Süpersin BONUS......Vazgeçilmezsin.......Senin apt. komşun olup her fırsatta sohbet etmek isterdim......İnsana doping etkisi yapıyorsun..Citol de bizi bıarakmayacak zaten..İzne gidiyor......O kadar olur.....
ablam zaten bırakamaz bıraktığı an vicdan azabından çok yaşamaz :roflol:
Topicteki bütün arkadaşlarıma hedayem olur ...Citol özellikle sana bebem olumunekankayizsmile
tıklamayanı ajdar öpsün :jeyyar:
Topicteki bütün arkadaşlarıma hedayem olur ...Citol özellikle sana bebem olumunekankayizsmile
ablam zaten bırakamaz bıraktığı an vicdan azabından çok yaşamaz :roflol:
Citol nan nerdesin gelde cevap ver bağa -tatlicadiarzu-
Selam verdin borçlu çıktın naberrr lülülülülülü
ay çok güzel bir şarkı ya teşekkürler tatlişkom
bonus güldürdn beni çok yaşa emi.
yena geçmiş olsun canım
geçmiş olsun yena...
İyi akşamlar arkadaşlar Yenacığım geçmiş olsun .
Arkadaşlar felaket bir öksürük anlatamam resmen öksürmekten başım ağrıyor.Öksürüğü geçirmek için varsa yönteminiz bekliyorum
geldim geldim:) pek halim kalmıyor spordu okuldu biraz giirp çıkıyorum ama daha çok gelmeye çalışırım. das experiment diye bi film izledim aboooo yani. önce erich fromm'un bir kitabında gördüm deneyi. sonra baktım filmi çekilmiş meğer. çok ilginç konusu.
geçmiş olsun bi de. az yiyor çok spor yapıyorsan ondan olabilir. ben bu diyet işinin sırrını öğrendim. ben hep gerekli olan şeyin "hırs" olduğunu sanırdım, oysa "sabır" mış sebatmış.. hırsla ne kadar aç kalırdım boş. şimdi sabırla spor yapıyorum kilo vermem yavaşladı ama keyfim yerinde. ne kadar sürer bilmiyorum ama:)
iyi akşamlar kızlar
size bir haberim var
şöyleki
nerden giricemi bilmiyorum konuya;
ara veriyorum ben bu işe
nasılsa yapamadıgım başaramadıgım bir yolda uzunsüredir yürüyorum ve artık yoruldum
hem yapamıyorum
üstünede kendimi kasıyorum çokçokk
üzülüyorum duygularımı kelimelere dökemiyorum
cuma günleri liste işini yapıcam ama artık ben tartılmıyorumm izinliyim bir süreee
BEYZUS'çum aslında tuzu pek kısmadım..Çünkü çok severim tuzu zararlı olduğunu bile bile..
Birde iyiki akşam üzeri oldu hem kızım evdeydi,sonra eşim geldi..Yanlız olsaydım oğlumla dahada paniik olurdum..
Allah bir daha göstermesin canım.Çok kötüdür bilirim insanın içi boşalmış gibi oluyor.Önceden (yani ben gençken MÖ yılarında) sık sık tansiyonum düşerdi ;uykudan telefon sesiyle uyanıp aniden kalkınca bir kendime gelirdim yerdeyim.Artık alt kattakiler ne oldu sanırlardı bilemem.Güüüüüm diye bir kütle sesi......:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?