış meyveni sabaha al.
Çok güzel yeşil çay içiyosun hep suyunda süper.

Menü 4
Su 2
Spor 3

9 puan

menü yazamicem çünkü pek içi açıcı değil

deli dolu bir kahvaltı , ve bulgur pilavlı bir akşam yemeği

benden bana yemek puanı 2

Bende 2 verirdim efferim.

Az yiyosun hayriye güzel doyuyosun dimi?
Haftada 1 bulgur hakkını sen börekte kullanmış oldun sorun değil o böreğin.
Sporun olsa hep 10 puanlık menülerin.

Menü 5
Su 2
Spor yok

7 puan

E eboe

Iyi geceler kizlar
Bugun cok sukur denize gidebildik geldigimden beri havalar bi kapali bi acik garip gidiyordu
Cocuklar baya eglendi zeynep uyudu yaklasik 15 dk once
Emineyide 11de yatirmayi dusunuyorum

Ohhh iyi olmuş... su nasıldı soğuk değildi dimi.?

Sen izmirde degil misin hasibe. Hani yena,ışılduru ve sen bulustunuz ya,yena izmirde diye biliyorum. Ay kafam karişti ,ya da ben herşeyi kariştirdim

Şİmdi şöyle hergafçim :) hasibe izmirli ama evlilik ve iş nedeniyle sakaryada yaşıyor ben ve ışılduru izmirdeyiz.. hasibe ailesinin yanına geliyor...

Ohh afiyetle ye canm.

teşekkürler canım.

O gevreğin yarısını hiç geçme.
Akşamda karbon alıyosun çünkü.

Puanliyim mi seni acaba ♡

Nasıl istersen :)

Akşam yemedinmi.?
Ağrın nasıl oldu ?

Sakın icme o içecekleri, sulu meyvelerden ye onun yerine.bol bol kavun,karpuz ye olmaz mı:))

İçmiyorum canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…