Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin BONUS......Vazgeçilmezsin.......Senin apt. komşun olup her fırsatta sohbet etmek isterdim......İnsana doping etkisi yapıyorsun..Citol de bizi bıarakmayacak zaten..İzne gidiyor......O kadar olur.....

ablam zaten bırakamaz bıraktığı an vicdan azabından çok yaşamaz :roflol:

Topicteki bütün arkadaşlarıma hedayem olur ...Citol özellikle sana bebem olumunekankayizsmile

tıklamayanı ajdar öpsün :jeyyar:

harikaymış unutmuştum bu şarkıyı süper ya tam bize mi göre:roflol::roflol::roflol: ne desem bilmemki çok güzel ya sinirlerimi süpürük gitti gülmekten yazım hatalarımı görmezden gelin :sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben şimcilik çıkıyorum hepinizi öpüyorum...sulu öperim yanaklarınızı silin -tatlicadiarzu-

Döndüğümde burda ol nan alsanaalsanasmile

yena geçmiş olsun canım

geçmiş olsun yena...

Teşekkürler arkadaşlar..

Hımmm bende izlemeliyim en yakın zamanda o filmi..

Canım,demin sana ileti gönderdim..yine söyleyeyim..İzinli ol bir süre,ama lütfen uzatma..

Sadece alacakarnlıktan bile konuşmak için uğra tamammı,kendini hazır hissettiğinde tekrar paylaşımda bulunursun.
Hepimiz ara verdik..dayanamadık döndük, buranın büyülü bir havası var..Hani diğer topikler böylemi hayır...Çünkü biz farklıyız...

Seviyoruz seni..

BEYZUS'çum aslında tuzu pek kısmadım..Çünkü çok severim tuzu zararlı olduğunu bile bile..

Birde iyiki akşam üzeri oldu hem kızım evdeydi,sonra eşim geldi..Yanlız olsaydım oğlumla dahada paniik olurdum..

Allah bir daha göstermesin canım.Çok kötüdür bilirim insanın içi boşalmış gibi oluyor.Önceden (yani ben gençken MÖ yılarında) sık sık tansiyonum düşerdi ;uykudan telefon sesiyle uyanıp aniden kalkınca bir kendime gelirdim yerdeyim.Artık alt kattakiler ne oldu sanırlardı bilemem.Güüüüüm diye bir kütle sesi......:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Dün yediklerimi ekleyeyim..

Sabah: Bir dilim kepek ekmek,peynir,2 zeytin,1 yumurta

Ara: Elma, yeşilçay

Öğle: Güzel kızımı okula biraktıktan sonra,oğluşumla dışarıda 2 saate yakın yavaş tempoda yürüdük o pusetinde ben arkada:)) Sonra bir simitin çeyreğin oğlum yedi gerisini ben yedim,kardeş payı yaptık yani..:))
Sonra türk kahvesi içtim..

Ara: Bir bardak,kefir..

Akşam: Bir tabak zeytinyağlı bakla,bir kase yoğurt..

Ara: Portakal.

kızlar eşimin akrabası aradı demın.
kızını istemeye geleceklermış bu akşam.bıraz muhabbet ettık.
kızın arkadasıymıs istanbulda okurken tanışmış.
kızlar hanı aşkı memnu varya onu çeken kameramanmış.
dedım kız oda edepsüüüüz olmasın..
guluştuk....
ama bızım kızımız tesetturlu yanı kameraman damat edepsız olsa bızım kızı almaz.

bonus allah senın iyiligini versin....sen ne şekermişin...

denklem 404 matematik hocam saygılar..nasılsınız..

yenacım sen nasılsın.

kızlarrrrrr ben geldim
bak 1 hafta kayboldum ç,çekli elbiseyi unutmuşunuz
tamam bende 1 haftadır çok olmasada biraz kaçırdım yalan yok ama burasının faydasymış beni motive eden citolüm candym bursam beyzış cherry ayy hepiniz işte ya biz takımız arkadaşlar valla birimiz hepimiz hepimiz birimiz için citolüm izin sana ama seni çookkk sevdiğimizi unutmaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…